![]() |
Sen Değil Miydin?
-SEN DEĞİL MİYDİN- Kuzeyden esip gelen, ani bir rüzgar gibi, Gözlerinde tanıştım, o ateş ben su gibi. Dağıldım paramparça, kurumuş yaprak gibi, O gözlerin sahibi...sen değil miydin ? Seviyorum diyordun, en güçlü duygularla, Beni hemen arardın, değişik zamanlarda. İçimdeki bu alev, yalnız kaldığım anda, Beni yakan bu ateş...sen değil miydin? Hep tutmamı isterdin, sıcacık ellerini, Paylaşmamı isterdin, senin tüm dertlerini. Anlatırken ben sana, gerçek hayallerimi, Beni benden kıskanan...sen değil miydin? Sen bir meltem gibiydin, esip içime akan, Bir ateş çemberinde,her gün kavurup yakan. Sevdasıyla sarılıp, bana sevgiyle bakan, Yanıldım mı birtanem...sen değil miydin? Mutluluklar içinde, sevgiyle yüzülürken, Bilirim kıyamazdın, ben sana üzülürken. Ölüm bulutlarında bile, sen uçup süzülürken, Seni bırakmam diyen...sen değil miydin? Karanlık *******de, yavaşca ilerlerken, Boşalan kadehimde, bir teselli ararken. Çekilmez bu hayatı, sensiz böyle yaşarken, Beni yalnız bırakan...sen değil miydin, Beni sensiz bırakan...sen değil miydin? Nuri Gökhan Sonsel |
Sen Nerden Bleceksin?
-SEN NERDEN BİLECEKSİN- Aşka gönül vermeyi, karşılık sevmeyi, Aşk uğruna ölmeyi,sen nerden bileceksin? Gözyaşında hüzünü, sevdanın iç yüzünü, Güzel bir aşk sözünü,sen nerden bileceksin? Yalnızlığın adını, gözyaşının tadını, Sevdiğim o kadını, sen nerden bileceksin? Aşkta gönül zengini, yüreğimin dengini, Onun o göz rengini,sen nerden bileceksin? İnce parmaklarını, gamze yanaklarını, O gül dudaklarını,sen nerden bileceksin? O boyunu – posunu,saçının kokusunu, Teninin dokusunu,sen nerden bileceksin? Senelerce hülyamı,benim sessiz dünyamı, Her geceki rüyamı,sen nerden bileceksin? Onun bir bakışını, kalbimin atışını, Kırık sabır taşını,sen nerden bileceksin? Bilmiyorsan ismini,görmelisin resmini, Bu duygulu hissimi,sen nerden bileceksin? Sevdim işte birini,aşk bağlamış dilimi, Seni çok sevdiğimi,sen nerden bileceksin? Nuri Gökhan Sonsel |
Sen Varsın Sandım
Dün akşam gezerken, yalnız sokakta, Kulağım çınladı...sen varsın sandım. Gözlerim aradı, seni yollarda, Yüreğim sızladı... sen varsın sandım. Ne bir mektup gönderdin, nede bir haber, Arayıp sormak mı, bu mudur kader. İçimi kaplarken, derin bir keder, Gözyaşımın içinde...sen varsın sandım. Bir ara oturdum, sokak başında, Düşündüm ağladım, yalnız başıma. Bir resmine baktım...bir gözyaşıma, Sokağın ortasında...sen varsın sandım. Yıllarca ararken, senin izini, Sakladın sandım, benden yüzünü. Bir parkta oturup, kırıp dizimi, Bir adım ötede... sen varsın sandım. Bir bulutlar kalmıştı... aramadığım, Bir yıldızlar kalmıştı...bulamadığım. Bir tek toprak kalmıştı...soramadığım, Bağrımızda yatıyor...bizle dediler. Not: Bu şiir... N.Gökhan SONSEL ve Hakan Karayanız ortak çalışmasıdır. Nuri Gökhan Sonsel |
Sen Yoktun
-SEN YOKTUN- Dolaştım sahili, bütün bir gece, Mehtap vardı, deniz vardı, sen... yoktun. Sabah oldu, gün doğdu, oturdum kayalara, Güneş vardı, hayat vardı, sen...yoktun. Ellerim ceplerimde, yürüdüm caddelerde, Pasaj vardı, market vardı, sen...yoktun. Bir minibüs durdu, hemen yanıbaşımda, İnen vardı, binen vardı, sen... yoktun. Bir serseri gibiydim, sokak sokak dolaşan, Dostlar vardı, düşman vardı, sen...yoktun. En kuytu köşelerde, sessizliği aradım, Parklar vardı, banklar vardı, sen...yoktun. Saatlerce yürüdüm, anahtarlar elimde, Kapım vardı, zilim vardı, sen... yoktun. Bu yorulmuş bakışlar, dalarken uykulara, Rüya vardı, düşler vardı, sen... yoktun. Şu kalbimin içinde, eserken fırtınalar, Rüzgar vardı, yağmur vardı, sen... yoktun. Sen anılar diyarı, mor dağların ardında, Hayal vardı, gerçek vardı, sen...yoktun. Sen yoktun...sen yoktun ama, Ben hiç sensiz kalmadım ki... Sen benim yüreğimde, her zaman benimleydin. Nuri Gökhan Sonsel |
