![]() |
İnanmadim HiÇ Kapilmadim Kİmseye SaÇmalikti Benİm İÇİn Belkİ AŞk Bİr
HİÇtİ Şİmdİ İse Aklimda Fİkrİmde Bİr Sen Bİr Sen Meyer Ne Tutkulu ŞeymİŞ AŞk Ne GÜzel AŞkta Deyİl Bence Keramet Bİr Sensİn AŞktanda GÜzelsİn BİrgÜlsen Bana Bİr ÖmÜr Verİrsİn Sankİ |
Gönlüm kalbime kaymış olsa
Aşkım aşkınla karşılık bulsa Seven kalbim ah bir kavuşsa Mutluluğuma mutluluk katsa Bedenimiz bir bütün olsa Bizi kimse ayırmasa Aşkın beni çöle atsa Aşk ateşin beni yaksa |
Sır gibi sakladım seni içimde
Bir türlü kimseye anlatamadım Bir yudum sevgini çok gördün bana Aşkına değmezmiydim anlayamadım Bir ömür boyu çaresiz seni bekledim Ben sana yolumu gözletemedim Bir yudum sevgini çok gördün bana Kalbimin sesini dinletemedim Yıllardır avundum seversin diye Gönlüme söz geçiremedim Bir yudum sevgini çok gördün bana Kalbimin sesini dinletemedim |
Gİtme AŞkiiim
Benİ Sensİz Birakma YanlizliĞima Sen Olmadan YaŞayamam Ama Gİttİn Arkana Bakmadan O Kadar Zaman Nerdeydİn Şİmdİ KarŞimda Gİt Gİt Artik İstemem Yenİden Senİ Bİttİ Sen Birakip Gİderken Hem Benİ Hem Kendİnİ..... |
Şimdi aklıma geldinde...bi an gülümsedim...
Ama fazla sürmedi gülümsemem... Çünkü bi yanım sana hala kırgındı... ALışamamıştı gidişine,üstünden aylar geçsede... Ama olsun uzağımda olsan bile,ılık ılık esiyordun *******ime... Ve son damla olarakda gidiyordun gene... Ne bugunümde nede yarımda olmıcaksın biliyoruum...! Ama hep bi belkim vardı... Bi gün bi yerde kim bilir.? Olurmu gerçekten bi gün bi yerde??? Olmasın yok yok..Dayanamam seni görmeye... Bİde başkasıyla |
karlar içinde yorgun bir selam gibi vakitsiz giriyorum gecene.
gözlerinin sıcaklıgına konuk et beni. biliyorum vakit çok geç ama anmak istedim seni.... |
Mutsuzluk dolu yolumda
Mutlulugum oldun Can acısıyla attıgım her adımımda Canımın merhemi oldun Yalnızlık dolu *******ime Güneş gibi dogdun Tamam!bitti dedigimde Yeni baslangıcım oldun Şimdi ben gitmeni isterken Senin kalmanı Mecbur oldugum bu acıda Sevginle yenımda olmanı Agzım git derken Gözlerimin gitme kal diye haykırdıgını Görmeni istiyorum Çünkü ben seni delicesıne seviyorum... |
Hanİ Hasretler YaŞanir Ya,hİÇ Bİtmeyen...
Hanİ Yollar Olur Ya,sonu Gelmez Uzun Yollar... İŞte Ben Senİ Öyle Sevİyor Ve Öylede ÖzlÜyorum Bİrtanem! Belkİ Bİr Hasret Gİbİ İÇİmdesİn Ve Sonu Gelmez Yollar Gİbİ Uzaktasin Belkİ De YÜce DaĞlardakİ Karlar Gİbİ ErİŞİlmezsİn; Ama Ben Sen,ben Senİ Yİne De Öyle Sevİyor Ve Öyle De ÖzlÜyorum Bİrtanem!!! |
AŞk Nedİr Mİ GÜlÜm
"İkİ SÖzdÜr"derler;yalan! "bİr GÜlÜŞtÜr"derler;yalan! "İlk AldaniŞtir"derler;yalan! AŞki GÖrmek İstersen,gÖzlerİme İnan AŞk Sensİn, Benİm, İkİmİzİz GÜlÜm! |
anladim hersey faydasiz
birlikte olmamiz imkansiz askimiz degil bir care gec olmadan ayrilmaliyiz anladim hersey faydasiz birlikte olmamiz imkansiz askimiz degil bir care gec olmadan ayrilmaliyiz nasilda soylersin bunlari saymadan gecen o yillari ayriliktan soz etme ne olur alda git gideceksin canimi gitme dur ne olur birakma ellerimi ne olur soyle hicmi sevmedin beni yok olur kirilir bu kalbim sensiz simdi ne olur gitme askimiz bitmesin boyle gitme dur ne olur birak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:46 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.