![]() |
Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyanAffedilmez bir hata-tahammül etmek çok zor
Fransa'nın yaptığı-bizi ateşlere kor Bu bir kara lekedir-derhal temizlenmeli Yayılıp gelişmeden-betonla düzlenmeli Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Türk Milleti ayakta-derhal yasayı çekin İlişkimiz bozulur-geçmişe dönün bakın Böyle kötü gelişme-yol açacak krize Milletim ayaktadır-el gider ha prize Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Bütün sorumluluklar-sizlere ait bilin Dönün kepazelikten-yakına doğru gelin Fransa Hükümeti-derhal harekete geç Karşında Türk Devleti-ya Ermeni beni seç Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Bunlar Avrupa için-çok üzücü bir durum Yüreğiniz yeterse-gel yapalım oturum Bu teröre tavizdir-topyekûn kızıyoruz Hep yaptıklarınızı-deftere yazıyoruz Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Beş yüz seksen yediden-sadece otuz kişi Parmağını kaldırdı-bize göründü dişi Ermeni Soykırımı-konusu saçma sapan Hayâsız bir ithamdır-kimdir size göz kırpan Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Ermeniler başlattı-şehit etti Türkleri Yediden yetmişe dek-dağlandı yürekleri Dil kesildi göz çıktı-hep tuzlara basıldı Bebek, kız, erkek evlat-direklere asıldı Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Ayıp ettin Fransa-hem de çok büyük ayıp Bak karnene yazıldı-bu size büyük kayıp Yakışıksız bir yasa-hiç yanına kalmaz kâr Geri adım atmazsan-söylenecek sözler var Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Üç yüz bin oy uğruna-Türk'e ihanet ettin Bizim nazarımızda-böylece toptan bittin Bütün Ermeni oyu-kurtaramaz sizleri Eski defter açılır-kaybedersin dizleri Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Dost musun düşman mısın-Türk'e Türkçe konuşun Bir şey bilmiyorsanız-gelin bize danışın O yaptıklarınızı-yazıyoruz deftere Sizleri koyacağız-hem sala hem de tefe Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan Türk Milleti unutmaz-bu edepsizlikleri Yazıyorum şiiri-akıtıyorum teri Sesleniyor sizlere-Öğretmen Hasan Sancak Yasayı çekerseniz -affeder sizi ancak Suçlusun sen Fransa-yine döndün Türk'e yan Rezilliğin ortada-görünür ayan beyan |
Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adıRezillik maskaralık-kaldırdın parmakları
Sizle dalga geçecek-evde bekleyen karı Geçmişten geleceğe-siz soy özürlüsünüz Her şeyden bihabersin-oluşturursun pürüz Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Asla unutamayız-biz 12 Ekim’i Günlerden Perşembe’yi-su alıyor bak gemi Memlekette topluca-sebep oldun krize Ahlâksız toplumsunuz-yazıklar olsun size Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Demokrasi hürriyet-insan hakkı nerede Ha bire saldırırsın-bizi sokarsın derde Sizler bu yasa ile-bilin lekelendiniz Asla da silinemez-yüreklerde kaldı iz Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Kaybettin Türkiye’yi-Ermeni’yi kollarsın Kucağına oturtup-öpücükler yollarsın Acı duysun Fransa-siyasi ekonomik Elleri birleştirin-başımız olmalı dik Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Etkili karşı tedbir-kalpleri birleştirin Kardeşlik duygusunu-vatanda yerleştirin Türk’e bir taarruz var–70 Milyon birlikte Ayağa kalkmalıyız-sesimiz gitsin öte Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Sizler değil misiniz-Kurtuluş Savaşı’nda Yurdumu işgal eden-duyulmaz oldu seda Yıktınız öldürdünüz-anne çocuk ve kızı Zannetme ki unuttuk-içimizdedir sızı Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Benim tarihim temiz-ya sizinki söyleyin Cezayir kan ağladı-kalmadı ciğer beyin Asla kabul etmeyiz-şu rezil tasarıyı Şuraya yazıyorum-geçemezsiniz çayı Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Olmayan soykırımı-********ce adice Çoğunlukla aldınız-hâliniz olur nice Ermeni değil midir-benim Elçilerimi Parçalayıp öldüren-ruhlara soktu nemi Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı İyi becerirsiniz-yamyamlığı yalanı Sizler biliyorsunuz-aldatanı çalanı Kendi tarihine bak-ya rezil ya maskara Gerçekten de yakıştı-siz gibi sahtekâra Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Soykırımın mucidi-başta Batı Fransa Kaplamalı sizleri-hem acı hem de tasa Bunu ödemelisin-hesabı vermelisin Şöyle karşıma gelip-kucağa girmelisin Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Fitili ateşleyen- Chirac denen şu kişi Kel kafalı birisi-evde oluyor dişi Kaç Ermeni kızını-tabak ile sundular Peydahlanan çocuklar-bilin birçokları var Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı Bu böyle gitmez asla-soykırım size ait Sessizce sesleniyor-ya şehit ya da lahit Öğretmen Hasan yazar-elleri sanki bir ok Bundan sonra görürsün-derdiniz artacak çok Şer Fransa şaşırdı-sabrımızı taşırdı “Soykırımcı” olarak-daim kalacak adı |
