![]() |
Yalnızın Durumlar-XXII
Yalnız'ın adına Hiç kimse konuşamaz.. O Kendi kendisinin Sanığıdır. |
Yalnızlığın Adı
Derin bir uyku... Düşümde Düşündüm ister istemez Aklıma takıldı Yalnızlığın adı Tam o sırada Bir sinek Beni uyandırdı Gerçek bir sinek Yalnızlığın adı Düşümde kaldı |
Yalnızlık
I Yalniz kaldınız sanırsınız, Biliyorum. Yalnız bırakılmışsınız, Biliyorum. Ötesi yok. II Ötesi var: Yalnızlık Müziğin bile seni dinlemesidir. Yalnızlık İnsanın kendine mektup yazması Ve dönüp-dönüp onu okuması Yalnızlığın da ötesidir. |
Yalnızlık Paylaşılmaz
Yalnızlık, yaşamda bir an, Hep yeniden başlayan... Dışından anlaşılmaz. Ya da kocaman bir yalan, Kovdukça kovalayan... Paylaşılmaz. Bir düşün'de beni sana ayıran Yalnızlık Paylaşılsa yalnızlık olmaz. |
Yanık
Ağladığımı gör deye ağlamıyorum; Ağladığım için ağladığımı görüyorsun. |
Yanılgı
Kendimizden bir adadayız, Dört yanımız başkalarından. Aynı önemli kapıdan giriyoruz, O eski, o beyaz kapıdan. İlkin yıllar üstünde Bizi ayıran bir dünya vardı, adımıza kurulu. Burada yıldaşlarımız soyunup-giyiniyor, Bilinik kılıyor birbirimizi. Bir hastalık bulaşıyor anlamlarımıza, Büyümsümeye vardırıyor yinlerimizi. Ben sınırlanıyorum göz göre göre, Kardeşleşmemiz ayrıklaşıyor, Kopuyor kan. Sen konuşmadan duruyorsun senelerce karşımda. Kalımsız bir anıtsın gençlikten, kitapsızlıktan. Başkalarından bir adadayız, Dört yanımız biz gibi insandan. Aynı önemsiz kapıdan çıkıyoruz, O eski, o kırmızı kapıdan... |
Yapma Çiçekler
Çırılçıplak bir kadın İniyor güzellik dağlarının Esmer akşamlarından, Yalnızlığının ve yalanlarının Karanlık uykusuzluklarına. Ellerinde yapma çiçekler Çiçekler yalana ve ölüme yakın Kadının sakladıklarının Günlere *******e bölünmüş Üşümüşlüğü Bakın Sizlerle, Yapma çiçeklerle örtülmüş. Yapma çiçekler Kadını kırmayın, rahat bırakın. Yapma çiçekler Solan renkleriyle ellerinde kadının Bunu bilmeyecekler. Yapma çiçeklerin renkleri soluyor Kadının ellerinde Ah o çılgın renkler Kadının gözlerinde Soldukça kadın daha da esmer |
Yaşayan Ölüm
Gözlerini kaçiramazsin, geçmiş ola Artik derebeyindir senin o görmüşlügün Köleligin sana işitir yaşlandikça o ve sen Onun yaşamişligindadir senin ölmüşlügün Artik o sende hep yaşayan bir ölüm Başka görüntülerle gelir öbür açilariyla Seni yerinden eder, gider, Gelir yerinden eder... Pasini siler, kimse anlamaz sen anlarsin Sen anladikça o sende hep yaşayan bir ölüm. |
Yol'un
Biri olsa burada, yanımda ya karşımda; İstediği bir yerde o birden inse bile, Ben onu götürürüm duyularla aklımda, İnince benim yüzüm onda silinse bile. |
Yön
Sen bana bakma, Ben senin baktığın yönde olurum. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:52 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.