![]() |
sana dur diyemem ki
ki gitmek isteyen ben değilim yol ayrımı gelmeden bu kaçış neden arkanı dönüp gidecekmisin bitmeyen karanlıklara mı bırakacaksın beni sevmiyorum değişin gözlerime bakışın yalan mıydı yani şimdi gidecekmisin peki sevmeyecekmisin artık beni ne olur beni öldür git yalvarırırm sana ben sensiz yapamam ki yaşayamam yada beni de al yanına sonum önemli değil ki senden sana gelicek olan bana gelsin canım pahasına korurum seni canımın pahasına sevdiğim gibi |
sevgim seni ilk gördügüm zaman başladı
cesaret edip yanına gelemedim kabul etmessin diye karşına bile çıkmadım çünkü ben şişman ve çirkinin tekiydim sırf bu yüzden zayıflamaya kalar verdim karşıma ilk çıktıgında seni sevdigimi söylüyecektim şimdi 20 kg verdim ama herşey bitmişti artık hayalimdeydim çünkü seni başka birisiyle görmüşler o anı anlatamam unutmak istiyorum |
Yıllarca en acımasız yangınlarda
Mısra mısra yaktınız beni Şimdi sıra bende Hazır olun Birer birer Ateşe veriyorum sizi... Ve kalbime gömüyorum küllerinizi Varsın dikenleriniz avucumu kanatsın farketmez Yeter ki Sevenler yüreklerine taksın güllerinizi.. |
Seni
Bekleyeceğim Ben Olacağın Zamanda Bense Zaten Sen Gürkan Kaya |
Benimle
Kal Dedin Aklım Hep Sende Kaldı Yüreğim Yüreğim Zaten Hepsi Sende Kala Kaldı Ben De De Geriye Küpenin Teki Kaldı Baka Kaldığım Gürkan Kaya |
Ben
Didik Didik Ararken Sende Seni Sen Didikleyip Durdun Yüreğimi Gürkan Kaya |
Geçen
Gün Biri Bana Ne Kadar Kalpsizsin Dedi Bilmez Ki Kalbimin Sen De Olduğunu Gürkan Kaya |
Bir
Gün Biter Diye Aşk Birbirimizi Yemekten Yaptım Turfanda Aşk Gürkan Kaya |
Bir
Gün Karşılaşsak Seninle Herhangi Bir Yerde Durur Mu? Yüreğim Durduğun Yerde Gürkan Kaya |
Bunca
Yıl Hep Sevgiye Küçük Çentikler Attım Olurda Kaybedersem Tanıyayım Diye Geriye İçinde Sevgiyi Misafir Etmek İsteyen Çentikli Bir Yürek Kaldı Onca Atılan Çentiklerin Hatrına Gürkan Kaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.