![]() |
Davet
Ettik Aşkı Bakışlarımızla Yüreğimize Bedenimize Bir Mevsim Yaşadı Aşk Dört Mevsime Bir Aşkı Sığdıramadık Gürkan Kaya |
seni seviyorum sandım ama sanmakla kanmısım. vicdansız ağladım senin
için ama degmezmissin. cok geç anladım.ama şunu unutma bu can bu bedendeyken seni asla... unutmayacak haketmesende. |
İnsanlar Güldüler
Alay Ettiler Yeldeğirmenine Saldırırken Don Kişot'a Deli Dediler Hadleri Olmayarak Hor Gördüler Yaptıklarına Bir Sanço Panço'su Yanındaydı Onun İnanıyordu Onun Savaşına Mücadelesine Davasına Biliyordu Don Kişot Sançosunun Yanında Olduğuna Davasına İnandığına Yeterdi De Artardı Sançosunun Ona İnanması Peki Sorarım Sizlere Bunun Neresi Delilik İnsanın İnandığı Bir Amacı İçin Mücadele Etmesi Bu Uğurda Savaşması Mı? Asıl Del |
Düşe Kalka
Öğrendik Yürümeyi Okumayı Sevmeyi İhaneti Nefreti Terk Etmeyi Aşkı Hayatı İnsan Olmayı Düşe Kalka Öğrendik İnsan Kalmayı Bu Hayatta Gürkan Kaya |
Elimde
Kazma Kürek Aradım Durdum Sevgi Dolu Bir Yürek Gürkan Kaya |
Esaretten
Kaçmakta Olan Sevgiler Kaçın Bakalım Var Gücünüzle Farketmezsiniz? Esaretten Kaçış Olmadığını Bilmezmisin? Yoksa Bilip Te Bilmemezlikten Mi? Gelirsin Bilmezmisin? Esaretin Şakasının Olmadığını Bilmezmisin? Ne Kadar Kaçsan Da Kurtulamayacağını Sevginin Yüreğindeki Esaretinden Gürkan Kaya |
seni seviyom
dedim anlamadın oynadın benimle hep yalvardım sana sev diye hiç umursamadın bak bende yoruldum artık çok naz aşık usandırır derler bende usandım artık seni seviyorum hemde çok, ama canım sen sevene kadar ben yokum seni seviyorum diceğin gün gel bana canım olsun ilk sözün beni deneme sınama benden saklama hiç birşeyi iyi yada kötü gerçek olsun söylediğin söz ya sev beni ölümüne ya da terket bir dahada gelme |
Faytona
Binmiş Palyaço Boynunda Papyon Yüzünde Bin Bir Surat Maskaralar Gülmeyi Ancak Başkalarının Yüzünde Yaşayan Bin Bir Suratı Ağlamaklı Seyir Halindeki Faytona Bağlanmış Atların Bir Çift Gözyaşları Gürkan Kaya |
Avrupa Yakası
Anadolu Yakası Gelir Mi? Acep Biraya İki Yakası Kirlendiğinde İki Yakası Atarlar Mı? Çamaşır Makinasına Ön Yıkamalı Yıkarlar Mı? İki Yakasını Bir De Yumuşatıcı Atarlar Mı? O Sertliğini Yedi Tepesinin Gürültüsünün Trafiğinin Kalabalığının Yumuşatan Kasvetinin Yoksa Temizlenmeyince İki Yakası Atar Mı? Tepesi İstanbul'un Yedi Tepesi Dünyanın Harikuladesi Gürkan Kaya |
Başımı
Gökyüzüne Çevirmiş O Gizemli Sonsuzluğu Seyrediyordum Birden Geliverdi Usuma Gökyüzü İkizlerinin Efsanesi Afrika Da Bir Yerde Fonslar Adında Bir Kabile Varmış İnanırlarmış İki Ulu Tanrıya Ay Mış Gecenin Hükümdarı Mekanı Batı İmiş Derlermiş Ona Mawu Diye Güneşmiş Sonsuzluğun İmparotoriçesi Mekanı Doğu İmiş Derlermiş Ona Lisa Diye Hep Ayrı İmişler Yalnızca Yılda Bir Kere Buluşurlarmış Güneş Ve Ay Tutulmasında Gürkan Kaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.