![]() |
kestiğim ümütlerden
yelken yaptım ama yokluğunda ne gidebilirim ne kalabilirim gerçekmiydi tutunmaya çalıştığım, dünyaa susu vermiş ayrılığımaaa................ |
Tek beden,tek yürek olalım varmısın.
Soruyorum sana, Bu ömrü,bu hayatı benimle yaşarmısın, Ellerin ellerimde, Gözlerim gözlerinde olsun, Yeter artık gülüm, Bu ayrılık son bulsun, Tek beden, tek yürek olalım varmısın Söylesene, bitanesi bu ömrü, Bu hayatı benimle yaşarmısın, Sen ,hep hayallerimde, Sen ,hep yüreğimde, Sen ,unutamadığım, Bense,yokluğunda kendimi avutamadığım, Tek beden, tek yürek olalım varmısın, Bu ömrü,bu hayatı benimle yaşarmısın. gül güzelim esra |
aşkım sensiz olamam aşkım esnsizyaşayamam sensizolamam neolur
yanıma gelgell seniçokseviyom gelgelgelgel gelmediginan ölürüm aşkım |
Gözlerin gözlerime değince,felaketim olurdu ağlardım.
Beni svmiyordun bilirdim,bir sevdiğin vardı duyardım..çöp gibi bir oğlan ipince,hayırsızın biriydi fikrimce..ne vakit karşımda görsem,öldüreceğimden korkardım..ve felaketim olurdu ağlardım..ne vakit kordon'dan geçsem,limanda hep gemiler olurdu,,ağaçlar kuş gibi gülerdi..bir rüzgar aklımı alırdı..sessice b,r sigara yakardım,parmaklarımın ucunu yakardım..kirpiklerini eğerdin,bakardın..üşürdüm,içi |
SeNiN GeLmEdİğİn GüN
BaNa ZiNdAn O gÜn SeNiN GeLmEdiĞiN GüN BaNa ÖlÜm O GüN SeNİn BeNİ SeVmEdİğİn GüN BeNiM ToPrAk OlDuĞuM GüN GüNlErİ UzAtmA GeL HeP SeV BeNİ HeP BaK BaNa BeNİ HiÇ BıRaKmA BeNİ sAkIN UnUtMa... |
sen olmasaydın eğer aşk diye bir şeyi tanımayacaktım.aşk denilen
duygunun bu kadar zor olduğunu asla öğrenemeyecektim.çektigim aşk her nekadar zorda olsa bu zorlukların üstesinden gelemiyecektim.hiç bilmeyecektim aşk için gözyaşlarını.aşk için yazılan onca şeye rağmen sen yaşattın bana o duyguyu ve tıpkı yıldızlar gibi yarı yolda bıraktın beni.oysa sen bana bunu öğretmemiştin. ve şimdi gözlerimde yaşlar son noktamı koyuyorum...HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER........... |
Issiz Bİr Kuyudayim
Ne Dİbİ Bellİ Ne Sonu Karanlik İÇerİ Ve SoĞuk Ses Yok GÜrÜltÜ Yok Kuyudayim Şİmdİ İÇerde Sade Su Sesİ Kalbİmİn Sesİ Var Kuyuya DÜŞtÜm Öle Bİr Kuyukİ Varlik İle Yokluk Hayatİle ÖlÜm Arasinda Gİden Yol Şİmdİ Ne Yapayim Burda Yol GÖsterende Yok Sade Sen Ve Senİn İÇİndekİ Senİ Yİyİp Bİtİren O Kurt Şİmdİ Çaresİzce BaĞiriyorum Benİ Kurtaran Yokmu Sesİmİ Duyan Yokmu Dİye Sade Duvarlar Duyuyor Benİ Sade Onlar KonuŞuyor Benle ----------------İmdaaaaa |
Ahu gözlerin yaşam kaynağım olsun,
Tatlı sözlerin derdime derman bulsun, O yufka yüreğin yüreğime köprü kursun, Bize haset edenler bir tanem ALLAHLARINDAN BULSUN.... SENİ SEVİYORDUM SEYİDE HEM DE ÇOK AMA BİLEMEDİN KIYMETİMİ ZALİM KIZ:'( |
AĞLADIM
Hüzün yıldızları parlıyor bugün gökyüzünde, Bu gece yine için için yanıyorum, Oturmuş seni düşünüp ağlıyorum, Seni, gidişini, sevişini, herşeyini... Unutamıyor işte seni şu yaralı kalbim, Yaptıklarını hatırlayıp, pişman oluyor... Seni düşünüyorum bu gece, karanlık gökyüzünde... Simsiyah gökyüzünde parlayan yıldızları seyrediyorum, Onları sana benzetiyorum, Kararmış kalbimin bir kenarında yanan meşale misali... Dedim ya, seni düşünüyorum bu gece, Beni sevdiğini, |
ben her gece seni düşünürüm seninle yatıp seninle kalkarım ictigim her
sigaranın dumanında senin hayalini görürüm sen artık benim kalbimde benimlesin seni ne kadar çok sevdigimi( KAHVERENGİ )gözlüm bilesin....!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.