![]() |
akŞam Şİİrİ
AteŞ BİrgÜn Suyu GÖrmÜŞ YÜce DaĞlarin Ardinda SevdalanmiŞ Onun Delİ Dalgalarina. HirÇin HirÇin Kayalara VuruŞuna, YÜreĞİndekİ DuruluĞa DemİŞ Kİ Suya: Gel Sevdalim Ol, Hayatima Anlam Veren Mucİzem Ol.. Su DayanamamiŞ AteŞİn GÖzlerİndekİ SicakliĞa Al DemİŞ; YÜreĞİm Sana ArmaĞan.. SarilmiŞ AteŞle Su Bİrbİrlerİne Sikica, Kopmamacasina... Zamanla Su,buhar Olmaya, AteŞ, KÜl Olmaya BaŞlamiŞ Ya Kendİsİ Yok OlacakmiŞ, Ya AŞki.. BaŞtan Alinlarina YazilmiŞ Olan Kaderİ De YÜreĞİndekİ Kaderİ De Alip GİtmİŞ Uzak Dİyarlara Su... AteŞ KizmiŞ, AteŞ YakmiŞ Ormanlari.. AramiŞ Suyu Dİyarlar Boyu, GÜnler Boyu, ******* Boyu Bİr GÜn GelmİŞ Suya VarmiŞ Yolu BakmiŞ O Duru GÖzlerİne Suyun, Bİraz Kirgin, Bİraz HirÇin. Ve O An AnlamiŞ; AŞkin Bazen Gİtmek OlduĞunu, Ama Gİtmenİn Yİtİrmek OlmadiĞini... AteŞ DurmuŞ, SusmuŞ, SÖnmÜŞ AŞkiyla. İŞte O Zaman Berİdİr Kİ: AteŞ Sudan, Su AteŞten KaÇar OlmuŞ.. AteŞİn YÜreĞİnİ Sadece Su, Suyun YÜreĞİnİ Sadece AteŞ Alir OlmuŞ..... |
SENİ ÖYLE ÇOK SEVİYORUM Kİ...
Şu anda çok uzaklardasın beni düşünüyor musun, bilmiyorum? Ama ben hep seni düşündüm bugün,hiç aklımdan çıkmadın, Attığım her adımda,yaktığım her sigaramdaydın... Seni öyle çok özlüyorum ki, zaten çok uzaklardaydın, Bugün klavyeme dokunan parmaklarım bile sana kavuşamadı... Bugün bir başka hüzün çöktü yüreğime, ne yapsam, ne etsem, silip atılamadı. Seni şimdiden öle çok özledimki, , İstersen sor bugün benimle olan yüreğime akan göz yaşalrıma sor istersen, Giderken yanına aldığın yüreğime sor, anlatsın seni ne çok sevdiğimi...ne çok özlediğimi... seni öyle çok özledimki, sanki bu gün yine memleketim benimle ağladı... göz yaşlarım yamurunkilere karıştı... Hava kasvetli ,ben bir büyük acı.. senden başka kim bilebilir, Yürüdüm yağmur da, ellerim üşüdü yine... Gözyaşlarım, yağmura karıştı... Yüreğim ise sıcaktı,giderken yanında götürdüğün için o hep ılık bir sevda sıcaklığındaydı... biliyor musun? Ne zaman biri canım dese, senin seslenişin kulaklarımda çınlıyor, irkiliyorum,mutsuz musun gene?gene yüreğinmi acıyor diye düşünüyorum... ne zaman yanlız birini görsem,senin suliyetin sanıyorum, ne zaman bir ayak izine takılsam gözlerim, yüreğime geldiğin günler de ıraktığın ayak izleri aklıma geliyor, ürperiyorum... yokluğunda neleri yitirdim, sen yoksan artık gülüşüm bile içten değil, şen kahkahalar atanlara imreniyorum hanidir...sen yoksan, ipekler bile dalıyor bedenimi,sakın yanlış anlama... sitemim sana değil bebeğim sitemim aşka... sana aşık olmasam, sensiz günlerde böle mutsuz olmazdım, sen,sen diye yakarıp, sabahlara kadar yıldızları saymazdım... görüyormusun yokluğunda neleri yitirdim.. ama sitemim sana değil sitemim aşka!!! |
SEN ORADA BEN BURADA
