![]() |
Selam
Giden günün ardından güneşin batışına Umutlar yazarım donuk gözlerle Bakarken güneşin batışına Yeni gün umutlar açacak çiçeklere Dünü anarken yeni güne Güzel günlerine bakarım hayatın Unutmak istediğim zaten silinmiş Adı yok şiirler dünde kalan Olmazların ardına saklanmadan Yeni günün şartlarına uyarak Sözlerde silinip giderken geçmişe Ardından bakmak niye... 02.05.2002 Erol Şen |
Sen
Yılgın bitik ******* boyunca Uykuya dalarken gelen ürperten düşünceler Kimi zaman terler içinde bırakan fırtınalar şimşekler Kimi zaman bahar dalları ısıtıcı meltem Düşünceler denizinde boğulurken sonsuza Elimi uzatıyorum karanlıklara umutsuz Kurtar beni diye, sen kurtarmadıkça Daha da batıyorum sensizliklere vede sessizliklere İçime kapanıyorum ölgün solgun yüzümle Baharda açmayan gülücük gibisin Sana uzanıyor ellerim ulaşmak için Uzaktasın yetişemiyorum gelmiyorsun gelemiyorum Bazen beni tanımadığını düşündüren laflar ediyorsun Bozuluyorum bozuluyorsun dalıyorsun düşüncelere Bazen umut doluyoruz gelecek için Bazen umutsuz yazın yağan kar gibi Biliyorum benimsin biliyorsun seninim Güneş doğmasa ay çıkmasa bile... 05.03.2002 Erol Şen |
Sen 2
Birde seni sana anlatayım Sade ve güzel bir yaşanmışlık Sevmeyi sevilmeyi hakederek Sözü doğru özü doğru Komplekslerden uzak Biraz inatçı yapacağını yapacak İnsanları kırmayı sevmeyen Yapacağını da seni ikna ederek yapan Çok çok çok duygusal Akıllı, sevimli biraz alıngan Sevgi üzerine kurulu bir dünya Umut etmeyi bilen insanlara güvenen İşte sevgilim Dilimin döndüğünce İçimin hissettiğince Yazıya dökebildiğimce..... sen..... 02.02.2001 Erol Şen |
Sen hiç kendini dinledin mi
Gözü kara olduğu kadar korkularım Sakinliğim kadar sinirim Uysallığım kadar isyanlarım Kendimi beğendiğim kadar yerdiğim Aklımı sevdiğim kadar aptallığım Sakinliğim kadar acelem Sabrım kadar sabırsızlığım Kendimi yerdiğim kadar sakinleştirdiğim Ellerim arasında başım Uçuşan binlerce düşüncenin peşinden Tutmak için mi onlar derken Yaşanmışlıkların pişmanlığına Günlerin içinden yeşil bahara Ilık meltemler yüzüme vururken Yazın bunaltan sıcak güzeline İyi ki dediklerime kadar uzanmış 03.06.2004 Erol Şen |
Sen sevgisiz gönlümün ilacı
Biten bir yaşanmışlığın ardından Karşıma çıktığında saf yüreğinle Baskıların sonucu yaşamında Anlayış ve sevginin yüceliğindeydin Anlamaz insanlara sevgin yüreğinde İhanetin büyüğünü yaşamış bana Kollarını açmışken yaşamında Sana layık olmak seven insanım Karşılıksız seven mangal yüreklim İnsanca yaşamında değerleri olansın Adamım erim derken yürekten Kimsenin bilmediği yaşam gizi Bazen taş yürekli ben kalbini incilten Gözyaşlarını akıtan yaşanmışlıklar Bitmeyen bir hikaye olsun yaşam da Sen hakeden ben veremeyen Bilmezler insan değerini karanlıklar Senle geçen aydınlık günleri Zaten bilmesinler yaşamasınlar Bana sana özel kalsın..... 30.04.2004 Erol Şen |
Sendeki sen
