![]() |
Bir gün beni anlayacaksın
Beşimden koşup haykıracaksın Ben yaptım sen yapma diye Sende bir gün yalvaracaksın Hani terk eden sen olacaktın Arkamdan tekme vuracaktın Nasıl olduda yanıldın Ben değil sonunda sen aldandın |
Dünyada güvendiğim bir tek sen varsın
Sensizliğe bu gönül nasıl dayansın Biliyorum sevgilim sende haklısın Döneceğin güne kadar kalbim bırak yasta kalsın Seninle çıktım aşkın doruğuna Herşeyi feda ederim senin uğruna Sevdiğim ne olur gücenme bana Düştü yüreğim sensizlik girdabına Seninle doğdum seninle var oldum Bu sevgime engel olamıyorum Sana akıyor sana çağlıyorum Gözyaşlarımı durduramıyorum Hergün bekleyeceğim haberini Yeminim var sözüm var beklerim seni Unutamam ettiğimi |
yıkıldı dedin bu sevgi
dalga geçiyorum dedin değmezsin dedin istemiyorum dedin güldün geçtin içimi acıttın hemde ben ölümüne severken nasıl kıydın bu aşka şimdi mutlumusun mutlu ol sakın üzülme ama şunuda yaz bitarafa ben yıkmadım ben dalgada geçmedim değer dedim benim aşkım dünyalara gülmedimde hiç alayda etmedim sevdim ben delicesine ama sen anlayamadın |
çok düşündüm ******* boyu çok çektim hasretle yolunu eğer kabul
edersen seni seviyorum ... |
başka kalplerin sokakları,hepsi karanlık,
yalnızca benim kalbim aydınlık, özlüyorum ama,korkmuyorum artık, döneceksin biliyorum, ve şimdi be gülüm,daha çok seviyorum. |
Koltuk
Değnekleriyle Uğurladık Aşklarımızı Müebbet Mahkumu Olduğumuz Koltuk Değnekleriyle Ayağımızı Yerden Kesen Aşklarımıza Gürkan Kaya |
Neyin içine düştüm bilmiyorum
Hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım Beni bu kadar sevme diyorsun Ben seni unutmaya çalışmadım mı sanıyorsun? Olmuyor gülüm yapamıyorum Yüreğime söz geçiremiyorum Seni neden bu kadar sevdim bilmiyorum Nefret etmek istedim Unutmuşum nefretinde aşk olduğunu Damarlarımda kan akarken seni hissediyor Bana gülüyorsan akmaya devam ediyor Gülmüyorsan donuyor Sana bakınca sarılmak istiyorum Öpmek istiyorum Çok şey mi istiyorum gülüm Ama bunu yapma diyorsun |
Seninle varolduğum dünyama
Ben koca bir roman yazdım Kahramanları sen ve benden olan Güzel bir aşkı içinde yaşattım Sonu acı biten filmlerin inadına Ben mutlulukları sevdamla kattım Soran ve dinleyen herkese Seni ve romanımızı anlattım Seninle sevmeyi sevilmeyi tattım Seninle hayatın anlamını kavradım Seninle varlığımın nedenini kazandım Seninle bir ömüre imzamı attım Meçhul Şair |
Dün ögrendim eski bir dosttan dügünün yarinmis
Kinan olmus aksam,ellerine kinalar yakilmis Ne gelir elden,benim kaderim böyle yazilmis Her sevenin payina düsen bir tutam yanlizlikmis Bana verdigin kirmizi gülleri dün sandikta buldum Onlar yeni kurumuslar,ben coktan sarardim soldum Bakma sakin gözyaslarima seni coktan unuttum Intiharlar geldi bugün aklima,inan kendimden korktum Paylasamam seni kimseyle derken,iste bitti gidiyorsun Baska elleri tutup,baska gözlerin mavisi |
şu dünyada tek gerçek sensin
ümitlerin bittiği yerde umut verensin kalbimin içinde ta en derinlerdesin ruhumun eşsiz gülüsün içimde bitmeyen çoşkumsun yeminlere olsun seni hep seveceğime ebedi ebedi olcak benim bu sevdam inan mezarda bitmez bu sevdam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.