![]() |
arabesk dinliyorum gözlerim kapalı,
jiletler atıyorum yüreğime, intihar ediyorum yine sağ çıkıyorum, yoğun hasarla.. isyan ediyorum yaradanıma, günahkar oluyorum, seni sevdiğim kadar.. sen sen sen diyorum, senin dilinden bilmeden açtıgın tüm yaralarım pişmanlığımı boğuyor.. yürüyorum saatlerce,durmadan duraksamadan kalabalığa karışıyorum,yalnızlaşıyorum yinede seninle. dostlarımı arıyorum,onlar konuşuyor ben susuyorum, anlatamıyorum.. erken yatıyorum,uyurum diye |
bu kaçıncı gidişin beni bırakıp
bu kaçıncı sevişin kalbimle aşkımla oynayıp bu kaçıncı şişe hasterimle devirdiğin bu kaçıncı faça ölümüistediğin bu kançıncı sözün birdaha olmıcak diye bu kaçıncı yalvarışın dön bana diye peki biliyormusun bu kaçıncı sana HAYIR DEYİŞİM!!! BEN DE SEVİYORDUM SENİ TA Kİİ SEN BANA SIRTNI DÖNÜP GİTMEDEN ÖNCE ARTIK HİÇSİN GÖZÜMDE GÖNLÜMDE DEĞERSİZSİN ...BOL ŞANSLAR... |
Dostu yok *******in
******* çok uzun ******* bir ömür ömür dediğin bir tutam ümit ümidi yok yarınların tıpkı senin yokluğun gibi ve ben biraz daha sana hasret... Hasret bir ip boğazıma düğümlenmiş düğümler her tarafımda bütün yolllar kör düğüm ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında. |
Çok Zor Artik Benİm İÇİn Mutlu Olmak
Sen Yoksun ÇÜnkÜ Hayatimda Hayatimdan Çikdin Gİttİn Ama Bİr Şeyİ Unuttun Gİderken Kalİbİmİde GÖtÜrdÜn Yaninda Şİmdİ SÖle YaŞamam Ellerİndeyken Nasil Mutlu Olabİlİrİm Ne Hakkin Wardi?Önce Sewdİrdİn Kendİnİ Sonra Terk Ettİn.... Kolaymi Saniyorsun İÇİmden SÖkÜp Atmak Senİ Bİr Daha Bu GÖzler GÖrÜrmÜ BaŞkasini Yaaa YÜreĞİm Nolucak O Zaten Sende Umutsuzum Beklİyorum Senİ Çok Zor Artik Nefes Almak Benİm İÇİn |
Beyaz Gelİnlİk Gİymek İstİodm Ben
Senİn EŞİn Olmak Senİn Olmak İstİodm HİÇ BİŞey İstedİm Gİbİ Gİtmedİ Sen Kendİ Ellerİnle Yok Ettİn Bİzİ Gİttİn Sorgusuz Sualsİz Ya Ben Nolucam DÜŞÜndÜnmÜ HİÇ Elİmde Sadece BoŞ Umutlar Huzurum Kalmadi Bu DÜnyada HerŞeyİmİ Aldin Gİttİn Adini Bİ Koyabİlsem Senİn Sende BİgÜn Bulsan Benİm Çektİklerİmİ Anlarsin Belkİ Ama Sana Sadece Kizginim Yİne De Sewİyorum Senİ Bu Yaptiklarina RaĞmen Yoksun Yanimda Tek Hayalİm Senİnle Olmak Olmazsada Senden BaŞkasi |
bu şiiri bir zamanlar sevipte şimdi ayrı olanlara ve acı çekenlere
armagan ediyor ve duygularımı şöyle dile getiriyorum sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen aşk için hiç degmeyen birisin aynı zamAnda zır delinin birisin adını kalbime aşkla yazmıştım güzel bir hayali gercek sanmıştım senin sevgine nasılda kanmıştım seni sevdigim için özür dilerim aşkından karşılık beklemek suçmuş şu vefasız dünyada neler yokmuş senin beni sevmeye niyetin yokmuş seni sevdig |
Akşam oldu yine gönlüm hüzünlendi kalbime bir sızı indi.Gözerimden
akar yaşlar sel gibi, yüreğim karalar bağladı gittin gideli.Anlatamam sana olan özlemimi,içteniçe çekerim hasretini ,gözlerime bakıpta seviyorum deyişini.Derdim çok büyük gittiğin günden beri,ağlarım *******i hep gizli gizli,Anlatamam sana olan hasretimi .birgün döndüğümnde geri ne olur hiç bırakma beni .Gözyaşı olsada bu aşkın bedeli ,seveceğim ölene dek seni.ANLATAMAM SENİ NASIL SEVDİĞİMİ,ANLATAMAM SENİN İÇİN YANAN YÜREĞİMİ.. |
Ne seni görecek yüzüm
Ne sevgini taşıyan ruhum Ne haykırışım aşkına Ne hasretin var artık nede hüzün Hiçbirşey bırakmadın içimde paramparçayım şimdi kırık kadehlerin dibinde ayaktayım yine direnerek benliğime sana rağmen ayaktayım inat olsun sana işte Umrumda değil sevdin sevmedin Ben çok sevdim canım bilieydin kalbimi zincirledim sadece sana birgün anlarda yalvarırsın nasıl olsa Gülüm dedin soldurdun canım dedin öldürdün bebek dedin ağlattın hiçbirşey diyerek gideceğim birg |
Akışkan
Yaptım Aşkımı Aktı Gitti Yüreğimden Yatağını Boş Bırakarak Gürkan Kaya |
Seninle beraber olmak,
Ellerini kalbime koymak Dünyada görülmemiş Ama aşkımız İSE; Malesef görülecek. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.