![]() |
yıllar sonra karşıma çıkıpta beni affet diye yalvarsanda ben
affetsemde yıktığın hayallerim affetmez SENİ |
"İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. *** |
Anla beni yar
Gidişim ani oldu biliyorum ayaz bir akşamı yaşarken Giderken diyemedim bir kez daha seni ne çok sevdiğimi Diyemedim işte gözlerindeki ışıltıyı,yüzündeki heyecanı görünce Diyemedim yar diyemedim seni böyle delice severken Dinle beni yar Gidişim içimdeki alevi söndürmek için yar Her an yaşadığım acıyı sana tattırmak için yar Anla beni yar,sewme beni yar inan çok döndü bu yalan çark Ne olur artık sende benim gibi bir tarafa sark |
Gayrısı bulunmaz karalarımda
Tuzun biberin var yaralarımda Ben seni yine de rüyalarımda Görürsem görürüm bundan sana ne Resmini masama yapıştırarak Yaşlı gözlerimle hayal kurarak Kadehimi kadehine vurarak İçersem içerim bundan sana ne Vurdun yaraladın gönül katımdan Beni sen düşürdün sevda atımdan Yol değil mi sanki her gün kapından Geçersem geçerim bundan sana ne |
uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden.geri dönmek isteyipte
dönemeyince caresizlikten delirten,hayatta bir defa görüle bilen harika bir rüyasın! o kadar güzelsinki yüzüne bakamıyorum. titriyor ellerim,ellerini tutamıyorum. dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. öylesine bağlanmışım ki ,sensiz duramıyorum. seni cok seviyorum... |
ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz,büyüktür umutlarım her omuz
kaldıramaz,herşey olur daşu kalbim, birtek sensiz olamaz.mürekkepten denizler, kağıtan gemiler yaptım.sonra ismini her yere yazdım.ismini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!...güneşin buz tutuğu yerde bir alev görürüsen,bilkio yanlız senin için yanan kalbimdir. |
en cok yaşamış olan,uzun yıllar yaşamış olan değil, yaşamının anlamını
en fazla anlamış olan insandır. |
karanlıkta attıgım her adım
denizi izledigim her gün yıldızlara baktıgım her saat yalnız gezdigim her dakika kalbimin attıgı her saniye seni seviyorum |
aglamak her insana acı veriyor neden agladıgını bilmeden sadece
aglıyor ama hiç bilmiyorki ask acısı cekiyor. |
yanlız gezmek digil sevdigim
yanlız yaşamak ta degil yanlız ölmekde degil bu geçen zaman da sensiz olmak sensiz yaşamak sensiz ölmek koyar be sevdigim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.