![]() |
Fatih Gibi
Güneşi sevdinmi hiç bir bebek gibi Aya sarıldınmı leyla ile mecnun gibi Yıldızları okudunmu hiç aşk namesi gibi Bulutlara uzandınmı hiç kuş tüyü yatak gibi Hazineye sahipmisin devran-ı alem gibi Aşık oldunmu hiç Fatih gibi |
Fatih Sultan Mehmet
Peygamberimizde onu müjdelemişti İstanbul'u aldı büyüklüğünü kanıtladı İyiliği,dürüstlüğü,sevgiyi hep savunmuştu Murad ile Huma'nın oğlu Mehmet Han Hristiyan,yahudi,müsliman diye ayırmadı Herkese insan olarak şevkatle yaklaştı İstanbul'u aldı Fatih ünvanınıda kaptı Murad ile Huma'nın oğlu Mehmet Han Türkleri dünyada adım adım ilerletti Savaşta kaçmadı en önde saf kaptı Kılıcını sadece Allah yolunda kullandı Murad ile Huma'nın oğlu Mehmet Han Sevdası sadece islama ve insanlarınaydı Faniyi değil herzaman baki olanı arzuladı Allah'ın yardımı ile tüm kafirleri kaçırdı Murad ile Huma'nın oğlu Mehmet Han Çok küçük idi bir ulusun başına geçti Düşünceleri ve aklı büyük idi kalplere girdi Vatan topraklarını küçültmedi büyüttü Murad ile Huma'nın oğlu Mehmet Han |
Festivalimiz
Bilki artık ağlamıyorum Gözlerim parlıyor artık Gönlüm kanat çırpıyor sana Sen dur bekle geliyorum Yorma zarif bedenini Ne kaldı zaman hızlı Gözümü kapıyorum akşam Açıyorum sabah olmuş Aşkımız zamanı hızlandırdı Unuttum sanma sözüm var Bir kere geldiğim zaman Bir daha gitmeyeceğim Romanlar şenlik kurdu sokaklarda Kuşlar nağme oldu şarkılarda Bizim için bu festival bu şenlik Ahlamıyorum artık gurbet diye Gülüyorum herkese sarılarak Sana koşuyorum Gece Güneşim |
Garibin Züleyha'sı
Bir garibin feryadı yankılanıyor Elinde şarap şişesi ile ağlıyor Son gücüyle şarkı, şiir söylüyor Her halinden belli çok seviyor Şarkıları özenle seçip söylüyor Hepsinde o isim var Züleyha Mısralarda saf aşkını saklıyor Sanki yıldızlara uzanmak istiyor Gökyüzüne Züleyha yazacak Sigara dumanını derin çekiyor Dumanı sanki içine hapsediyor Dumanın isi ile Züleyha yazıyor Bedeni sanki bir fidan misali Ama ruhu harap olmuş,ölmüş Bir Züleyha ile hayata küsmüş |
Gece Güneşi'ne Sms
Bir eşin daha olsa dünya durur Saç telinin uğruna savaşlar olur Bir ah! deyişin ile insanlar ölür Siyahii'nin şiirleri yanar, kül olur |
Gece Güneşim
Doğmadı yine güneş üzerime Olmadı,sensiz beni istemiyor Bakmıyor yüzüme sen olmayı Karanlığın içinde aşık bedevi Çöllerdeki mecnun misaliyim Arıyorum seni ruhumun içinde Dağları tırnaklarımla deleceğim Koşarak sana doğru geleceğim Gün gelecek seni terketmeyeceğim Çağlayanlara bıraktım yalnızlığı Kayalara çarpıp parçalansın diye Seni sevdiğimi anlasınlar diye Bulutlara yolladım gönül gözümü Kütahya Bursa farkedemi ruhuma Ben hep seni izleyeceğim Sabah güneşi doğmasın artık Gecemi aydınlatan sen varsın Gece güneşim sana aşığım |
Gece Güneşime Bir Şiir
Bir sevdiğim var uzakta Adı her an dudaklarımda Yüzüne her baktığımda Ruhum sarhoş olur o anda Adı şarkı oldu dudaklarımda Yüzü ışık oldu rüyalarımda Aşkı merhem oldu yalnızlığımda Kokusu misk-i amber vücudumda Şiiri sever oda aslında Zaman kızdırmış onu mısralara Belki de bir hain kırdı kalemini Çaldılar belkide güzel hayallerini Sadece sevgisini istiyorum Elini tutup bırakmamak için Omuzuna yaslanıp uyumak için Alnına bir buse kondurmak için Az önce duydum yine sesini Bir huzur doğdu yine içime Aldığım gibi elime kalemi Yazdım onun için bu acizane şiiri |
