![]() |
Göz yaşlarım benim...
Senin için döktüğüm, Gözyaşlarımı al birer birer diz, Kendine kolya yap. Belki hatırlarsın da, Sende,gözyaşlarını, Benim için dökersin. Ben seni kalpten sevmiştim, Sen beni sevdin mi, Asla diyorum aşkım, Sevemezsin sen kalpsizsin. Göz yaşlarıma bak, Birer inci taneleri, Her birinde sevgim var, Tak ki boynuna ısıtsın seni. Okşaki sıcaklığımı gör, Ben seni kalpten sevmiştim. Olmadı olmaz sen diyorsun, Oysaki bak gözlerime, Gir derinliğine gör bak, Ahhh sevdiceğim benim, Gözyaşlarıma bak, İnci tanelerine. Her birinde sevgi aşk var. Sen sevemezsin,bilmezsin ki... |
Göz yaşlarım...
Hep ağlıyorum kendim için, İlk aşkım, Hala hatrımda ve hayalimde, O muhteşem günlerimiz için, Arzuladığımız ama olmıyan, Gençliğimizdeki altın günler için. Dalıyorum da olamadığımız, Çok isteyip gerçekleşmiyen, Bu günlerde yanımda olamayışın, Evet hep onun için ağlıyorum. Elele gözgöze olan hayaller, Senin ve benim isteklerimiz, Çok basit olan başaramadıklarımız, Gözümün ilk göz yaşı olan sen, Ne günler ve yıllar geçti. Hala aklımda ve kalbimde, Senin sıcak sevgin ve aşkın, Hatırladıkça ağlıyor, Hep ağlıyorum... |
Gözlerin...
Bir yıldıza bir gözlerine bakıyorum da, Senin gözlerin yıldızlardan çok parlak. Bana öyle bir ışık ve sevgi veriyor ki, Hele o gülümsemende bir başka güzel. Kirpiklerinle,kaşlarınla ahh o gözlerin, Derlerya gözler asla yalan söylemez, Senin gözlerin sevgimi ve aşkı gösteriyor. Hep yaparım bilirsin o gözlerini öperim, Hatırlarmısın sevgilim birgün ağlamıştın, Gözlerinden akan yaşlar da bile güzeldin. Sana ve gözlerine kurbanın olurum. O gözlerinde umut,sevgiler görüyorum, Bu gözlüğü gözüne takmanı istiyorum, Kem gözler gözlerine sana zarar vermesin, Çünki her göz gözlerine bakıyor kıskanıyorum. Gözlerin benim gözlerinden başkasını, Görmesini istemiyorum güzel gözlüm benim... |
Gözyaşı...
Ben burda ağlıyorum, Çok dalıyor gözlerim, Seni düşünür düşlerim, Bakar kör oluyor, Bir bir dökülüyor, Göz yaşlarım. Pasparlak cam gibiler, Neler,neler görüyorum içlerinde, Sen ve ben dün gibi, Görüyorum mıutlu o günleri. Kokun dahi geliyor, Duyuyorum aşkım demelerini, Neden,niçin ayrıyız biz, Bir anlam veremiyorum, Hep ayrımı kalıcaz biz, Göz yaşlarım da, Seni,seni görüyorum, Benim ilk aşkım.. |
Gül yüzlüm..
Neden böyle susuz kalmış, Çiçekler gibi solgunsun, Rotası belli olmayan, Bir gemi gibisin. Anlat konuş benimle, Böyle suskunluğunda, Hiçbir rüzgar yardım edemez, Şunu asla unutma ki, Geleceğinin karanlık, Aydınlık oluşu senin elinde, Eğer sen geleceğinin, Karanlık olacağını, Kabul edersen, Onu aydınlatmak için, Hiçbir çaba göstermezsen, Elbette kapkara olucaktır, Ancak karanlığı gidermek için, Uğraşırsan aydınlık senin olacaktır. Karanlık bir odaya girdiğinde, Küçücük bir düğmeye bastığında, O oda aydınlanı verir, Bak kendine zarar veriyorsun, Unutma hiçbir şey üzülmeye, Kararmaya gelmez, At dertleri,olmazları bir kenara, Hayata bak,yaşa kendince, Kafanı kumdan çıkar, Yaşamaya çalış, Elbet bir gün, Güneşin yansıması, Senin yüzüne de vuracak, Aydınlanacak ve ısınacaksın, Kopar şu zincirleri, Yüzün hep ama hep gülsün.. |
Gün ışığı..
