![]() |
Seni
Görmeden Önce Gözlerim Şirin'in Ferhat'ına Vardı Bir Çift Sözlerim Bir Kadın İçin Bu Kadar Zahmet Çeker Mi? Yüreğim Dağlardan Tepelerden O Su Kanalları Kazar Mı? Nasır Tutmuş Ellerim Yüreğime Kazındıktan Sonra Adın Yine Bir Çift Sözüm Vardır Şirin'in Ferhatına Ben Olsam Dağları Değil Dünyayı Yerinden Yörüngesinden Oynatırdım Tıpkı Bir Dileğin Filizlenip Kök Saldığı Yüreğimin Yerinden Yörüngesinden Oynadığı Yüreğimin A |
yüregimde kapılar var!!
belki gelirsin diye odalar açıyorum herbirine.. yüregimde çaresizlik var!! sensizlige attıgım her adım, biraz daha gem vurur ömrüme.. yüregimde bir sen var!! olmadığın kalabalıklar beyhude.. yüreginde aşkına sefil bir ben! yoksan mutluluk ne çare.. serdar oğuz |
gidiyorum sevdiğim!
kolay mı sandın sen gitmeyi kolay mı sandın sevrken ölmeyi ben gidiyorum zor gelsede gidiorum sevdişğim gitmem gerek bu şehirden ayrılık bana aşk oljak bunuda bil olur mu? gözlerim heryerde seni izlerken ben bundan vazgeçiorum seni uzaklardan seyredeceğim sen mutlu olduğun hayattasın sevdiğim sevdiğim demeye hakkım varmı acaba ben seni hiç haketmedim sevdiğim gözümden akan her damla gözyaşuı acıdan canım yanıo sevdiğim ben yapamıorum bu hayat zopr gelio ban |
ölmek kolya gelio bazen herşeyden kaçmak kolay gelio
yaşananların ardından çekp gitmek kolay gerlio dipsiz bir kuyuda kaybolmak daha kolay bqazen hayatın ne kadar açıklaması zor bişi olması kolay gelio bazen belkide bu sevgide tek yalan benim bu dünyada tek ulaşılmaz olan benim ben kaçtıkça kolay olacağını sanarken heryerde sen varsıngördüğüm her noktada sen varsın!gözlerimden akan gözyaşı yerini nef rete bırakırsa diye beklicem öfkeye yer yok kalbimde bunu bilsemde öfke herzaman yanmımd |
Arama hayatın cilvesine bahane
Benim gönlüm serseri ise sanane Sen bilirmisin beni ağlatan kimdir Aldanma o yalan sözlerle sana bakana Onlar ki hayatın en mesut insanları Sil o karanlıktaki eseri Belki senden üstündür Şu gördüğün SERSERİ |
sevgi tıpkı bir güle benzer
rastgele tutarsın dikeni batar yapraklarını açarsın duyguları akar ama sevmeyi bilirsen o GÜL sana tapar. |
Dipten vurdu dalgalar
Kelimeler suyun üstünde Bitimsiz ve çürümüş Ölü balıklar gibi yüzüyor Kollarınızı açarak sarılmıştınız Kıyıda hayal gibi ağaçlar Kökleri suyun içinde Açılıp kapandı birden Kalakaldım ortanızda Ne çabuk Parçaladınız Bana ne kadar tanıdık gelirse gelsin Bu liman o liman değildir Vakit sizde kısacık bir akşam Sessizlik her zaman O ölü balığın ağzında yemdir Sahi kimlersiniz siz Ateşle suyun arasında kapalı Dalgakıranı insan tuzağı |
kendi kendimle daha ne kadar hesaplaşa bilirimki sordugum her soru
kendime cevapları bende oldugu halde ben artık insan arar oldum bir sürü insan içinde sırf sorduklarıma cevap versin diye..... |
korkum karanlık degil
o karanlıgın içindeyim korkum aldatıcı bi ışık yansımasına kapılmak ve elimdeki karanlıgıda yitirip anlamsız bi boşluga kapılmak kayıplarım oldu savaşımda bi o kadarda kazandıklarım kazandıklarımın yanında kirlenmiş hayaller uçup gitmiş ümitler yorgun düşmüş bir beden bana kalan gülüşleri alınmış bir tebessüm izleriyle kendini belli eden konuştuklarımın cezasını çeken söyleyemedikeriminde esiriyim ben..... |
Yüreğimin
Kapısı Yok Ki Kapı Dışarı Edeyim Seni Gürkan Kaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.