![]() |
Vasiyet
sevgi umut sevgi umut dostum beni böyle anlat çekinme ay parçası de ki başka bir bok yoktu insandı sevgi umut eleştiri eleştirin beni güzel yolu daha iyiyi bulmam için kötü geçti yıllarım arabesk demeyin yürümede zorlanıyorum sakat demeyin güzel şiir yazamıyorum beceriksiz demeyin yine de eleştirin beni yapıcı olsun eleştiriniz yıkıcı değil güzel yolu daha iyiyi bulmam için eleştirin beni |
Vazgeçiyorum
vazgeçiyorum sevmeyeceğim artık hayvanları bitkileri insanları hayatı da sevmeyeceğim kızları kadınları ve sudan geçmiş yolculukları biz yerine ben peynir ekmek yerine et tavuk geçmiş yerine gelecek diyeceğim sende sevgi onda para sende güzellik onda cinsellik sende paylaşım onda acı sen o ayrılmaz olgu ikilem bu defa olmayacak o dörtlük bekle beni carolıne bekle beni ışık bekle beni ölüm öğrendim hayatı yaşamayı öğrendim benim ben olmadan senin sen olmayacağını saçmaladım deyince dürüst olacağım saçmaladım dürüstüm seviyorum. |
Yalan
anlatırlardı kuzular önde ben arkada tay gibi koştuğumuzu sabahları itiraf ederdi betül çok güzel öpüp dans ettiğimi söylerdi koçum, iltifatını esirgemez geleceğin michael jordanı takımın belkemiği yıldızı derdi sevdiğim kızlar güneşin her göz kırpışında ne güzel geceydi seni seviyorum diye fısıldarlar bitmez tükenmez hayallerle geleceği yaşardık sanki yok işte bunların hiçbiri yalan kandırmayın kendinizi yalan yalan |
Yalnızım
incecik kumlar belini sonsuz deniz gibi sevgileri ufukta doğan güneş umutları masmavi gökyüzü geleceğimizi anlatırdı oysa göremediğimiz şeyler vardı kumlar çamura deniz sona güneş batışa gökyüzü buluta ve ben karanlığa önce kötü düşünceler sonra klasikleşen cümlem yaşam sevdikçe ve umut ettikçe güzeldir sürekli ikilimler bir boşluk bir karanlık bunların hepsi deniz kenarındaki yalnızlık özlemler sevgiler umutlar bir anda ağlattı yine de yıkamadı kahpe yalnızlık |
Yalnızlık
dostlarım gittiyse birer birer ve ben kaldıysam tek başıma sürdürebilir miyim o şarkıyı hala sürdürebilir miyim sürdürebilir miyim |
Yaşam
seviyorum seni karşılık göremiyorum üniversite için çalışıyorum kazanamıyorum ge lecek diyorum geçmiş yıkıyor seni istiyor yaşam diyorum carolıne geliyor geliyor ölüm geliyor yani güzel kız başaramıyorum bu yaşamayı ölmeyi ise |
Yaşam Nedenim Özge
ağaçları sallayan rüzgarla nice yapraklar ayrıldı dallarından kondu bir cama evimin camına kalbimin camına açtım kalbimi sonuna gel gel camdaki yaprak mutluluğa oluşturduğu gözyaşına ikimizle sonsuza gel gel camdaki yaprak sevgilinin dostluğuna mutluluk çığlığına yaşlanmaya gel gel camdaki yaprak bir hafta önce dün altı gün oldu son umuduma dudağındaki neme dokunuşuna özlem duydum sıcaklığına gel gel camdaki yaprak rengarenk halı serdim sana olsun sana canım feda kendimi buldum aşkınla gel gel camdaki yaprak |
Yaşam Nedenim Özge10
deniz kenarında ay altında gözlerin gözlerimde parlak suya bakar dalarım gözlerin gözlerimde ay çarpılır suya güzellik oluşturur parlar gözlerin gözlerimde yakamoz gözlüm |
Yaşam Nedenim Özge2
zor çekici gelmiştir bana gerçeği orada bildim sevgi bir gerçek umut sınırsız paylaşım çıldırasıya gerçeği zor güzelde buldum sevgi umut paylaşım güzel değilim der benim güzelimsin zor değilim der gerçeksin zorsun gerçeksin benim güzelimsin yaşama nedenimsin devrimcisin yaşama nedenimsin derim benden öncede aynıydın der diyalektik devrimcisin özüme döndürdün beni ekmeği böldük sevgimizi verdik birbirimize umutta ettik dedirtemedim aşkım diye davul dengi dengine çalarmış son cümle anlamsız rakı şişesinde balık oldum gereksiz yalpalıyorum devrildim aşk rüzgarıyla dayanamadım insanlığına dayanamadım sevgisine benim güzelime gerçeğime zor güzele |
Yaşam Nedenim Özge3
bitmesin bu yolculuk ne güzel mutluyum yanında ıslak yüzün avuçlarımda sorular sinmiş kafana bitmesin bu yolculuk yaşadıkça düşlerimde kıştan sonra yaz mevsiminde sevgimizle bitmesin bu yolculuk |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.