![]() |
Sendim
Akdeniz'e baktım Karanlık gecede Gözlerin Gözlerin geldi aklıma Sevgi dolu canlar Yürüdüm İskenderun'da Yapayalnız Yağmur iliklerime işlerken Senli düşlerdeydim Senliydim sendeydim Sendim Ahmet Salih Bak |
Seni Sevmiyorum
Bendeki beni Aldın giderken Uçurtmalarımı Bilyelerimi aldın Sevdamı ölümüne Duygularım çırılçıplak Gittiğinden beri İğne deliğinden Geçmeye çalışan Urgan gibiyim Biçare Ahmet Salih Bak |
Senli Düşlerim
Sislerdeyim Eceabat'ta Gemiler iskelede Otobüsler kuyrukta Beklentiler ayyuka çıkmış Nara Burnu'ndan esen sevgi Fırtınaları savuruyor Tüm bedenimi Savruluyorum caddelerde Paslı bir mazgala düşüyorum Tatanoz bakışlardayım Sızan ışığa inat bakıyorum Gökyüzüne mavi mavi Bulutlar el sallıyor giderken Sensiz diyarlara Gitmeseydin gitmeseydin keşke Senli kurduğum düşlerden Ahmet Salih Bak |
Sensiz Bıraktın Düşlerimi
Seni gördüm dün Koşarak geliyordun bana Çiçekler dolu ellerin Kahkaha tufanı gözlerinle Özlemleri yıkarak Bitiriyordun sensizliğimi Biten beklentilerimi Başlangıcındayken gün Yok artık bensizlik Der gibiydin Gündüz gördüğüm Rüyada Ahmet Salih Bak |
Sensiz Saatler
Gitme Gitme bendeki beni alarak sensizliğe gitme Özlemler boğdu beni Gidişinle bir gece yarısı El sallayarak Sensiz saatlere Gittin Bendeki seni alarak Ahmet Salih Bak |
Sensiz Zamanlardayım
Sana geliyorum Özlemler bitecek Sıkıca sarılacağım sana Kokunu çekeceğim En ücra köşelerine ciğerlerimin Saatlerce konuşacağız Susarak Saçlarına dokunacağım Gülen gözlerine bakacağım Girdaplarından kovacağım Özlemleri Yine akşam olacak Yıldızsız *******de Sensizliklerimde kalacağım Yeni bir gün doğar mı Bilmeden Ahmet Salih Bak |
Sensizim
Orta yerinde bıraktın beni Sevdanın Tam ortasında Yıkıldım Yol geçerken kesilen Asırlık çınar gibiyim Şimdi sensiz Ahmet Salih Bak |
Sesler
Dün Deniz kabuğundaki sesteydin Uğultularda aradım Seni sessizlikte Seni bekledim Dalgaların sesine aldırmadan İnatla Sahilde Ve Gelmeyecektin biliyorum Biliyorum Seslerdeki sesin Sen olamayacağını Yine de bekledim Seslerdeki seni Ahmet Salih Bak |
Sessizce
Gitmek belkide en kolayi giderken gittigini bilmeden bilmeden gidislerin getireceklerini gözyasi hüzün yakarıslar var gidisinde dön demek belki gidislerin panzehiri yalvarmalar sessizce aglamak dolu dolu futursuzca isyan etmek bayraksız vefa aramak oysa bos gidisler dönüslere gebe gidisler Ahmet Salih Bak |
Sessizliğin Sesi
Sessizliğin sesiyim ben Gecenin en ücra köşesinde Sesler karışırken Birbirine Gecede Senli sessizliklerdeyken gece Sessizliğin sesi Olmak isterdim Sendeki sessizlikte Ahmet Salih Bak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.