![]() |
O
Kadar Dilek Tuttum Ki Yüreğimle Senden Taşınıyorum Dar Geldiğinden Gönlümün Evinden Gürkan Kaya |
Tual
Üzerine Yaşamlar Tasavvur Ettik Eskizlerimizi Hazırladık Yaşayacaklarımızın Bir Türlü Sıra Gelmedi Tual Üzerine Yaşamlarımızı Aktarmaya Hep Eskiz Olarak Kaldı Yaşayacaklarımız Hep Eskiyerek Hep Eskiye Sitem Ederek Gürkan Kaya |
Turunçgillere
Benzer Erkekler Kimileri Ekşi Kimileri Mayhoş Kimi Kadınlar Sever Turunçgilleri Kabuğunu Soyar Dilimlere Ayırıp Yemeyi Kimi Kadınlar Sever Turunçgilleri Önce İkiye Ortadan Ayırıp Sonra Sıkarak Suyunu Çıkartmayı Posasını Çöpe Atarak Büyük Bir İştahla Yudumlayarak Gürkan Kaya |
Yakılmış
Yüreklerde Yakılmış Aşk Şarkıları Vardır Yakılmış Yanık Yanık Yürekleri Yakan Hem Söyleyenin Hem De Dinleyenin Yeşeren Yüreğini Yanıp Yanıp Çorak Bir Tarlaya Çeviren Üzerinde Yanık Yaban Otlarının Kök Saldığı Gürkan Kaya |
Sana demişim kızım
Aşkını kaybetmişsin Kim bulmuş aşkı ki sen bulasın Düşün sor kendindine Neden rabbim neden Sen bıraktın ama ben bırakmıyacağım Sor bir de bak Neler oluyor. Şimdi bastırıyorlar iki taraftan Ama sen beni bıraktın Korkma seni Bir günde olsa sileceğim Osman Şahinkaya |
Hayata en cok uc seyi sevdim...seni ,kalbimin seninle atisini ve umit
etmeyi...Seni cilginca sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sectigi diye, umit etmeyi sevdim belki, belki seversin diye...Hasttinle daglari taslari deldim,senin yuce askinla kandime gelecegim, inanki bir omrum daha olsa... yine daima hep seni sevecegim. |
Senelerce sana hasret taşıyan,
Bir gönülle kollarına atılsam. Ben de bir gün kucagında yaşayan, Bahtiyarlar arasına katılsam. En bakımsız,en kuytu bucagın, Bence **İrem Bagı* gibi güzeldir. Bir yıkılmış evin,harap ocagın, Şu heybetli saraylara bedellir. |
Aşk ikidir sevgi bir;
Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde... Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla değil Sev |
birgün olur sorarsın kendine
ben ne yaptım böle diye ama neye yarar ki!!! bir zamanlar o sevgisine kıydığın masum kız hayattan gitmiş olur belki pişman olursun ama neye yarar ki!!! çok mu gördün ona üç kuruşluk dünya da iki kuruşluk sevgiyi o senin hayalinle yanarken sen onu hafife aldın...:'(:'(:'( ama yanıldın dostum o hafife aldığın kız varya senin için canını verirdi sen ise git desem gider gel desem gelir sandın oyuncak yerine koydun bee hayatını hayallerini yıkt |
Bana seni sevmiyorum diyebilir misin??
Sensiz hayat doluyum diyebilir misin?? Senden nefret ediyorum çık hayatımdan defol git diyebilir misin?? Söle diyebilir misin?? Diyemezsin sevgili söyleyemezsin, Beni severken sevmiyorum diyemezsin, Bensiz ölüyken yaşayamazsın, Hasretim yakar seni unutamazsın BİLİYORUM SEN BENSİZ OLAMAZSIN |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.