www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   karışık fıkralar.. (https://www.cakal.net/showthread.php?t=86345)

F.S.Mehmet1453 08-26-2007 08:42 AM

Ölum yatagindaki kadin kocasina sormus:Bana soz ver ben oldukten sonra elbiselerimi evlenecegin kadina giydirmeyeceksin...adam da demis:
sacmalama birincisi sen haftaya kalmaz iyilesirsin,ikincisi onun boyu seninkinden ufak elbiselerin ona olmaz...

Adamın biri bi gece karısına sokulur kadın basının ağrıdığını söyleyince adam sorar
-"eminmisin"
Kadın
-"eminim" der.
Adam
-"son kararın mı?"diye sorar.
Kadın
-"son kararım"deyince adam da der ki

-"O zaman ben de joker hakkımı kullanıp arkadasımı aramak istiyorum".

Efendim uc Rus kadin ogle paydosunda yemeklerini yemis sohbet ediyorlar.Natalya
-"Dun gece ruyamda kocamin teskilatinin soguk oldugunu gordum.Korku ile uyandim. Dokundum, baktim. Sicakti. Icim rahatladi, uyudum"
demis.Ertesi gun ogle paydosunda Alissa anlatmis..
-"Cok garip.Dun gece de ben ruyamda kocamin teskilatinin buz gibi oldugunu gordum.
Korkuyla uyandim. Hemen dokundum. Baktim sicak.
Rahat rahat uyudum.."
Ucuncu gun, Natasa ise agzi burnu sismis, gozu morarmis gelmis.
-"Ne oldu sana boyle?" diye Alissa ile Natalya kosmuslar.
-"Ben de dun gece ayni ruyayi gordum. Baktim kocamin teskilati soguk.Uyandim.. Dokundum.. Baktim gercekten soguk.Durttum kocami uyandirdim ve sordum ona.Yahu Ivan.

Niye butun erkeklerin teskilati sicak da seninkiler soguk?.."

Adam kumsalda yürürken ayağı birşeye takılmış, bir de bakmış bir lamba..
-"Hahahaa" demiş; "bu da içinden cin çıkan sihirli lambalardan olmasın?"
Lambayı biraz ovalamış vee... birden etrafı dumanlar kaplamış, derken kocaman bir cin ortaya cıkmış :
- Benden üç şey dileyebilirsin, dile bakalım! Adam "Harika!" demiş..
-"ilk olarak 1 milyar dolarım olsun istiyorum" Cin parmaklarını şıklatmış ve kumsal baştan aşağı silme banknotlarla dolmuş... Adam gözlerine inanamamış ve ikinci dileğini söylemiş :
- Hawaiide okyanusu gören lüks bir villa istiyorum Cin yine parmaklarını şıklatmış ve adam birden elinde lambayla kendini Hawaiide muhteşem bir evin önünde bulmuş. Cin sormuş:
- Evet, son dilegin nedir?
Adam düşünmüş düşünmüş ve:
- Kadınlar icin dayanılmaz, karşı konulmaz olmak istiyorum.

Cin yine parmaklarini şıklatmış veeeee... Adam bir kutu çikolataya dönüşmüş..

F.S.Mehmet1453 08-26-2007 08:43 AM

Adam plajda vucut gelistirme calisirken kendisine dogru iki genc kizin geldigini gorur, ve poz vermeye baslar.Ayaga kalkar pazilarini gostererek
-"İste bunlar 10 kg dinamit" der,kizlar
buna bayilirlar.Adam sonra gogus kafesinde ki kaslarini cikartir ve
-"Bunlar 20 kg dinamite bedel" der,kizlar ciglik atmaya baslamistir.Kizlarin bu
halini goren adam iyice kendini kaptirir ve bacak kaslarini da gostermeye karar verir, ve sag bacaginda ki kaslari cikartir ama oyle sisir ki aniden mayosu duser.Kizin biri oburune doner ve bagirir

-"Aman kacalim bak sigorta teli cok
kisaymis"

Arabin biri türk kizina asik olmus, sonra turk arkadasina onunla evlenmek için ne yapmasi gerektigini sormus;
Türk arkadasi araba :
-"Öncelikle kendine entarinin altindan giymek için bir kilot diktir, sonrada kizi gidip ailesinden iste" demis,Arap kendine bes metrelik kumas almis, iki metresiyle kilot diktirmis, üç metresinide evde birakmis ve kizi istemeye gitmis.Arabin heyecandan çisi gelmis ve tuvalete gitmis, kilodu tuvalette unutmus,disari çikip koltuga bacaklarini açarak yayilmis.Kiz kahveleri tutarken
-"Aman tanrim!" deyip elindekileri düsürmüs.
Arap gülerek cevap vermis :

-"Çok mu begendin üç metreside evde."

Erkeklere mahsus bir dergide kizinin cirilciplak fotografini
gören baba karisina cikisir:
-Senin yetistirecegin kiz ancak böyle olurdu.
Anne kiznin fotografina bakar ve sorar:
-Masallah.Nesi varmis kizimin?
Baba kizginlikla:

-Nesimi var?Elindeki Sigarayi görmedinmi?

Adam karisina demis:Karicigim isler biraz kotu gidiyor,biz cok para harciyoruz.Sen yemek yapmasini ogrensende mutfakta calisan ascinin isine cikis versek...
Kadin hemen cevaplamis:Eger sen sevişmeyi ogrenirsen ilk once makam soforunu kovalim istersen

Hava taşımacılığının ilk yıllarında insanlar uçağa binmekten korktuğu için bir türlü istenen yolcu sayısına ulaşılamıyormuş. Bir şirketin promosyon sorumlusu uçaklarında seyahat eden iş adamlarına birer mektup göndererek, eğer o hafta rezervasyon yaptırırlarsa bundan sonraki ilk beş seyahatlerinde eşlerinden para alınmayacağını bildirmiş. Bunun üzerine epeyce başvuru olmuş doğal olarak. Şirket kampanya sona erdikten sonra bu kez işadamlarının eşlerine birer mektup göndererek, seyahatlerinden memnun olup olmadıklarını sormuş. Ancak mektup gönderilen kadınların yüzde doksanından şu yanıt gelmiş:

-"Ne seyahati?"

2 adam Akmerkez de karilarini kaybetmis hararetle ariyorlarmis.Ortada kosusturup dururken birbirlerine çarpmislar.Ne oluyor birader demeye kalmamis, birisi:
-"Kardes kusura bakma karimi kaybettim de onu ariyorum" demis.Digeri
-"Sende kusura bakma ama bende karimi ariyorum" demis.
Adamlardan birinin aklina bir fikir gelmis ve
demis ki:
-"Arkadasim madem ikimizde karilarimizi ariyoruz, karilarimizin tipini birbirimize tarif edelim ve ayri ayri yerlerde aramaya baslayalim.Eger rastlarsak saat 4‘te Mac Donalds ‘in önüne gitmesini söyleriz demis." Digeri tamam demis ve baslamis karisini tarif etmeye:
-"Benim karim sarisin, mavi gözlü, 25 yasinda, 1,75 boyunda,60 kg,topuklu beyaz ayakkabi ve kirmizi mini etekli tek parça elbise giyiyor" demis.Ve diger adama
-"Senin karin nasil biri?"diye sormus.
Diger adam :

-"Siktir et benimkini seninkini ariyalim...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:39 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.