![]() |
Sıcaktan Eriyen
Çikolatadan İnsanlar Karışıyor Bedenleri Birbirlerine Duramıyorlar Ayakta Tek Başlarına Bir Çocuk Görüyor Onları Parmaklarıyla Alıp Yalıyor Bitiriyor Çikolatadan İnsanları Çikolata Niyetine Gürkan Kaya |
Çıkartma
Yaparken Seni Dünyamdan Kayalıklara Demir Atmış Yüreğim Kala Kaldı Bir Ömür Kayalıklara Demir Atmış Yüreğim Sende Gürkan Kaya |
Bir Gemici Düşün Kadınım
Deniz Kokan Yüreğiyle Aylardır Kara Yüzü Kadın Yüzü Görmemiş Belki Bir Kadını Vardır Sahilin Birinde Kimbilir Belki De Eskimiş Bir Fotoğrafı Vardır Kadınının Deniz Kokan Yüreğinin Tam Üstünde Saatine Bakar Gibi Ona Bakar Durur Aman Yüzünü Eskitmeyeyim Der Gibilerinden Kadınının Çünkü Yıldızı Ona Öyle Söylemiştir Kadınım Bir Şair Düşün Kadınım Şiir Kokan Yüreğiyle Ekmeği Suyu Şiirdir Şairin Enflasyonmuş Devalüasyonmuş Umursamaz Öyle Şey |
Daha
Ne Verebilirdim Ki Sana Sen De Kalan Aklım Ve Yüreğim Dışında Gürkan Kaya |
Dünyanın
Üzerine Konfeti Güller Döktüm Yürürken Üzerine Güller Yağsın Gökyüzünden Gülyüzü Görüntüne Belki Benzer Diye Şu Gülmeyi Sevdiğine Gülvermeyi Unutmuş Dileğim Dünya Gürkan Kaya |
Edvard
Munch Un Tualinde Çığlık Atan İnsanlar Görünce Gerçekleri Karşılaştıklarında Hayat Köprüsünde İnsanların İnsanlara Yaptıklarıyla Atarlar Kulakları Sağır Eden Çığlıklarında Baktığında Hatırlaması İçin Tüm İnsanlığın Tualdeki Yansımalarına Çığlıkların Gürkan Kaya |
Eskimiş
Aşklar Alırım Bir Gün Geldiğinde Aklınız Başına Belki Olur Da Geri Alırsınız Diye Saklarım Eskimiş Aşklarınızı Yüreğimin En Sıcak Köşesinde Üşümesinler Terkedildiklerinde Eskimiş Yürekler Kalmasınlar Yalnız Yapayalnız Tekbaşlarına Eskitilmiş Yüreklerle Yüreksizlerin Yüreksizleştirdikleri Yürekli Yürekler Bir Gün Gerçek Yürek Çaldığında Terkedilmiş Yürekli Yürekleri Hala Sımsıcak Kalsınlar Diye Isı |
Vurulanları Yoklama Yapıyorum İnsanlık Adına
1-Uğur Mumcu: Vuruldum 2-Taylan Özgür:Vuruldum 3-Necdet Güçlü.Vuruldum 4-Koray Doğan:Vuruldum 5-Hakan Yurdakuler:Vuruldum 6-Orhan Yavuz:Vuruldum 7-Doğan Öz:Vuruldum 8-Bedrettin Cömert:Vuruldum 9-Bedri Karafakioğlu:Vuruldum 10-Necdet Bulut:Vuruldum 11-Akın Özdemir:Vuruldum 12-Abdi İpekçi:Vuruldum 13-Hakan Şenyuva.Vuruldum 14-Cevat Yurdakul:Vuruldum 15-Ümit Doğanay:Vuruldum 16-Cavit Orhan Tütengil:Vuruldum 17-Ümit Kaf |
Öyle
Çaldım Ki Gönül Kapını Açan Olmadı Gürkan Kaya |
Yükseklere
Kar Yağdığındanmıdır? Nedir? Ne Zaman Seni Düşünse Yüreğim Yüksek Yerlerini Kar Kaplar Üşür Biraz Yüreğim Kar Yağışından Yar Aşığından Gürkan Kaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.