Kız Asena Asena İnan lâzımsın banaTaş attım o an cama
Sebep olmuşum gama Pencereyi bir açtı Dedim fakat ve ama Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana güzel giyer camadan Çekilsene aradan Öldüreceksin beni Kalbimdeki yaradan Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Sallanır ipte cambaz Sen insafa gel biraz Yaz mevsimi geçiyor Elimden ye sen kiraz Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Şurada cambazhane Oraya getir anne güzel hoşuma gitti Konuşmalıyız yine Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Laf deme cambul cumbul Gel beni çarşıda bul Seç beğen getir kızı Sakına olmasın dul Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Takar camcı camları Atamadım gamları Beni ayrı düşürdü Unutmam yamyamları Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Oda içi camekân Kimdir oradan bakan Can sana görüyorum Niçin açılmış yakan Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Evleri camekânlı Bakıyor delikanlı Kız onu alır mısın Kendisi anlı sanlı Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Çalışır cam evinde Yüzün olmasın kinde Kız seni alacağım Abdest alıp amin de Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Entari cam göbeği Tut elinde bebeği Yerinde dur söylerim Sallıyorsun eteği Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Denizde gördüm camgöz Hiç diyemedim bir söz Bana doğru gelince İçime düştü bir köz Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana Karşıda cam güzeli Bana değdirdi eli Hasan seni seviyor Edersin beni deli Kız Asena Asena İnan lâzımsın bana |
Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum
Evin önünde camız Ona bakıyor bir kız Yana doğru dönünce Bu yüreğim etti cız Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Karşıda durur cami Sana olayım hami Ben seni alacağım Bekle kız beni emi Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum O bizim camiadan Onu sevmekte bu can Sokakta gördüğümde İçimde kaynıyor kan Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Elinde var bir camit Bana diyor eve git Yıkanmazsan bir tanem Üstü başı kaplar bit Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Kız yapıyor camlama Ben çözerim tamlama Birden onu görünce Derim fakat ve ama Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Bensiz resmi camlatma Sakın yerlere atma Söylenen yapılmazsa Sende sözünü tutma Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Evleri büyük camlı Kendisi biraz hamlı Yanında olmaz isem Hepten oluyor gamlı Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Buluşalım camlıkta Hata olmaz bil hata Eğer yatmak istersen Çıkartırım üst kata Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Cam suyunu döküyor Ayak üstü çöküyor Öldürüyor bakışı Sanki şimşek çakıyor Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Elinde cam yünü var Beni görmüyor o yâr Başını kaldırırsan Kazanırsın itibar Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Beni mi çağırdın can Yüreğime ol derman Çektirdiğin yetmez mi Aman diyorum aman Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum Gelsene sen cananım İnan kız sensin canım Hasan seni seviyor Kaynadı sana kanım Kız Binnur’um Binnur’um N ‘oldu sormadın durum |
Kız Defne canım Defne Düğünü al erkeneO gerçekten çok canlı
Konuşur heyecanlı Anne baba kendisi Gerçekten çok imanlı Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Bırakma beni cansız Sensiz olmuyor ansız Yanımda olmaz isen Kalıyorum dermansız Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Korur cansiperane Güveniyorum yine O manalı bakıyor Bendeki beyaz tene Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Orası can tahtası İçine sokma pası Sigara içki esrar İçlere sokar yası Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Görünüşü capcanlı Yârin kendisi Vanlı 5 vakit namaz kılar Gerçekten de imanlı Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Bağırma sakın car car Bilinmeli dert açar Sen böyle yapar isen Ağlatırsın zarı zar Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Kendisi biraz carcar Ama onda hüner var Beni almak istersen Der para olsun