![]() |
Umurunda değildi sanki
Ayrılışımız Attığın kahkaha değildi Hıçkırıktı Gülmüyordun sen Ağlıyordun Sevmiyorum derken dilin Gözlerin sevgini haykırıyordu Sinirinden attığın kahkahaların İçinde ukde olarak kalmış Depreşmeye hazır öpüşmenin Sarılmanın sevmenin Vuslatın özlemiydi Yüreğindeki sırrın sesiydi Ne kadar inkar etsen de Keşke Kahrımızdan güleceğimize Sevincimizden ağlasaydık Kaçıncı bu benim ölüşüm Bilmem ki ne zaman Gönülden sevilip gülüşüm Bilmem ki ne zaman vuslat Keşke Her şey gönlümüzce olsa Gönlümüzce gülsek yıldız, yıldız. |
YILDIZSIZ *******E
Hani unutmuştun Anmayacaktın adımı diye Sakın yüzüme vurma Seni unutmaya gücüm Yetmiyor işte. Öyle işlemişsin ki özüme Söküp atmak ne mümkün Gayretim çabam hepsi boşuna Hem hayalin hem serabın Yüreğimin içinden gözlerimin önünden Gitmiyor işte. Alışmışım paylaşmaya ömrümü seninle Sensiz bir lokma geçmiyor boğazımda Yokluğun hüznün diğer adı Gülümsemem boşuna gülmem boşuna Sensiz anlamı yok bu hayatın Sarmıyor işte. Bir selam bir haber Gelecekse senden gelsin Sen sormazsan beni Ne dost ne düşman halimi Sormuyor işte. Sitem ettim olmadı İsyan ettim olmadı Unutsun diye bu kalbi Ne sevdalara vurdum olmadı Senin zulmünü senin hazzını Nice senden güzeller Vermiyor işte. Unuturum seni anmam adını Sormam bir daha dediysem Kendi kendimi kandırmışım Sevdan yüreğimde çağlamış coşuyor Unutmuyor yürek, inadına sevdan BİTMİYOR İŞTE… Mustafa KARAMELEK |
Hangi kışı yaza çevirdik
Hangi derde derman getirdik Kaç şişeyi peş-peşe devirdik Hangi mutluluğu bize getirdik ki. Elini uzatıp yine gel diyorsun… Sanki hasreti vuslata mı bağladık Diz-dize mi oturup ağlaştık Ne zaman coştuk, ne zaman çağladık Dertlerimizi ne zaman dağladık ki Gülümseyip yine gel diyorsun.. Sen hep içimdesin bildiğin gibi Sensiz bir mecnunum gördüğün gibi Serseri mayın gibiyim duyduğun gibi Param-parça yüreğim böldüğün gibi Küçümseyip aşkımı yine gel diyorsun… Uğruna onca derde düştüğüm Sensin canımın cananı Bağrımı aşkıyla deştiğim Bilmiyormuş gibi bu yananı Elini uzatıp yine gel diyorsun…. |
Bir inceden
Usuldan, usuldan Paslı bir hançer yanaşıyor Sol yanımdan Can alacak tatlı canımdan kan akıtacak al kanımdan Köşkler yapacak vefasızlar Viran olmuş hanımdan Vay başıma küller başıma Felek su katacak yine Tatsız aşıma Gözün kör olsun sevda Yinemi ben |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.