Ben orada oldum en cok orada bilmezsin Orada zaman burusmus bir eski resimdi Orada sen yoktun, gozlerin belli belirsiz Koptum oradan, bir kirik heykelim simdi Bir kolum derin denizlerde tek basina Ayaklarim collerde kum tepelerinde gomulu Alip goturur saclarimi bir soguk ruzgar Ben orada oldum, en cok orada bir baska turlu Hic bende degilsin, burada yoksun ki Orada var misin, ya da ben yok muyum Tek degiliz seninle, butun olmadik hic Simdi nerdeyiz nasiliz bilmiyorum Orada aksamlar daha cok serin Ben bu kadar degilim, bu kadar yikik Sarhosum, kederliyim, yoksulum, sensizim Orasi sisler icinde orasi karanlik. Bensiz oldugun yerde degil mi en guzelsin Bensiz oldugun yerde soyle sarkilarini askin Bir mermeri al, yont, sekil ver ona benden Bir gunah islercesine sesiz ve dalgin En iyisi sen burada kal, hep burada Ellerinle kal, dudaklarinla, gozlerinle Tut ki butun renkler senin mavi kirmizi Burada her sey sen nasil istersen oyle Bir buyuk ayna duvarlar cok buyuk Orayi dusunme hic burada soyun Utandir duvarlari pencereleri, kapilari Iki yalniziz simdi anliyor musun Var sandigin sen sen degilsin bir baskasi Benim anlasana benim o yok dedigin Sabahlari bir serin havayim icine dolan Benim aksamlari pencerende bekledigin Hic bir sey bilmiyorum, sen anliyorsun Senin bilmediklerini anladigim gibi Guzel, parmaklarinin degdigi bir sey Sensizlikler icinde seninle olmak iyi Orada bulutlar yagiyor paramparca Orada aglayan daglardir goge en yakin Orada sen yoksun, orada bir sey yok Orada kan ve olum, orada yangin |
Bir Güzel
Bir güzel bilirim, bir daha bilmem Onda gör cilve nedir, eda nedir Öyle satar kendini dirhem dirhem Ondan bu gönül deli divanedir Nerden çattım böylesi bir güzele Netsem, neylesem o kız geçmez ele Kaptırdım kendimi bir kere sele Bana sor dalga nedir, kaya nedir Gündüz işimde beni şaşkın eder Gece düşümde beni çılgın eder Ayrılığı başımdan aşkın eder Bir sevda ki yanmaktan başka nedir? |
Dün yaptıklarım için özür dilerim
Seni hiç kayıp etmek istemiyorum Gel beni de affet güzel sevgilim Seni hayatımdan çok seviyorum **** Allahımın sevgi payısın bana Sensiz ben yaşayamam, anlasana Yemin ederim Mukaddes Kur'ana Seni hayatımdan çok seviyorum **** Anla beni seni kıskanıyorum Elimden alacaklar sanıyorum İnan aşkım gerçeği söylüyorum Seni hayatımdan çok seviyorum .............. |
Zaman Kalmadı Unutmaya
Sen başkalarının öncelerini de götürmüşsün, kendinin sonralarına. hayal bile edemezken hayalini, yine de sen olurum sensizce.. Aslında gidenler hancısıydı gönlümüzün kaderin kederinden çıkageldi, yarım kalmış baharlarından ömrümüzün. Ölümse kokutan son baharları, gülümdür akıtan gözyaşlarımdaki ilk baharları. Zamanı çoktur ızdırabın. Her an yüreğimden karşılıksız sevgi sözcükleri taşar, Sen sakın sevme güzelim, Aşk yaşanılmadığı sürece yaşar... |
Aşk Masalı
