![]() |
Hikayemiz
Bu bizim hikayemiz, Bütün soruların cevabı yok ben de Sorma neden, niçin, nere de, Aniden gelirim, Sorma giderken de Böyle yazıldı hikayemiz Başlangıç belli, gelişme belli Sonunu birlikte yazamayız ki Usandım, kaprisinden, nazından, Uzaklaşsan bile yanımdan, Çıkmıyorsun virüs gibi kanımdan Hikaye sensiz tamamlanmalı Bir gün kapıyı vurup gidersen, Nedenlerini sormam Tek başıma bitiririm Hikayeyi ben. |
Hoş Geldin Yüreğime
Çalıp durma gönül kapımı, sık sık Kapalı değil ki kapım, sana hep açık, Yıllar var ki seni bekledim, nerelerdeydin Hoş geldin, yüreğime güzel kız, hoş geldin. Neyin, kimin icazetini bekler durursun, Geç otur karşıma, yılların içinden geldin, yorulmuşsun. Gözlerim kapıdaydı içim de tarifsiz heves Beklediğim, istediğim, sadece, bir ses, bir nefes. Bunun adı sevdadır yürekleri kemirir, eritir, Utanma kaçırma gözlerini iki de bir Gözlerime bak daha iyi tanı beni Gülüşün, gülüşüme karışsın, tutma, bırak kendini. Bunca yıl, kimselerle değil, kendimle kavgam Senden önce sevemedim kimseleri inan Kırmam, üzmem seni sevdiceğim, güven sözüme Güvenmiyorsan, hemen şimdi söyle yüzüme Madem ki kapımı çaldın sık sık Hoş geldin yüreğime Sevgilim olursun artık. |
Isırık
Bir şişe mercan rakı Dört köfte var masam da Gözlerini öyle açıp bakma bana Can eriği gözlerinle Dalarım renklerine Bir de ısırık atarım Yanlışlıkla Mezem olursun |
İçimde Kıpırtı
Bir kıpırtı var içimde, rahat bırakmayan Kanımda dolaşır durur hiç durmaksızın Çılgınlıklarıma yol açar, çanaklar tutar Nöbetlerini tutarım deli saatlerimin. Bütün utanmazlıklarımın dürtükleyen çomakçısı Zamanı belirsiz aniden patlayan öfkelerim Çekiştirir paçalarımdan, gömer kumullara efendiliğimi Çeker çıkartır içimdeki çılgına dönmüş deliyi. Sakinleşsin bırakmaz ruhum güneşlerde Razı olmaz yağmurlarlada yıkanmasına Çökmüş öylesine içime çöreklenmiş Kaşır durur gri havalarımın gri bulutlarını. Bir sal yapacağım kendime, yelkensiz, küreksiz En uçsuz maviliklere salacağım kendimi, onsuz Ulaşamaz belki diyorum içimdeki kıpırtı Ulaşırsam çığlığımı duyuramadığım martı'ma. |
İçimdeki Kuşlar
Zulüm gibidir vuslatı bekleyen aşklar, Gün boyunca özler beyninle bedenin Karışır sevgine, doruğa ulaşan şehvetin. Akşam üstleri gri sisler çöker içine Bulanıklaşır aklın meyhane köşelerinde Bir dublelik yoldur ama ulaşamazsın Çekilir yüreğin her kadehte darağaçlarına. Zehir zıkkım olur ard arda içilen meyler Şarkılar acı verir dökülür hüzün dolu mısralar Çalsa bütün sevdiğin şarkılar Soğumaz yürek bir türlü ne yapsan Atar damar kesiğinden sızar kan. Bir özlemdir anlayamaz anlatamazsın Yakar kavurur tüm benliğini Unutamadığın öpüşlerde sıkışır yüreğin Geri gelmez anılarda saklambaçlardasın Bakınır medet umarsın, dost ararsın Yabancıl sarhoş masalarında. Çırpınır durur göğüs kafesinde Özgürlüğü özleyen binlerce kuş Bir solukta bıraksam dersin özgür Aldığın her solukta yeni bir kuştur yar Salınmaz kuşlar bir türlü özgürlüğe Verdiğin amansız soluklarda bile. Dinle sevgili beni dinle Mukaddes bir azaptır bendeki aşkın Bitecek sanıpta yanılma sakın Çekeceksin sende benim gibi Muktedirsen bu aşkın yorgunluklarına. Enginlerde yolculuğa çıkan rüzgarlarız biz Essek bir türlü esmesek bir türlü Kavak yelleri değil biliyorsun başımızdaki Bir fırtına hatta bir tayfun belkide. Bulutlarda bekleyen bir deli rüzgarım Neredesin, yola çıktım beklemelerdeyim Sabahları özlem yüklü, *******i kahır yüklü Öksüz, yetim bulutlara sığındım Rüzgarını beklemekteyim gel artık bekletme Yaşamak anlamsız, tatsız ve renksiz Fasit daireler çizip duruyorum gökyüzünde Kendi rüzgarımın hapsindeyim Bir başıma çemberlerimde sensiz. |
