![]() |
Düet....
maviydi gözlerim martılara dalarken deniz feneri aydınlatır yolumu kumdan kalem yıkılırken vururken düşen yıldızlar sahile beyaz giymiş bir kadın ağlar yitirdiği hayallerine teni sırılsıklam ıslak yüreği ağlamaklı dilinde bin bir türlü ezgileriyle bir başına kalmışlığı ta ki ölene kadar aşka tutsak yalnızlığı ağlıyordu… göğüslerinden düşen en son damlacığa kadar verdi sevgisini yürüdü ummana arkasında hüznün ayak izleri su yanar mavi gecede parlar yakamoz / sen koynumda çiçek / ben sana sevdalı gece içinde saklı kadın... düşlerim kadar şuh / aklım kadar deli sevda. sakın ağlama. tut elinden aşkın.. öldür efkarı.... sarıl kanatlarına gecenin.. korkma! gel senindir nefesim... alsın götürsün bizi.. cennetine yüreğinin... |
Dün gece
Dün gece Ay ışığı altında Bekledim seni Elimde bir demet gül Dudaklarımda sitem. Aklımda sen, bir tanem Akşamın selamı var sana. Gecenin günahına kalmış Aşkıma. Küçücük bir öpücük, boynuna Sitem kar dudaklarımdan. Bana adresini vermiştin Düz ova Bilmem bu kaçıncı akşamın gecesi. Adres doğruda Sen yoksun hala. Derdime derman ararım sende Öpülesi dudaklarında. |
Dün yarındır...
Bu gün. Seni aldattım ölüm Senden önde koştum Yeni bir gün inşa ettim.! .. Kendimi bir kez daha kandırdım. Senin yüzün soğuk Alırsan koynuna ahım olmaz Bir nefes aldım Bir haz İnsanlığı sevdim. Dünya yalanmış, Ötesi boş. Sevgi ektim. Acı buldum Acı ektim Seni buldum. Ah etmedim... Yarın Yine seninleyim Bağrım açık... Yaşadıklarımdan pişman değilim... |
Düş...
Düş günümde görüştüğüm Sırça saraylarda gördüğüm Seni sordular bana. Görüş günümde sen yoktun Kimselere anlatamadım. Zati bana; Kim inanır ki. Sen Ummana göçmüşsün... |
Düşünce...
Sesimizin ulastığı yere varmalıyız ama öleceğimiz yere değil daha suskular olacak.... |
Düşüncelerim.
Artık düşüncelerim farklı. Beni kemiriyor hislerim Sana lanetmi veriyorum, Zevkmi bilemiyorum. Bildiğim bir şey var. Ben kendimi zehirliyorum. Sakın sen aldanma duygularıma. Kendini koru benden. Korkarım akıtırım sanada zehrimi. Bana verdiğin duygular. Hançerledi yüreğimi. Bırakıp kaçma. Al götür benden verdiğin hislerini. Kalanlar bana yeter ben avuturum kendimi... |
Düşündünmü.
Sen hiçbir insanı bir günde. Hiç durmadan düşündüğün oldu mu. Çektiğin her nefeste ah dedin mi. Dudaklarının ucunda.sıcaklığı hissettinmi. Bir selam bir kelam aradın mı. Hayaller kurup tanrıya yalvardın mı. Sesini duyunca Kalbin çarpmasını duydun mu Ben aradım hep yaşadım. Seni sevdim delin oldum. İçimde seni besledim büyüttüm. Hiçbir zaman küçümsemedim. Geç de olsa sevgiyi. Karşılıksızda olsa AŞKI sende buldum. İster inan ister inanma. Verdiğin duygular kalbimde istersen al götür onları Tozu Dumanı Acıları ömür boyu sonsuza dek içimde Adı yok ben bulamadım sadece SENİ SEVİYORUM |
Ebedim..
Çiçeklerden anlamam ben. Derdim. Bir yudum şaraptır benim. Deli gibiyim bu aralar. Sevdam hırçın dalgalar gibi. Yine dellendi. Azgın sular gibi. Bakmayın gülmelerime. İçim küf tutmuş benim. Senin derdinle. Sevgili. Yolda görsem tanımam. Kır çiçeklerini. Sen benim ilk çiçeğim. İlk sevgilimsin. Ve, Ebedim.. |
Efsun.! ...
Duydunmu ağladığını, şor da, karşıdaki...! mor dağların yalnızlığını... anladınmı... eteklerine kar yağmış üşüdüğünü sızım, sızım inlediğini gördünmü... . . . efsun... |
Elimde deyil
Elimde deyil seni seviyorum. Elimde deyil seni unutamıyorum. Gözlerin doğruyu söylüyor. Sende beni seviyorsun. Unutmak elinde deyil unutamıyorsun. Nereye gitsen kiminle olsan beni unutamazsın. Dudaklarımız sevgimiz bir birine yakın. Sözlerin benim ruhun benim. Hiç bir zaman bırakıp gidemeyiz. O kadar sevdimki seni. Nereye gitsem kiminle olsam seni unutamıyorum. Elimde deyil seni unutamıyorum. Seni.. 2002 |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.