Nerde ne zaman bu hava çalınsa Hoş geldi geçmişteki güzel günler Nereye gidersen git günlük tasa Bırak biraz da şad olsun gönüller Beşiktaş'ta gün görmüş bir bahçede Nisan akşamlarının en tatlısı Sevdiceğim on dördünü sürmede Bende gönüllerin en kanatlısı Ben delikanlıyım o kız ve dilber Bahar kokan o yanıp tutuşan ben Şakadan derken dalmışız beraber Aşk bahçesine çıkılmaz içinden Ölüyorum senin için güzelim Nasıl gülüp sokuluyor sahi mi Saçlarını okşayan hangi elim Kollarımda o yarin kendisi mi Çöl olsa aşar dağ olsa yıkarım Bizi ayıran kalın duvarları Bu acı gerçeğe sonradan vardım Gök çoktan yeşildir,dal çoktan sarı Bir define var gitsem bulur muyum Öpüştüğümüz ağaçlar altında Sevmek devam eden en güzel huyum İnsan bir kere sever hayatında Ben değilim söz açan gelecekten Var mı yok mu alemde bir o akşam Hiçbir şey istemiyorum felekten Bir daha seninle beraber olsam |
BİR LİSELİ SİLUETİ
Hayat hattında acemi tayfalardık Ne avunduk sevinç müsvetteleriyle Ne aşktan ikmale kaldık... Bak her sabah bağıran yeni sabaha Artık iklimler değişmiş, kuşlar da gitmiş Tenimde eski ateş, gözlerimde fer bitmiş Heybetli dağlar arasında Göğümde yıldız yitmiş... Sen Hala Anılarımın En Beyaz Yanısın Sen buğulu bir camın ardından izlediğim hayatın Yarısısın En sağanakla gelen sabahlarda Çok eski bir şarkının adısın... Daha adamlar şehirlere otomobillerle ******* anılarla birlikte gelir Siluetin giderek uzaklaşır, düşler de kilitlenir Efkarım bir yaralı ayrılıktan beslenir (Artık ne teneffüs zilleri çalar Ne otobüs duraklarında sabırsız bekleyişler var...) Kimse bilmez Yıllar yılı hep aynı beyazla gezmek nedendi Olsun! Yirmi yıl seni özleyerek yaşlanmak da güzeldi... Çünkü sen buğulu bir camın ardından izlediğim hayatın Yarısısın Sen sağanakla gelen sabahlarda çok eski Çok eski bir şarkının adısın... |
HOŞÇAKAL GÜZEL DÜNYAM
Hiç kimse buyur etmedi beni Bu dünyada hiçbir yere Ama açtım bütün kapıları tekmeleyerek Bütün engelleri göğüsleyip yıkarak Buyrun dediler o zaman incelikle Buyur ettiler Ve Buyurdum Elimden geldiğince görevimi yaptım Gülümsedim hıçkırıklarımı boğarak Sonunda kimsenin yorulmadığı denli yoruldum Artık kapılar açık kalsın Bundan sonra gireceklere Şimdi dinlenmeye gidiyorum Hoşcakal güzel dünyam. |
Sizin Hiç Babanız Öldü Mü?
Sizin hiç babanız öldü mü? Benim bir kere öldü kör oldum Yıkadılar aldılar götürdüler Babamdan ummazdım bunu kör oldum Siz hiç hamama gittiniz mi? Ben gittim lambanın biri söndü Gözümün biri söndü kör oldum Tepede bir gökyüzü vardı yuvarlak Söylelemesine maviydi kör oldum Taşlara gelince hamam taşlarına Taşlar pırıl pırıldı ayna gibiydi Taşlarda yüzümün yarısını gördüm Bir şey gibiydi bir şey gibi kötü Yüzümden ummazdım bunu kör oldum Siz hiç sabunluyken ağladınız mı? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.