![]() |
Çiçek olup açsam gönlünde
Beslermisin beni sevginle Kuş olup konsam pencerene Şarkılar söylermisin benimle Zamansız yağmur olsam Yağsam üzerine Ne olur hayır deme Bırak dokunayım tenine Şu kısacık ömrüm, Son bulsun teninde. |
Yüzünü görüp yaksam yüreğimi
Kederlenip içsem sabaha kadar Seni düşünüp döksem gözyaşlarımı Seveceğim seni sonsuza kadar |
Git be gülüm
Yokmu senden başkası Bulurum elbet daha iyisi Alamazlarmı sanıyorsun yerini Bilki var yüzlercesi Bu yürek o kadar genişki Yerin boş kalmaz tabiki. |
Bir ışık var *******imde
Rüya sandığım Bilerek uyanmadığım An be an hatırladığım. Tekrar görmek için onları Kapatıp gözlerimi, Gündüz vakti geceye daldığım Bir ışık var *******imde Nazar değmesin gözlerine. |
Güle bakarken aradım senden bir eser
Sorsam aşkın anlamı benim der Bir parçada olsa çözmüşüm hayatın anlamını Başlamadan bitmiş en güzel yanı Düşünüyorumda senden bana birtek anı kaldımı? |
Suçum olsan bağışlarmısın?
Gecem olsan sabahıma doğarmısın? Yağmurum olsan hergün yağarmısın? Saklın olsam hatırlarmısın? Gülümsememin nedenisin aynaya bakarmısın :) |
Özlemek nedir bilmezdim camların arkasından seni ararken öğrendim
Aşk acısı çekmezdim seni gördüğümden beri kurtulamadım Şiiri sevmezdim sana yazarken sevdim İçimdeki ateşi söndürmüştüm sen alevlendirdin Gözlerden kalbe giden yoldan hiç geçmemiştim senle geçtim Ben yanmamıştım hiç böyle ama sen beni ateşlere attın Seni görebilmek için körlüğü hiç saydım Aynalara düşmanken sana bakıp kendimi sevdim Ben sana kalbimi verdim sen hançeri soktun Ne kadar o kalbi del |
Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum
Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kalbimi Kim ne derse desin! Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin! . Durup durup seninle gezdiğim yerlerde dolaşıyorum Sanki köşe başından sen çıkacaksın Sanki duraklarda beni bekliyorsun Geçen gün birine rastladım aynı sokakta Saçları sen gözleri sen kaşları sen Koştum heyecanla peşinde |
GÜZEL GÖZLÜM KAVUSMAYI BEKLERKEN
AYRILIGIN VAKTI GELDI DUYDUNMU BIR MEKTUP SALDIM SANA KARA TREN GELMEZ OLDU DUYDUNMU ############################### ICIMDE ACIDAN YARAM KANAR DURMAZ GÖZÜMDEN YASLAR AKAR TATLI HATIRALAR TATLI RÜYALAR HAKIKATSIZ HAYAL OLDU DUYDUNMU ############################# KÜS ISEN GEL BARIS KADERLE OLMAZ YARIS BELKI BU SON BAKIS KAVLIMIZ YARIDA KALDI DUYDUNMU gurbet_cicegi |
Git...
Git artık acı çektirme bana Gözlerini bir daha göremeyeceğim Senin nefesini hissedemeyeceğim kadar uzaklara git Biliyorum görürsem seni Yine galip geleceksin Yine yana yakıla acı çektireceksin bana Bile bile seni sevdiğimi Yine beni ezip geçeceksin O mavi gözlerimi yine heder edeceksin Bütün kapılarını kapatıp Kendini bana yine kilitleyeceksin Elime bir avuç sevgi kırıntısı serpip Bütün bir ömür bununla yetin diyeceksin Git... git artık sevdalım Ne olur çok uzaklara git ki |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.