![]() |
mutluluklar
Seni seviyorum demek Çözüm değilll Artık seni bırakıyorum Mutlu ol??? Özgürsün.... Seni sevmek ?? Günahsa azapsa Ben çekerim Sen çekme Ben ağlarım. Ben yanarım senin için Yeter ki!Ssen mutlu Ol yeterr.. Umarım mutlusundur İlk Göz Ağrım... |
dualar ettim aşkımıza
hiç bitmesin diye hep kortum gözlerinden nazar deyecek diye inan uykularım kaçıyor elveda diyeceksin diye ismini yazdın kumsallara tatlım diye yalvardım dalgalara silmesinler diye inan uykularım kaçıyo gideceksin diye |
Seviyorum desem
En güzel sensin desem Nazikce yanına gelsen İsmini söyler misin Seviyorum ama kimi En tatlı birini Nasıl söylesem sana İlk harflere baksana |
Gurbet Derdi BÜktÜ Belimi
Bagladi Elimi Kolumu Sasirmis Kalmisim Dostlar Yolumu Dertler Gelir Bana Tane Tane ############################# Bulamadim Bunca Sene Bir Durak Kurudu GÖz Yaslarim Akmaz Oldu Bak GÖnÜl Dili Neler SÖylÜyor Bak Sende Dinle Anla Tane Tane ######################## Felek Cekti Beni Cetin Hesaba Dinletemedimki Ben SÖzÜmÜ Sana Olurda Bir GÜn Gelirsen Bana Yollara GÜl DÖkerim Tane Tane |
Dudakdan Kalbe Bir Yol Varmis
Orada Benim Sevgim Yatarmis Kalbin Sanirim Bende Kalmis Simdi Ver Dersin Kalbimi Geri Ama Cok Gec Artik Verememki ########################### Iste Yakti KÜl Etti Beni O Sendeki Deli Sevgi GÖrmez Etti GÖzlerimi TÜm Yasaklari Cignetti ######################## Ben Gizemliydim Ben Hep Gizlenirdim Birtek Bu Kurallari Sana Karsi Isleyemedim Kalbime SÖz Geciremedim |
DÖrt Mevsim Gecsede Beklerim Seni
Yillar Gecip Gitsede Beklerim Seni Özlemin TÜketti YÜregimi Hasretin Yaksada Beklerim Seni Beklerim Birtanem ÖmrÜmce Seni ########################### Inanki Derbeder Oldum Yolunda Hicranin Yakip Durur Canimda Sakin Sakin Yillar Boyu Beni Unutma Gelecegim Elbet Bir GÜn Yanina ############# Sabrederim Ben Simdi Hersey O GÜzel Gelecek GÜnler Icin Degilmi Ben Sabir La Beklerim Beklerim Birtanem Seni |
Unutmadım seni! "Ey Yalnızlık..." .:.
Ne yazilmali ki silinip gitmesin, ne söylenmeli ki unutulup bitmesin. Sessizlikle bağlayan bir hikaye bu. Eger bagladigi gibi bitecekse sonu, yasanan her ne varsa sil, gitsin.Hayallerde gerçek gibi yasarken seni, umutlarda bitti bir zaman, sevgiler de. Seni seviyorum çünkü ne zaman siir okusam, misralarindan sen akiyorsun, gözlerimden yaslar süzülüp resmine damliyor, sessizlik sarariyor içimde, susuyorum. Tam buldum dedigin anda kaybetmek nedir bi |
ben sen değilim
hani bazen geceyle başbaşa kaldığında herşeye küskün binbir düşünce içerisinde olursun işte sevgilim ben senin dertlerinim gözlerinisyan edip uykuya daldığı an beni görürsün rüyanda,düşünde almışandır ben seni herşeyinle |
Bir gül istiyorum,
Sensiz açmayacak. Bir gün istiyorum, sensiz doğmayacak. Bir gece istiyorum, sensiz bitmeyecek. Bir AŞK istiyorum, Seninle hiç bitmeyecek. Birtanem |
Bak yine sonbahar rüzgaryine serin esiyor
seni fısıldıyor kulagıma hep dökulmus yapraklarda arıyorum bulacakmısım umuduyla ama senyoksun neden bukadar erken gittin biliyormusun sensiz hayat cok acı veriyor bana hani söz vermiştik hani ayrılamayacaktık amasen erken vazgectin sözunden pesettin yalnız bıraktın beni, martıların sesini dinlerdik sahi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.