![]() |
Yabancı
Hangi göz, gözlerime tanıdık geliyor? Hangi fikir, asırlardır beynime dost? Hangi duygu, birlikteliğimizi bitirmeyen Beni terketmeden? Hangi el vefalı, ömür boyu elimi tutacak kadar? Kim tanıdık ki? Yalnızlığımda herşey yabancı.... Aysun Işık |
Yağmur Birikti Yüreğime
Yağmur birikti yüreğime Ondandır hüzünlere dalışım, Kaçışım mutluluktan... Yağmur birikti yüreğime Akamadı gözlerimden Bilirsin, Utanırım ağlamaktan.... Yağmur birikti yüreğime Anılar, Yaprak misali sararmakta Düştü düşecek dallarımdan... Yağmur birikti yüreğime Yoruldum Yarım sevdalar yaşamaktan... Aysun Işık |
Yalnızlığım...
Sevdiğim herkes Çok uzakta bu şehirden Yalnızlığım Her gün biraz daha artıyor... Neler akıp gitti Bu huysuz nehirden Bindiğim her sandal Dibe batıyor... Ve bu şehir Daha çok parselliyor Yorgun bedenimi Sabahlar umutsuz, ******* korku dolu. Güneş ölü doğup Ölü batıyor.... Aysun Işık |
Yalnızlık
Yalnız ben miyim Yalnız olan? Hayır... Korkmuyorum Yalnızlıktan. Çünkü Yalnızlığımda Sen Yalnız Benimsin... Aysun Işık |
Yanılgı
Hiç şiir yazamam sanmıştım sen beni böyle bırakıp gittikten sonra, işte yazıyorum..... demek ki hala yaşıyorum... Aysun Işık |
Yar'e Mektup
Ömür diye yaşadığım Yürek diye taşıdığım yarim sana bu sözlerim... Özlemek Aşktanmış derler, Bilmiyorum Çok mu seviyorum seni? Yoksa Aylar mı oldu görüşmeyeli... Hani avuçlarında tutmaya çalışırsın ya suyu yine de dökülür parmaklarının arasından öyle tutmaya çalışmıştım seni.... ki döküldün bomboş avuçlarım şimdi.. Biliyorum Geri dönüşü yok hiçbirşeyin... Ağlıyorum sanma sakın.... Sen Ömür diye yaşadığım Yürek diye taşıdığımsın.. En tatlı anılarımsın... Aysun Işık |
Yarım Kaldı Tebessümlerim
Uykusuz *******in ardından Başlayan yorgun günleri Sevemediğim için... İnsanların sahteliklerinden, Dost bildiklerimin ihanetlerinden, Tiksindiğim için... Yaşadığım acıların, Yaşayacağım mutlulukları gölgelemesinden, Endişelendiğim için... Hayatın asla adil olmadığını bildiğim, Geleceğin güzelliğine, Nefretin, kahpeliklerin, İnfazcı zihniyetin, Tükenişlerin biteceğine.. Güvenmediğim için.. En güzel anlarımda bile, Yarım kaldı tebessümlerim... Aysun Işık |
Yarım Şiir
Sen, Ekmek gibi, su gibi... Nefes gibi İhtiyaç duyduğum... Sen, Erken doğan bir çocuk gibi Vakitsiz... Alnıma İlk düşen yağmur tanesi gibi baharın şaşkın... Okumaktan en çok zevk aldığım Romanın kahramanı gibi.. Unutamadığım bir şarkının Dilime dolanmış adı gibi.. Çocuk ellerimle, Komşu evin bahçesinden Çalıp yediğim şeftalinin yıllardır damağımda kalan Buruk tadı gibi.. Takılıp kaldın sen... Yüreğimin gökyüzünde uçurduğum Yönü belirsiz uçurtmaların, Salkım saçak kuyruklarına.. Aysun Işık |
Yarsadım
Yar sana özlemim Halim perişan Mecalim yok artık Ömür tükenir.. Susuzluk çekilir, Sensizlik Çekilir dert değil... Yarsadım... Kurudu gönlümün İnce dalları Sabrımın Tenha yolları... Bugün, Yarsadım... Her geleni yar sandım... Aysun Işık |
Yeteneksizlik
Ne kadar çok istemişsem Sana benzeyen bir resim çizebilmeyi.. O kadar çok istemişimdir, Şiirlerimde seni anlatabilmeyi.. Ne yazabildim, ne çizebildim.. Her hayal edişimde ellerim titredi, Her aklıma gelişinde, düşüncelerim çelişti, Anladım ki, Seni yüreğimde yaşatmak zor işti.. Aysun Işık |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.