tomar Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Söyleyemem cariye Sorma sakın ne niye Biraz anlayış göster Benim gibi bir beye Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Mektubu yaptı cart curt Sanki attı bana şut Gol atamazsın güzel Bütün topların aut Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Hep kafası cascavlak Gerçekten allak bullak Sokağa çıkacaksan O başına peruk tak Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Olsana kız casusum İyidir boyum bosum Başta gelen ilk konu Seni almak hususum Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene Değilsin cavalacoz Şimdi bana geçti koz Hasan yüzük takacak Üst başın olmasın toz Kız Defne canım Defne Düğünü al erkene |
Kız Didem canım Didem Yapmak istersin VeremTuttuğun o yerler cağ
Getirdim sana bir cağ Eli yıkayacaksan Yakındadır işte cağ Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Konuşma cahil cahil Kız sevildiğini bil Bunu sana söylüyor Hem aklımız hem de dil Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Düşüncen cahilâne Bulmayasın bahane Suratına bakarım Konuşuyorsun yine Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Söylediğin cahilce Diyorsun gündüz gece Eğer böyle yaparsan Durumlar olur nice Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Kötüydü cahilliye Düşünmeliyiz niye Kız çocuğu gömüldü Yazık anne ve beye Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Etme canım cahillik İnsanı yapar kaçık Sakın sokağa çıkma Ayakkabısız açık Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Hocam söyle caiz mi O söyleyen vaiz mi Bu kızı alamazsak Yürekte kalan iz mi Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Verdi bana caize Kurban sendeki yüze Seni ben almaz isem İçimde çıkar beze Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Atma bana hiç caka Nedir sende fiyaka Senin durumlarından Bende kalmadı yaka Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem O sevdiğim cakacı Ne olur bana acı Kız ben senin yüzünden Attım başımdan tacı Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Kız yürüyor cakalı Sanki ayaklar çalı Yanımdan geçiyordu Fırlattı bana dalı Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem Sevdiğim kız çok calip Olmak istiyor galip Hasan seslenir sana Seni beklemekte cip Kız Didem canım Didem Yapmak istersin Verem |
Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilekBiziz büyük aile
Gelsene bizim ile Eğer gezmek istersen Karşıda durur kale Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Severim büyük anne O buluyor bahane Sen de beğeneceksin Bana göre şahane Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Gördüğün Büyük Ayı Bakar kızı ve dayı İleri adım atma Hemen boylarsın çayı Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Duy sesi büyük baba Al bana bir araba Bu işi halledelim Vermen gerekir çaba Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek O gerçekten büyük baş Yolda gidiyor yavaş Kızını vermeyecek Anne istiyor savaş Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek güzel biraz büyükçe Kız ekini kim biçe Tek tek önümden geçin Saat onu beş geçe Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Bir tanem büyükelçi Ama hoş onun içi Anası somurtuyor Sanki inadı keçi Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Dinle bak büyük hanım Senin sülale canım Tombul iri gözlüye Ben gerçekten kurbanım Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Yaktı büyük ısırgan Ona bağladım urgan Boşuna işmar etme Kız gelsin senin ablan Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Samsun’um Büyükşehir Sayıyorum hep bir bir Arabadan inince Doğru bizim eve gir Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Anadolu büyük yurt Okumak ve yazmak şart Benim sevdiğim insan Hem akıllı hem de mert Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek Konuşup büyüklenme Kendi hırsını yenme Hasan sana söylüyor Kötü biridir denme Kız Dilek canım Dilek Tutalım mı bir dilek |
Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjdeSevdiğim sanki bülbül
