![]() |
Sevgi Mahrumu
Sevgi mahrumu insanlarız Biz gülmekten çok ağlarız Sevmekten çok nefrete bağlanmışız Gülmek yasak Sevinmek yasak Yaşamak aksak ritimlerde Yaşamak renksiz Sevda yoksulu insanlarız Yaşamak yok Ölmek serbest bize |
sirin
sen zengin bir beyin kızısın ben köylüyüm fakir halkım ben kuru çalıyım otum sense üzümsün salkım salkım başkasına gönül verir isen işte en büyük korkum sakın başkasına yabana ele güne gitme Şirin beni aşksızlığın çöllerine dağlarına atma Şirin ben dağları deliyorum su getirmeye ayağına söğüt gölgesinde balları değdirirken dudağına Amasyanın yalçın yalçın kayalarına sarp dağına bütün gücümle vurdum vurdum kayalarına kazma Şirin alnıma ölüm gibi soğuk umutsuzluk yazma Şirin yüreğime umarsız sızı koydun o gözlerin ile İçime binbir çeşit umut ektin o sözlerin ile ben de yaşar mıyım acaba seninle yazların ile dağlarıma kar yağmasın olmasın ha kış Şirin aşkımı reddetme yüreğime bağışla alkış Şirin demesinler aman Şirin bir başkasına vardı diye Şirin zaten sana değil Ferhat bir beye yardı diye Nasıl da umutluydum gönlün gönlüme akardı diye Duyar isem benden vazgeçip yada gittiğini Şirin Anlarım o anda güzel ömrümün bittiğini Şirin belki de sevdiğim kara haberin gelir deliririm aşkımız yoksa eğer her boş yalan iyi bilirim sen olmazsan ki sen direnmek anlamsız olur ölürüm ayazda solan kırmızı güller gibi solarım Şirin hiçliğin pınarının yokluğu ile dolarım Şirin dağlar delinip sular çağıldayıp şehre indi mi ecelim adımı anıp yaşam fırtınası dindi mi atarım kazmayı geçip altına keserim kendimi gel mezarıma damlalarla ıslat toprağımı Şirin fidan olurum biterim koparma yaprağımı Şirin |
Süklüm Püklüm
1 gibi Gururlu Ayaktayken Bilseydim 2 gibi Süklüm büklüm olacağımı Buralara ayak basmazdım |
Sürmelim
yaz olur da çayır çimen kabarır çay coşar dere ırmağına varır seni görünce benizim sararır yaktı beni beni sevdan sürmelim gece olunca nerde buluşalım yıldızlar altında aşka yanalım güz günü düğün edip kavuşalım kış gelmeden kar yağmadan sürmelim vermezse seni baban gel geceden dağdan yollardan aşalım niceden zalim baban yolumuzu kesmeden kaçalım güneş doğmadan sürmelim |
Sürülür
Ne zaman tavana dikip gözlerimi düşünsem Bir can sıkıntısı dolar kalbime İşte sevinç adına söylenen Bütün sözcükler Sürülür dilimden Ne zaman uzansam yatağıma Ve dalsam umutsuzluk denizine Yaşamak adına Söylenmiş bütün şiirler Sürülür gönlümden |
Sütliman
sütliman denizlerde yüzüyorum ellerimde suların ıslaklığı ve güneş ışıkları güneşe bakıyorum ve güneşin dalgalarla oynayışına meltemin serinliği dokunuyor tenime yaşamanın mutluluğuna doruğuna ulaşıyorum |
Tango
benim kıvırcık sevgilim savur savur eteğini karaca gözlüm algülüm söyle beni sevdiğini bir tango söyle geçmişten beter et beni içmişten yürek sana yol açmışken göster aşkı bildiğini bir tango yürek sızısı bir tango aşkın yazısı sevda bulur ise bizi bilmez insan öldüğünü |
Tayfa
böyle giderse bu gemi nereye varır dümeni bozuk gemi kaptandan bihaber rotayı çizmiş tayfa sormaz ki yolculuk nere götürüyor soğuk ıssız güneşsiz bir yere |
Tepe Takla Şiir
ben mi tepe takla oldum bu dünya mı ters benim aklım hiçbir şeye ermiyor güzele çirkin diyorlar çirkine şahane onların beyni mi durdu yoksa işlerine mi böyle geliyor zeki insanlar geri zekalı oldu akıllı insanlar aptal zırdeli insanlar başa geçti kara cahil insanlar oldu bilgin bu dünya tersine döndü artık hiç düzelmez sanırım en öğünülecek işi yaptığımda yerin dibine geçer utanırım |
Terelelli
içimden aniden bir hüzün geçer aniden başlar huzurlar sevinçler aniden kaplar yüreğimi kederler söyleyin a dostlar söyleyin terelelli hop hop terelelli uslu muyum a dost yoksa deli uçtu gitti ellerimden aşkım yapmalı başkasını sevmeli aşk mı yaşasam yoksa keder mi yoksa aşk zulümden beter mi bu bendeki saksı mı yoksa ser mi söyleyin a dostlar söyleyin terelelli hop hop terelelli uslu muyum a dost yoksa deli uçtu gitti ellerimden aşkım yapmalı başkasını sevmeli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.