![]() |
Sizler Yatağında
Mışıl Mışıl Uyuyan Sizler Bir Gün Düşündüğünüzde Bir Başkasını Bir Daha Uyuyamayacaksınız Mışıl Mışıl Kendinizden Vazgeçip Asıl Düşünülmesi Gereken İnsanı İnsanlığı Farkettiğinizde Eğer Farkederseniz Gürkan Kaya |
Asarız
İnsancıkları Kirli Çamaşırlarımız Yerine Mandal Yaparak Çenelerini İpe Gürkan Kaya |
Korkutmak
İçin Hayatlarımıza Korkuluk Yaptık İnsanları Gürkan Kaya |
Tiryakisi Olmuşuz
Acıların İçer Yaşam Sigaramızı İzmariti Kalana Dek Sonunda Yere Atar Üzerine Basar Söndürür Ateşimizi Umutlarımızı Yarınlarımızı Bir Daha Göremeyiz Tüten Dumanlarımızı Gürkan Kaya |
Bir Adam Vardı
Jaluzi Gözlü Adam Bir De Balık Vardı Dardanel Ton Balığı Jaluzi Gözlü Adam Bir Gün Bir Balık Gördü Deniz Kenarında Aldı Sahile Vurmuş Yarı Baygın Balığı Yaralarını Sardı Kurumuş Pul Pul Olmuş Derisine Su Verdi Canlanıp Kendine Geldi Balık Gülmeye Nefes Almaya Başladı Oyunlar Bile Yaptı Jaluzi Gözlü Adama O Kadar İyi Anlaştılar Ki Biri Hava İçinde Diğeri Su İçinde Bir Dünyada Yaşasalarda Birbirlerinin Dünyaları Ayrı Olsada Birbirlerini Ço |
Kabuklu
Fındık Çok Severdin Yanında Da Beni Önce Kabuklu Fındıkları Kırar Kabuklarını Soyar Yerdin Sonra Kalbimi Kırar Beni Soyar Yerdin Doya Doya Gürkan Kaya |
Kaç
Defa Yenildik? Aşka Kaç Defa Yine De Gördüğümüzde Yüreğimizi Yerinden Oynatan Bir Sevgi Bırakırız Kendimizi Yörüngesine Deviniminin Gürkan Kaya |
Aksine sen bilmeden sevdim seni.
Güzel gözlerinin yerine hiçbir şey koymadım, Koyamadım ki nasıl kıyardım onlar benimdi, Kendimi huzurlu hissettiğim tek yerdi. O kadar çok şey yaşadık ki İstesemde silememki. Unutmak kolay olmuyor bir insanı, Bir yüzü, bir eli, ya da gözleri, En önemlisi hiç bitmeyecek sandığın sevgiyi. Çok yoruldum Ayrılığın yükünü taşımaktan, Çok mutsuzum Her gece gözyaşlarımı kurutmaktan, Kayboldum Herhangi bir gecede, Belkide bittiği günde, Hatırlayamıy |
Kadındır
Elle Tutulamayan Kadındır Yürekten Tutulan Kadındır Gem Vurulamayan Kadındır Yürekten Vurulan Kadındır Ne Kadın Gürkan Kaya |
Sen
Gittin Gideli Kalbim Boş Küme Gürkan Kaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.