Uzattım ona bir gül Yüzünü göstermiyor Başına koymuş bir tül Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Yaptı bülbül yuvası Çok da güzel havası Çeşmeye gitmektedir Elde hazır kovası Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Çıkartmaktadır bülten Seni seven güzel ben Yanına geleceğim Yataktan kalkın erken Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Çok kuvvetli bünyesi Onun sağlam künyesi Nüfus kağıdı elde Ol gönlümün üyesi Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Yârin başında bürgü Sanki atmış bir sürgü Bana açıp duruyor Meğersem yapmış örgü Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Dolaşıyor bürgülü Uzattım ona gülü Alacağım seni kız İster kör ister ölü Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Açmış kendine büro Sanki orası koro Gelişeceğim diyor Aklına takmış roro Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Öldürür bürokrasi Yapma kız beni asi Uzaktan duyduğumda Öldürecek o sesi Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Olacakmış bürokrat Onda var güzel surat Evlenelim güzelim Benim kollarımda yat Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Engeller bürokratik Bende oluşturdu tik Pencereye taş attım Bağırıyorum cik cik Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Nedir sende bürudet Beni yaparsın illet Sinemaya gidelim Gör aldım iki bilet Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde Örtmüş başa bürümcük Beni zanneder cücük Hasan onu seviyor Canım değilsin küçük Kız Müjde canım Müjde Evleniyoruz müjde |
Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan
güzel açtı bir büfe Sanki can olmuş efe Sen böyle yapar isen Seni koyarlar tefe Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Sen misin ki büfeci Durum gerçekten feci Ağbin bana laf söyler Yanındakiler neci Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Yavaş git önde büğet Seni yaparım davet Düğünümüz olursa Bil sevinir cemiyet Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Tuttuğun çomak büğrü Yola doğru hep yürü Yanıma geldiğinde Olacağız biz sürü Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Atma hiç sakın bühtan Böyle yapmadı atan İki yüzlü kişidir Bilin vatanı satan Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Daldan toplayalım bük Ama orası örtük Yetişeceksen eğer Alta koyayım kütük Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Baktığın yerler büklük Düşünme hiç kötülük Ancak verim alınır Çalışırsa her bölük Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Saçları büklüm büklüm Ona diyorum Gülüm Çalışmak gerekiyor Bizi ayırır ölüm Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Sakın boynunu bükme Diz üstü yere çökme Boz olan topraklara güzel hiç buğday ekme Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Az beli bükük değil Kız sevildiğini bil Yanıma gelir isen Sana altınlar çil çil Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Olmamalı bükülgen Bir şey söylüyor yengen Yola çıkmak gerekir Güneş doğmadan erken Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan Eğil ama bükülme Kötü sözleri bilme Hasan Sancak söylüyor Darbe vurarak delme Kız Nalan canım Nalan Bana konuşma yalan |
Kız Özge canım Özge Niçin istersin belgeBenim sevdiğim cebbar
Güttürecekmiş davar Seviyorum söylerim güzel başından savar Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Onun elinde cebe Olacakmış o ebe Gerçekten konuşmuyor Bakıyor üstten dibe Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Meğer olmuş cebeci Bana bakıyor feci Söylesene bir tanem Nedir senin o seci Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge O gördüğün yer cebel Görmek istiyorsan gel Hayat orda başlasın Sakın olma bana el Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Niçin oldun cebeli Beni edersin deli Hep tutmak istiyorum Geriye gider eli Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Benimle cebelleşme Kalbimi sakın deşme Oturduğun yerde dur Bu işlere girişme Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Yapma kız cebellezi Senle yapalım gezi İster isen alayım Sevdiğim çocuk bezi Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Gerçekten de ceberut Gel canım elimden tut Sana bir sofra kurdum Sen ye ben çalayım ut Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Sakın kız olma cebin Sen dediğim yerde in Hoca okusun dua Bizde diyelim amin Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Davranıyorsun cebir Sözü diyorsun bir bir Her tarafı açtım kız Kapıdan içeri gir Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Senle çözelim cebir Öyle söylüyor amir Ellerini bir yıka Bulaşmasın bura kir Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge Alacağım kız cebren Davranacağım erken Şair Hasan’a alış Seni çekiyor şu ten Kız Özge canım Özge Niçin istersin belge |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:57 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.