![]() |
aşk işte,yaşamak işte
sağlam adam gibi yapmak ikisinide, zor işte ikisini bi arada yürütmek, vazgeçmek işte ikisindende, paylaşmak işte hem aşkı hem yaşamı , imkansız işte biriktirmek işte sevgiyi, gönül sayfalarında anlaması güç işte, sevilenin seveni paralaması işte sevenin kendisini kolay işte,kolay işte (:(: |
Gül yüzlerde solmuş güller açmaz oldu söyle
Niçin garip aşıklar düşmüş sefil yüreklerde Sevda bağlarında bülbül feryat eder güle Aşık şem a yanar sevmeyi bilmeyene Kaç aşık bir maşuk uğruna düştü çöllere Umut besledi benim gibi kuru bir gülde Aşık olanın derdi vuslat bulmaktır sevgiliye Naz eder sevmeyi bilmeyen merhametsiz zalimce Kim var benim gibi derde düş olup aşka yanan Bir hayale uğrunda koşan varmı benim gibi yorulmadan Aşk ehlinden olup ölümü bekleyen aşkı tatmad |
Karanlıklara karıştım sevgilim, gölgen olabilmek için..
Bir gün cehennemde karşılaşırız seninle;sen kalp hırsızı olduğun için,ben tanrıyı bırakıp sana taptığım için... Çiçeklerin en güzeli gül,güllerin en güzeli sen..çiçeklerden gülü güllerden seni seviyorum. Maviler giyer deniz olurum. Yeşiller giyer bahar olurum. Belli olmaz belki bir gün beyazlar giyer senin olurum. Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:geçip giden zaman. Sen dünyaya sürgün bir meleksin |
Olan oldu,pişman değilim
Yapılanlar her zaman söylenmez ki Unuttum emeklerimi Aşkın gereğiydi hepsi Bende yaptım Ve sonu gelecekti birgün Bitecekti herşey gibi Bunun farkındaydım Şimdi birden gözümün önüne geldi o halin Ne kadar da küstahdın Bilirim birgün el olacaktık birbirimize Bana hiç yaşamadığımı yaşattın Bilirsin beni Takmam ben ağa,paşa Bilirsin içimde ki meleğin şeytan halini Babama bile susmadım ben Bilirdin hepsini Ama sana sustum Yuttum bütün sözlerimi. |
Helal kıldı ma'şuka aşık kendi kanını
Ma'şuk nakşından okur aşk eri Kur'anını Yardan ayrı olunca asılıp ölmek yeğdir Aşık kendi bırakır boynuna urganını Gitmez aşık gözünden hergiz ma'şuk hayali Nitekim zilha verir Yusuf'un nişanını Dirlik budur aşıka ma'şuk yolunda öle Sorarlar ise aydam aşıkın burhanını Belkıys ile Süleyman aşka düştü bir zaman İsteyip bulmadılar bu derdin dermanını ........... devamı >> |
Ey sevgili,
Yüreğimin üstündeki cemre Gözlerimdeki deniz Kızıl kahverengi ormanım, Kulaklarımda ilk ve son aşkımı Söyleyen şarkım Sevdiğim Odum ocağım Evim barkım; Seni duyamıyorum, Duysam soğuk geliyor? Tipi mi boran mı var dağlarında? Duysam anlayamıyorum Sesin boğuk geliyor! Ey sevgili, Neden tekrarı olmayacak? Ve neden ben? Evet ben.. kaçıncı kurban? Neden yıldızlar insafsız olsunlar, Senin kadar? Nedenler Beynime şaklayan kanlı kırbaç Nedenler karlı bir gecede ku |
Aşk ikidir sevgi bir;
Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla değ |
Yine burdayım,
Yalnızlığımla başbaşa düşüncelerdeyim, Etkisindeyim hala yaşadıklarımın, yaşadıklarımızın, geçmişimdeyim, Kurtulamıyorum bir türlü, Uğraştıkça unutmaya, daha çok hatırladığımı farkediyorum , Seni, sevgini, sevmeni, bakışlarını, Hele hatırımdan çıkmayan bir manzara var ki Çıldırtıyor kahrediyor, Uyurken bile ağlatıyor beni, En son işimiz var deyipte götürmüştün ya beni, Uçsuz bucaksız yeşilin her renginin var olduğu bu şehirde hiç bilmediğim bir yere Uçurumda bir kayan |
tut ellerimi,sakın bırakma
beni sana bağladın yarim, sakın beni sensiz bırakma. alışkın değilim ben bu sessizliklere, sessiz çekip gitmelere... bak gözlerimin içine,gör içindeki aşkı! sakın görmezlikten gelme o heyecanı. çekme gözlerini gözlerimden... sende,seni görmeye alışkın bu gözler bir başkasını değil! kalbimi kelepçeledin sana, mahkumum sende anlasana... beni bırakma yarim,beni bırakma sana ait bu seni,sensiz bırakma... bir başkasını değil |
O güzel gözlerin var ya,
ruhumu bedenimden çıkarıyor. O güzel dudakların varya, sanki siliyor herseyi. Bune güzellik birtanem, böylesine güzel olunmaz ki, şunu unutma ki birtanem, sensiz olamam ki. O güzel saçların varya, deli ediyor beni, o güzel ellerin varya, unutturuyor HERŞEYİ. Bune güzellik birtanem, böylesine güzel olunmaz ki, şunu unutma ki birtanem sensiz olamam ki. Sen beni yalnız bırakma, Ben seni bırakamam ki, ÇÜNKÜ SENİ ÇOK SEVİYORUM...erdi bay... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.