İki Serseri
Biz.... İki serseriyiz Sen ve ben Başşehir sokakların da Alkolmü sevdalarımızı büyütür Sevdalarımız mı alkolü Bilemeyiz Duyduğumuz her şarkı Yazılan her şiir Bizi anlatır Şeref katarız Şerefsiz sevdalara Sen de ben de İki serseriyiz Başşehir de. |
İlk Aşk
Bir kadın var, Anılarımın bir köşeciğin de, Yok aklım da gözü kaşı Hatırlayabildiğim, Billur sesi, şen kahkahası Kapımızın önünden geçerdi, Her öğlen saat on iki Beklerdim taş basamakta, Deliler gibi. Yolun sonun da tamirci kocası Sevdasına yemek taşırdı, Her öğlen saat on iki Elin de üçlü sefer tası. Puanlı elbisesi, Kolun da ray bilezikler Düzgün bacaklar İpek çoraplar, Çaça topuk ayakkabılar. Bir kadın var, Anılarımın bir köşeciğin de, On yaşımın, ayıplı sevdası, Geçerken okşardı saçlarımı, Yar değil ana gibi Adını bile unuttum Bu güzel Mutlu kadının. |
İmkansız Aşk
Aşk fedakarlıktır demiştin, Senin için ne de kolaydı Gözlerimin içine bakarak söylemiştin, Oysa aşk benim için belaydı. Ben unuttum,sevdaları, aşkı, Yıllar var ki kapalıdır bu kapı Fedakarlıktan bilmem nedir kasdın Uzaktan çok daha güzel vuslatın Fedakarlık kolay değil güzelim, Yıllar önce kapılandı bu deli yürek, Aşk başka, sevda başka, sen bilemedin, Yalnızca ihtirastı, şehvetti, bende ki yerin. Beş günlük sevdalarla yok benim işim, Bir kere sevdim, hem yandım hem yaktım, Delikanlıcadır kadınımı sevişim, Var git, olamam senin eğlenceliğin. |
İnandıramadım Kendimi
Uğraşsam da inandıramadım Kendimi İçinde sen olmayan yaşama Sen ben de yaşadıkça Çoğalacak içimde ki ben. Öyle bir yerindeyimki Yaşamak dediğimiz şeyin Kırılgan ölümlü çizgiler çiziyor Gelgitler içinde sensiz yüreğim. Bir su kuşunun göz yaşlarıydı verdiğin Otuzüçlük gümüş, Her bir dokunuşunda parmaklarım Değer saçlarına, tenine, gözpınarlarına Ne yaman bir özlemmiş meğer Yollar da kaldı göz bebeklerim Süzüyorum bütün acılarımı Yağmurlarda yıkıyorum Başaramıyorum Kan damlıyor yine de bak Bütün sözcüklerimden Olmuyor, olmuyor Yüreğim yemiş gözlerinden vurgunu Ayrılık hayır getirmiyor bana Çılgın koşular da beynim Kafatasımın içinde Kulaklarım dinlemede günü, geceyi Yollarda duyabilmek için Ayak sesini Yar yar dinle beni İçinde sen olmayan yaşama Uğraşsamda İnandıramadım kendimi. |
İnsaf
Bilmem ki daha ne yapayım Neler,neler,yazayım sana Baharlar,sonbaharlar,kışlar, Yağmurlar,fırtınalar,boralar, Yazdıkça yazdım, boyuna, posuna. Daha ne istersin bilmem ki Yıldızları taşırım,saçlarına Samanyolunu istersin, Okyanusları taşırım, dudaklarına, Göz yaşlarımı istersin, Her telefonun,her çağrın emirdi bana, Koşarım, Yüz metreci atletliğimi istersin. İnsaf eyle,inan çok zalimsin, Tamam anladık,anladık,yarimsin, Ama,bebeğim,yüzün ay parçası Yüreğin ise katran karası. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.