Gece Güneşimi Bekledim
Benim doğuşum belki aşkın ölümüydü Siyahın sonsuzluğun da kayboluşumdu Ağlamak denen kavramın doğuşuydu O sıcacık gülümsemenin kaybolşuydu Benim aşk sözlerim belki de yalancıydı Bir gerçek var ilk günden değişmeyen Ben doğduğum da gündüzü göremedim Ondandır Gece Güneşim için bekledim |
Gece ve Gündüz
*******in sahibiyiz artık Karanlık sokaklar bizim Gündüze küfrenlerin yanındayız Elimizde şarap şişeleri var Sarhoş olmak istiyoruz Gündüzü ve güneşi görmemek için Birgün Ahmet birgün mehmet oluyoruz Artık kendimizi bile tanımıyoruz Kimiz biz neyiz nerdeniz İnsanları tanımıyamıyoruz Bize ayyaş diyorlar Acaba bizmiyiz yoksa onlarmı Bizde insan sevgisi onlarda para sevgisi Bizde aşk onlarda nefret Bizde gece var tüm ihtişamı ile Onlarda ise kötülük dolu gündüz Gece olması için dua ediyoruz Anlayamadığım bir tılsımı var onun Aşıklar hep *******i el ele tutuşur Hep yanyana olurlar akşam olduğunda Sabahları ise sadece kuru bir seni seviyorum derler Akşamları ise onlar konuşacak söz bulamazlar Yıldızlar konuşur o anda Artık gündüz sizin olsun ben geceyi istiyorum Aşk sarhoşu olmak istiyorum |
Gece Yaramazlıkları
Tek başımayım yine gecenin bir vakti Sokaklarda aylak aylak dolaşıyorum Kemdimce eğleniyorum çocuklar gibi Kaldırım taşlarının arasına basmadan yürüyorum Bazen caddenin tam ortasına oturuyorum Gündüz olsa korkarım oturamam öyle Yıldızları seyrediyorum banka uzanıp Onlara isimler takıyor sohbet ediyorum En parlak olanı sen hemen yanındakide ben Hava soğuk bana ördüğün atkı var boynumda Ayağımda pazardan aldığım çoraplar var Sırtımda hani hiç çıkarmadığım Beşiktaş montu Biraz üşüyorum ama umrumda bile değil Eve gidesim gelmiyor içimden sen olmayınca Serseri kurşun gibiyim bir oraya bir buraya Sokak lambasındaki kelebekleri izliyorum arada Sanki dans ediyorlar bende onlara şarkı söylüyorum Hani ikimizin şarkısı vardıya belki hatrındadır ******* zamanla hep tükenirmiş derdiler olsun Diye sürüp gidiyor ben unutmadım onu Unutmamda zatan unutamam senin hatıran o Akşamları el ele sahilden denizi izlerken söylerdik Hani seninle apartmanların zillerine basıp kaçardık Şimdi de yapıyorum ama her seferinde yakalanıyorum Kola kutuları ile top oynuyorum tek başıma Bazen arabaların lastiklerini indiriyorum Duvarlara senin adını yazıyorum sadece Benimkini devamlı sen yazardın diye yazmıyorum Geri geldiğin zaman yazarsın diye boyalarıda sakladım Sarhoşla sarhoş oluyorum,deliyle deli oluyorum Bir türlü kendim olamıyorum sen yoksun diye Panolardaki afişleri yırtıyorum amaçsız yere Sokaklardaki yaprakları toplayıp yakıyorum Sonrada bekçi abiyle başlıyoruz maratona Küçükken saklandığımız harabeye girip bekliyorum Taaki güneş binaların üzeriden yükselinceye kadar Sonrada o harabede uyuyup seni bekliyorum Belki birgün dönersin diye |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.