Senden Başkası
Senden Başkası Ne Olur Her Gece, Bütün Gündüzlerimde, Yalnız Seni Hissedeyim, Sadece Benliğimde. En Güzelini Yaşadığımız, Mutlu Günlerimizde, Kalbime Girmesin…Senden Başkası. Bahar Gülleri Gibi, Açılırsın Gönlümde, Büyülersin İnan Sen, Yaşarsın Hayalimde. Bütün Saadetim Sende, Hep Senin Ellerinde, Kaderim Olmasın…Senden Başkası. Yarınları Bugün Yap, Yine Yüce Sevginle, Bitmesin Hiç İstemem, Yaşıyorum Seninle. Güneşin En Parlak Işığı, Bana Sunulsa Bile, Gözlerime Girmesin…Senden Başkası. Bir Tek Sende Bulurum, Ben Sadece Kendimi, Ayrılıklar Yakmasın, Dikkat Et Yüreğimi. Almasın Kimseler, Senden Ümitlerimi, Tutmasın Elimi…Senden Başkası. İçin Dolmuş Bir Defa, Senin Özünle, Hiç Kimseler Göremez, Seni Benim Gözümle. Uyurken Her Gece, Başım Senin Dizinde, Sevmesin İstemem…Senden Başkası. Nuri Gökhan Sonsel |
Senden Son Bir Hatıra
-SENDEN SON BİR HATIRA- Sen benim birtanemsin, endamın gülden güzel, Kaşların hilal gibi, o mahsun siyah gözler. Dağılmış saçlarında, bir ilkbahar kokusu, Yaktı beni birtanem, bakışının buğusu... Sen benim rüyalarım, sen benim hasretimsin, Bırak benim birtanem, bu ömrüm böyle bitsin. Neden birtanem...neden,neden anlamıyorsun, Sevdiğime bir türlü, neden inanmıyorsun? Seviyorum diyebilmek, öyle basit olay mı, Bir ömrü verebilmek, bu kadar çok kolay mı? Sevdamı yazmak istedim, binlerce kitap oldu, Bir tekini okumadın, bütün yapraklar soldu. Benim ilk aşk çiçeğim, benim güzel meleğim, Sana bir gül getirsem, titremez mi yüreğin? Gönlüm sevmiş bir kere, başka aşk tanımıyor, Yerde toprak...ortada ben, gökte yıldız yanıyor. Çok üzgünüm birtanem, artık yüzüm gülmüyor, Çektiğim ızdırabı...hiç kimseler bilmiyor. Hasret...birtanem hasret, yüreğimi dağlıyor, Gökyüzünde yıldızlar, benim için ağlıyor. Söyle benim birtanem, neden beni terk ettin, Yeterince sevmedim mi, hayatımı mahvettin ? Susamıştım sevdana, içmeden...kana kana, Yine hüzün bıraktın, senden son bir hatıra. Nuri Gökhan Sonsel |
Seni Tanıdığımda
Seni Tanıdığımda Biliyor Musun Ki…Seni Tanıdığımda, Hoş Kokulu Saçların, Pembeydi Dudakların. İncecik Parmakların, Avucunda Nem Vardı. Işıl Işıldı Gözün, Merhabaydı İlk Sözün, Fevkalade Bir Yüzün, Sesinde Hüzün Vardı. O Akşam Ben Uykusuz, Belki Biraz Durgundum, Gözün Gözüme Değdi, Gitti Bu Yorgunluğum. Ellerin Ateş Gibi, Yanağında Ben Vardı, Dışarda Bir Fırtına, Kiremitte Kar Vardı. Ayağında Pantolon, Üstünde Kaban Vardı, Tanıştığımız O Anda…Ateş Bacayı Sardı. Ne Müthiş Bir Duyguydu, Sanki Bir Rüya Sandım, Elim Sobaya Değmiş… Canım Yandı Uyandım. Rüyalarda Olsan Da…Hep Ben Seni Aradım, Tükenmeyen Duyguma, Bir Nokta Koyamadım. Şehir Şehir Dolaştım, Belki Bulurum Diye, Hayalden Bir Başka Şey, Kalmadı Hiç Geriye. Sana Bir İsim Buldum, İsmini Bilmiyordum, Gönlümde Yaşa Diye…Sevda Adını Koydum. Bir Daha Hiç Görmedim, Bir Daha Hiç Gelmedin, Gelsen De Gelmesen De, Artık Sevdamsın Benim. Gittiğin Her Bir Yerde, Aşkımı Taşıyorsun, İnan Bana Sevgilim, Sen Her Zaman Benimle… Ömrüm Bitene Kadar, Sen Bende Yaşıyorsun. Nuri Gökhan Sonsel |