Sendeki seni istiyorum Bana koşulsuz gelmeni istiyorum Bana sorgusuz sualsiz gelmeni Ben sendeki seni istiyorum kendime Sorgulamadan düşünmeden istiyorum Nasıl olursa olsun benim olmanı Yada elin olmanı İstiyorum bekliyorum olacaksan Düşümde değil gerçek seni Verilen sözlerin bile anlamı kalmıyor Siliyorum hafızamdan hepsini İstediğinde neler yapıyorsun ben yokken Affetmek zor olsada sevginin gücüyle Uzatılan eller tutuluyorsa çıkarsız Beklentisiz vede sevgi saygıyla Arkadaşlarına sor bakalım sıkıntıyla İstediğinde yapıyorsan amaçsız Bir amacın var düşüncelerinde Kabullenmek zor çok zor olsada Benim istediğim sendeki sen Boşluk yaşamın parçası yaşananlarda Yokken yaşananlara maya tutsa yok olacak sevgiler Yok olacak çok sevilen sevgili öylemi İstenmeyen benim anladım sonunda Söylendi bu akşam son defa son sözler Söylendi bu akşam beklentiler umutlar Ya devam edecek yada bitecek Devamı sendeki seni istiyorum... 11.04.2002 Erol Şen |
Seni seviyorum
Kalbim kal dilim git desede Yeminler düğümler sözlerimi Sözler elimi kolumu bağlar sımsıkı Çözmek elindedir bilirsin benim sevdamı Kızınca gözlerim kör olur aynalara Ben bir daha kaybolurum sensizliğe Umutsuz günler ******* boyunca Yok olur umutlar ümitler İçimden gelenleri şiirlere dökerim Adı olmasa da yazılan şiirlerin Sen yokken dünya olsa da varlığa Varlığın yok oluşu bedenden sonsuzluğa Sensiz yaşamak gücüm yok hayata Sensiz hayatın tadı olmadığı gibi İnsanlar konuşur ben bakarım Bakarımda duymaz benliğim kelimeler boyu Ben sen bir elmanın iki yarısı Benliğim ruhum hep seninle Biliyorum sende benim gibisin Ve ben seni seviyorum... Elmanın yarısı artık yok Benliğimi ve ruhumu geri aldım Artık bilmiyorum senden yana hiç birşey Bilmekte istemiyorum umursuzca... Sevgiyi bitiremezsin bitti desende Belki yaradır kanar yıllar boyunca Ama o kadar umut etmek yok yarınlara İhanet affedilmez... 27.03.2002 Erol Şen |
Senmisin gidecek olan
Bile bile giderken sonsuza Sen bilmesende gidecek olan Ben bakıyorum ardından umutsuzca Belli ki vakit gelmiş sonlara Yaşamın en güzel anları bitti Zülum zamanı vaktin Çekilecek gibi olsa yerine çeksem Değiştirelim istersen Meçhul yoruyor beni be babam Sen giderken arkanda yine ben Tabutun ellerimde mi olacak anam gibi Sende mi gideceksin 07.04.2003 Erol Şen |
Sevda çiçekleri
Dünyanın tüm güzellikleri şahit olsa Yıldırımlar kalbime oklar atsa Gök yarılıp sevda çiçekleri sunsa Dönülmez yollara girmiş aşkım Bu sefer haykırmamı engellemiyor sessizlik Yıldızlar kayboldu bulutsuz gecede Biten sevdaya ağlayan kalmadı Deniz bile yorum yapmıyor ayrılığa Kalbe gömülen sevdasın artık Bilmeceye dönen ilişki yumağıydın Sevgiye saygısı olan sen değildin artık Bende tanıyamıyordum seni Bir sahilde uyansam bile olmayacaksın Yemin ederim Silindin bittin kayan yıldız gibi Bende hiç bir hatıran kalmadı... 12.03.2002 Erol Şen |
Seven çiçeğim
Mutluluklar sadece masallar için Saatlerce mutlu sohbetler Sözlerin mutlu dans edişi sadece masallarda Umutlara meleklerle yol almak da masallarda Mutlu masallar mutlu insanlar anlatılan Gerçek hayatın dayanılmaz çarkları Mutsuz yapıyor tüm insanları Düşünmeden zoraki birliktelikler Birgün; Seven çiçeğim çıktı karşıma Masallara inanmazdım gerçek olmaya başlamıştı Aynı dilden konuşmanın verdiği mutluluk Güzel umutlarımız var gönlümüzde Seven çiçeğim sevgi dağıtırken Susadıkça sevgimle sularım çiçeğimi Güzel kokar seven çiçeğim Umutla mutluluklara seven çiçeğim... 05.02.2002 Erol Şen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.