Geceyi parıltan, İğne deliğinden sızan, Gün ışığım Makbulem. Zaten doğduğunda, Bereketimiz arttı, Belliydi güzelliğin,şımarıklığın, Gün ışığı Makbulem. Kardeşine abla olan, Herkezlen dost, Saati zamanı belli olmuyan, Ütülü saçlı, Gün ışığı Makbulem. Büyümüşte birini sevmiş, Bir senesini maf etmiş, Akçay kordonlarında eli boş gezmiş, Babasına içini dökmüş,ağlamış, Aşıksın sen aşık eyyy, Gün ışığı Makbulem. Öyle dedi evleneceğim, Babacığım busene ben, Gelinliğini giydiğinde, Özgür le olleyy dediğimizde, İnancağım kızım ben, Patroniçe,eller anası, Gün ışığı Makbulem. |
Günaydın
Alooo günaydın, Galiba uyandırdım, Pardon özür diliyorum, O yüzünü yıkamayı, Havlunla silmeyi, Sana sımsıkı sarılmayı, Ellerimle hazırladığım, Rengarenk kahvaltını, Çayını karıştırmayı, Kızarmış ekmeğini, Rafadanda yumurtanı, Ben, Yedirmeyi çok isterdim. Biliyormusun çok özledim, Ahh bir yanında olabilsem, Saçlarını okşasam, Tenine deysem, Seni bir güzel öpebilsem, İçim içimi kemiriyor, Biliyormusun, Olmaz olmaz olmuyor, Adın hala kulaklarımı, Sesin bedenimi ısıtıyor, Hep alooo larlamı konuşacağız, Hep mi günaydın, İyi *******,iyi akşamlar, Veya özel günlerde mi, Konuşup sohbetler edicez, Olmaz olmaz olmuyor, İnci gibi incisin, Sen birtanem, Öpüyorum bay bay, Şırakktt kapandı |
Günaydın..
Günaydın iyi sabahlar, Okadar güzel uyuyorsun ki, Sanki bulutlar üzerinde, Uyan sevgilim sabah oldu. Kalk ta kocana kahvaltı hazırla. Seni uyandırmak istemem, Elinden yemek çok güzel, Sen bir dahisin, Kahvaltımı rengarenk yapıyorsun, Yemesen de yanımda otur, Bırak çayımı ben koyarım, Sen birtanem karşımda otur, Sabah doğallığınla güzelsin, Canım benim, Arkamdan gittiğimde oku üfle, Allahın selametiyle yolla, Helal paralarla döneyim, Sana çocuklarıma getireyim, Sen evimin sultanı, Benim dünyalar güzeli, Doğal halinle, Biricik aşkımsın.. |
Güneş açıyor...
Üzerimdeki elbise paramparça, Karanlık bir dünya, Yenisini alıp giyebilecekmiyim. Kalp kapakçığım kapalı, Rüzgar nereden esiyor bilmiyorum, Hep korku umutsuz bekleyiş, Bir damla yağmur suyu, Yeşertir mi yeni dünyamı, İğne deliğinden girecek ışık, Dünyamı bedenimi ısıtır mı, Biri elimden tutup, Bilmediğim aşk iksirini içirir mi, Açar mı kalp kapakçığı mı, Rüzgar götütür mü beni ona, Yağmur suyu yıkar mı bedeni mi, Serap misali gökkuşağı taçın, Galiba güneş açıyor dünyama... |
Güneş doğmuyor…
Artık gün doğmuyor, Her gün hep aynı gün, Dışarısı soğuk değil mi, Belki doğuyor da, Ben mi görmüyorum, Isıtmıyor ki beni artık, Şansım yok talihim olsun, Karanlıkta kalmışım, Beni aşklar görmüyor, Nasibim kardeşim nasibim, Kesilmiş benim. Dışarıda onu da görmüyorum, Güneş bana doğmuyor ki, Nasibi kesilen, Nasipsiz bir aşk bekliyorum, Onunla da karşılaşmıyorum, Dedik ya kardeşim demin dedim, Bana güneş doğmuyor… |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.