![]() |
Kimseler Anlamadı Onu
Bırakıp Gittiğinde Ailesini Tahiti'ye İstediği O Değildi Biliyordu Boğuyordu Onu Sıradanlık Biliyordu Dünyanın Bir Köşesinde Kendisini Bekleyen Güneşi Olmalıydı Yeşili Olabildiğince Yeşil Mavisi Olabildiğince Mavi Kırmızısı Olabildiğince Kırmızı Renklerin Birbirleriyle Dans Ettiği Bir Yerdi Aradığı Gitti Ve Güneşini Buldu Gördü Ki Yeşil Olabildiğince Yeşil Mavi Olabildiğince Mavi Kırmızı Olabildiğince Kırmızı Renklerin Bir |
*******i
Uyanır Gülyüzünde Yalnızlıklarını Seyrederdim Şimdi Gökyüzünde Yıldızların Yalnızlıklarını Gürkan Kaya |
Bir Varmıymış Bir Yokmuymuş
Bilinmiyormuş Çok Ama Çok Eski İnsanlığın Daha Oluşmadığı Dönemlerde Güneş Ve Ay Varmış Sonsuzlukta Çok İyi Arkadaşlarmış Bir Gün Sonsuzlukta Dünya Gelmiş Dünyaya Olymposlu Tanrıların Hediyesi Olarak Sonsuzluğa Güneş Görmüş Aşık Olmuş Dünyaya Gizliden Gizliye Ay Görmüş Aşık Olmuş Dünyaya Gizliden Gizliye O Günden Sonra Yaptıkları Tek Şey Aşkları Olan Dünyayı Doya Doya Seyretmek Olmuş Olymposlu Tanrılar Çare Aramışlar Tanrılar Tanrısı Ze |
Harcadı
Beni Zaman Bir Zamanlar Benim Zamanı Harcadığım Gibi Değerini Bilmeyip Bozuk Para Yapıp Kumbarama Bile Attığım Bozuk Zamanı Harcarken Biteceğini Düşünmeden Nasıl Olursa Hep Geliyor Ya Dediğim Bozuk Para Yapıp Harcadığım Zaman Şimdi Beni Yaptı Zaman Bozuk Para Bozdurup Bozdurup Umutlarımı Hayallerimi Sevgilerimi Harcayıp Duruyor Beni Bir Zamanlar Benim Bozuk Para Yapıp Harcadığım Gi |
Yaşanmışlıklardan
Baston Yaptım Yürürken Hayat Yolunda Ondan Destek Alarak Yürüyorum Sensizliğe Dayanak Olsun Diye Yürürken Aksak Adımlarla Bana Gürkan Kaya |
Hayatımızda
Oynadık Üç Maymunu İşimize Gelince Gördük Duyduk Konuştuk İşimize Gelmeyince Ne Gördük Ne Duyduk Ne Konuştuk Sustuk Kilit Vurduk Dudaklarımıza Harç Döktük Kulaklarımıza Kepenk Çektik Gözlerimize İşlendi Yüzlerce Faili Meçhul Cinayetler Çiğnendi Milyonlarca Masum İnsanının Hakkı Döküldü Galonlarca Cesur İnsanların Kanı Biz Ne Bir Şey Gördük Ne Bir Şey Duyduk Ne Bir Şey Konuştuk |
Hayatlarımıza
Döşedik Mayın Üzerini Anılarla Gizleyerek Konar Üzerine Bir Sevgi Güvercini Bir Daha Konmayacağını Bilmeyerek Gürkan Kaya |
Her
Aklıma Gelişinde Otuz Pare Top Atışı Duyar Kulaklarım Yüreğimden Gürkan Kaya |
Ne
Zaman Aynaya Baksam Kendimi Değil Seni Görürüm Ne Zaman Ağlasam İçimde Bir De Sen Ağlar Gürkan Kaya |
İlk
Dokunuşunda Sevginin Bedenine Neler? Hisseder İnsan Son Dokunuşunda Sevginin Bedenine Neler? Kalır Geriye Arta Kalan Yaşanmışlıklardan Avuntu Gürkan Kaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.