Seni Yaşamak İstiyorum
-SENİ YAŞAMAK İSTİYORUM- Sabırsızlığın içindeki, sabrı anlamak, Sensizliğimin içindeki, seni yaşamak. Umutsuzluğumun içindeki, umutlarla beraber, Sonsuzluğun içindeki sonu, seninle...yalnız seninle, Seninle yaşamak istiyorum. Amaçlarım doğrularım, farklı olsa da, Geleceği düşünmek, beni sıksa da. Her ne kadar geçmiş, unutulsa da, Unutulan günleri...hep seninle...seninle, Seninle anmayı istiyorum. Bu günde yaşadığım, dünle bitecek, Söylenmeyen sevgimi, nerden bilecek. Belki unutulup, bir gün bitecek, Bu sevgi unutulup, bitmesin...bitmesin istiyorum. Belki bir gün gelecek,hissimi fark edecek, Belki nefret edecek,belki beni sevecek. Umutsuzluk içinde, kıvranırken ben her gün, Belki beni anlayıp, beni mutlu edecek. Mutluluğu seninle...seninle, tatmayı istiyorum. Belki de hislerimiz, seninle çakışıyor, Belki de iki gönül, sevmeye çalışıyor. Senin dünyan ayrıysa...benimkisi farklı mı, Ayrı olan dünyanı, sevmeyi istiyorum. Biraz cesaret göster, anlat şu hislerini, Belki çekemem dersin, senin kaprislerini. Anlat bir şeyler söyle, anlat bana sıkılma, Paylaşalım dertleri, sendeki hüzünleri. Çünkü seni çok...seni çok seviyorum, Seninle hayatı, paylaşmak...paylaşmak istiyorum. Nuri Gökhan Sonsel |
Senin İçin Yaşadım
Senin İçin Yaşadım Dolu Dolu Yaşamıştım, Bu Yalancı Dünyayı, Senden Başka Hiç Bir Yerde, Bulamadım Sevdayı. Nasıl Mecnun Leyla’sının,Hayaliyle Yaşamışsa, Bende Senin İçin Yaşadım, Senin İçin Birtanem. Dolaştı Gönül Kuşu, Bir Gün Başıma Kondu, Bunca Sevda Arasında, Ne İlkti Nede Sondu. Değişti Tüm Yaşantım, Kalbime Kokun Sindi, Ben Seninle Yaşadım, Senin İçin Birtanem. Kötü Ve Güzel Günler, Hayatın Bir Parçasıydı, Umarsızdı Deli Gönlüm,Hep Böyle Yaşasaydı. Bilemezdim Değerini, Belki Çoktan Ölürdüm, Ben Seninle Yaşadım, Senin İçin Birtanem. Sana Gitme Diyorum, Yalnız Bırakma Beni, Erirde Yok Olurum Bir Kar Tanesi Gibi. Susar Dudaklarımda, Son Kahkaha Son Gülüş, Ben Seninle Yaşadım, Senin İçin Birtanem. Nuri Gökhan Sonsel |
Sessizce Yapayalnız
Yıldızları düşündüm, gözlerine bakınca, Yağmurları düşündüm, gözyaşlarımda. Çiçekleri düşündüm, yapraklar arasında, Ve kendimi düşündüm,bulutların üstünde, Sessizce...yapayalnız. Bir dünya düşündüm, bir ucunda sen, bir ucunda ben, Beni kahreden, ayrılığı düşündüm. Bir fırtına düşündüm,okyanus ortasında, Limanları düşündüm,dalgalarla boğuşan. Bir cadde düşündüm, gece üçünden sonra, Bütün ışıklar sönmüş,şimdi herkes uykuda. Ve kendimi düşündüm, yine senden uzakta, Gecenin ortasında,sessizce...yapayalnız. Şarkımızı düşündüm, notalar arasında, Söyleyen ben, söyleten sen. Aşkımızı düşündüm, yıldızların altında, Bekleyen ben, bekleten sen. Ve kendimi düşündüm, sabahın ayazında, Çiğ düşerken üstüme, sessizce...yapayalnız. Bir çağlayan düşündüm, nehirleri besleyen, Balıkları düşündüm, sessizliğe gömülmüş. Bir alev düşündüm, beni derinden yakan, Seni düşündüm birden, yokluğunu hissettim. Bir hikaye düşündüm, belki binlerce sayfa, Konusu sen olmalı, yazarı ben. Ve kendimi düşündüm, bu evrenin içinde, Sessizce...sessizce yapayalnız.. Nuri Gökhan Sonsel |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.