![]() |
Gideceksin birgün.
Gideceksin birgün,ansızın dağılan sisler gibi, gerçeğe dönerken herşey,kalanlar neler olacak, birden özgürlüğe kavuşan yorgun hapisler gibi, içimi yakan,boşa geçmiş seneler olacak. ismimi bile unutacaksın, şaşıracaksın dendiğinde, yeni aşklar peşinde duymayacaksın ahlarımı, hep içime akacak gözyaşlarım, sensiz her günde, uykusuz karşılayacağım kaç gece sabahlarımı. bir rüyalarım kalacak,birde tatlı hayallerim, sevgin,dilimde tuz,gözlerimde yaş olacak, selamın bile gelmeyecek,bin katlı hayallerim, dizlerime derman, *******ime arkadaş olacak. Metin Salihoğlu |
Gir kalbime kal istersen.
İster uzak ol ister yakın, bitmek bilmiyor merakın, sevgin hançer, sevgim kın, gir kalbime kal istersen. herşeyin nedeni bitmez aşkın, içimdeki efkarın,saçımdaki akın, sırrımı el aleme verme sakın, sök kalbimi al istersen. Metin Salihoğlu |
Gittin gelmeyeceksin.
Gittin gelmeyeceksin,öyle bir hoş içim, sigaramda duman,günümde gecem yarım, hasretinle divaneyim,bir garip sarhoş içim, gözlerimde gülüş,dudaklarımda hecem yarım. bunca yaştan sonra ayrılık zor olur, inan ağlayamam gidişine taş gibi, her yudum nefes içimde kor olur, sanki cehenmem ateşiyle arkadaş gibi. böyle hasrete can dayanmaz olur, ne gönlüm söz dinler ne bedenim, tükenmez acılara ömrüm az olur, ne sensin ömrü veren ne benim. sensiz bu diyarlar diyar olmaz, zaman taşları parçalar kum eder, aldanma sakın giden bahtiyar olmaz, ahım eritir seni mum eder. Metin Salihoğlu |
GÖLGENİ Bana VERSEN.
Aşkın can evimde tüter sevdiğim Ne azalır yangını ne biter sevdiğim Vuslatından vaz geçtim ellerin olsun Gölgeni bana versen yeter sevdiğim. Metin Salihoğlu |
Gönlüm SÜRGÜNDE.
Sevgilerim sarhoşlukta, sığınacak yerim mi var, kollarım ya boşlukta, ya kendi kendimi sarar. gönlüm içimde sürgünde, çileyi bedende çeker, hergün yediği vurgunda, ümitlerine ümit eker. duvarlara ışıkların dansı titrek hayallerimi dizer, herşey öylesine destansı, senin resimlerini çizer. şiirler,şarkılar,türküler, beni benden atar içime düşen ürküler, sensizliğime seni satar. sevdamız beyaz, ince kelebek kanatlarında, düşer eller değince, ezilir ayak altlarında. Metin Salihoğlu |
Gönlüm ah gönlüm.
Nasılda yaralısın,seni bir sevda vurdu gönlüm, yan,yan gönlüm bu sevdanın ateşiyle yan artık, ey gönlüm,yalçın dağların kurdu gönlüm, ne acılara dayandın, bunada dayan artık. sen bu sevdayla pişmedin, dağlandın gönlüm, başından dumanın gitmez yüce dağlar gibi, sanki kördüğüm oldun bağlandın gönlüm, ağla,ağla artık, durma öyle ağlar gibi. Metin Salihoğlu |
Gönlüm gönlünde uyusun
Benide sevdana götür, bilinen sevgilerden ötesin, başımı göğsüne yatır, karışsın sesime sesin. Ellerim ellerinde konuş, fısıltıların ruhumu yusun, titretsin içimi her dokunuş, gönlüm gönlünde uyusun. Metin Salihoğlu |
Gönlün OLSUN KEFENİM.
Senden aldım sabahı, karanlık yalan gelir ışığın yakar günahı, gün gözlerinde yükselir. anlamam vardan yoktan, herşeyi aşkında bulurum günboyu inmem gökten cennetten kul olurum. acı gerçekten düşlere ardında gezen benim, sarmasınlar başka yere, gönlün olsun kefenim. Metin Salihoğlu |
Gönlünün GÜLÜ DUDAKLARIN.
Fettan gönlünün gülü dudakların, acımasız dilinin kulu dudakların, nasıl sarhoş ettiyse içmeden, yanmış aşıkların külü dudakların. gizli davetler yazılı dudakların, nur-u ilahiden çizili dudakların, goncalar utanır allar açmadan, söken şafakların kızılı dudakların. Metin Salihoğlu |
Gönül GÖZÜYLE BAKIŞIN.
Tan yerleri gibi çıkışın, kır çiçekleri gibi kokuşun, baharları kıskandırır gönül gözüyle bakışın. Metin Salihoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.