![]() |
Safak SÖkmek Üzere
Su Saatde Sen Varsin Actim Ellerimi Semaya Dualarimda Sen Varsin ######################### Oturdum Secca Deninn Üzerine GÖz Yasimda Sen Varsin YÜregim Yanginlarda Gene O Yanginda Sen Varsin ######################## Dudaklarim Kuruyup Yatlayinca Hayalde Olsan Sen Bana Islatan Bir Tek Sen Varsin Herseyde Herseyde Biraz Sen Varsin |
BIR GÜN SIIR YAZMAK ISTEDIM
ZAMAININDA SIRI YAZMASINI BECEREMEZDIM SONRA ILHAMLARIM GELSIN DEDIM AKLIMA GÖZLERINI GETIRDIM ######################## O AN BIR KAC MISARYI DIZDIM SONRA BIR BAKTIMKI MSEVDIGIM SIIR YAZARKEN TEK ILHAMIM SENSIN SEN VE BNI MAHVEDEN GÖZLERIN SIIR GÖZLÜM SEN EZELDEN EBEDE BENIMSIN SIIR GÖZLERINDE CAN VERDIGIM gurbet_cicegi |
DEVAMLI TELEFONA BAKIYORUM
BELKI ARARASIN DIYORUM GECEM GÜNDÜZÜM AKRISTI BILIYORUM AMA AKLIMI SENDEN ALAMIYORUM ############################### NE YAPTIN BANA BILMIYORUM SANKI ASK SERBETINI ICIYORUM ICDIKCE SANA BAGLANIYORUM SANKI ARTIK SENIN ICIN YASIYORUM NE YAPTIN BANA NE NEDEN HERSEYDE SENI BULUP SENI GÖRÜYÜRUM NE YAPTIN BANA BILMIYORUM gurbet_cicegi |
ne yaptın bana beni kendine bagladın
aşkından öldügüm halde sen hep eglendin sıra bende seni kendime aşık yapacagım sonrada kölem gibi kullanacagım |
bir gün bir elimde gül bir elimde silah'la sana gelecegim ya gülü alır
benim olursun yada silahı alır beni vurursun? canom |
Sana seni sevdiğim
Anlatmaya çalışırken Ne kadar çaresiz olduğumu görüyorum Her sevgi sözcüğünden sonra Durup tekrar düşünüyorum Sana sevgimi anlatabildimmi diye Biliyorum ki yetmeyecek Sana sevgimi anlatamamış olacağım Sölerimin bittiği yerde Gözlerime bak!!! Onlar bu sevgiyi daha iyi anlatır... |
Kelimeler yetersiz kalır aşkımı anlatmaya.
Gözlerime bakıp anla nasıl aşığım sana. Ellerimi tut sıkıca hiç bırakma. Çünkü NEFES gibi MUHTACIM SANA.. |
Aşık oluyoruz, ya mutlu yada sonu gelmeyen acılarla mutsuz oluyoruz.Ve
yaşıyoruz tozpembe hayatı bütün pembeliğiyle.Güzellikleri hep gercekleri örtmek için kullanıyoruz.Ama gercekler hep biyerden cıkıyor karsımıza.Ne yapsak ne etsek kurtulamıyoruz.Acı gercekler.Ayrılık mutsuzluk ve ölüm.Genelde bizi ölüm ayırır diye yeminler eder asıklar.Ama coğu seferde ölmeden yalan olur askları,unutmasalar bile birbirlerini artık umursamazlar.Yeminler hatırlatılınca da güler gecer coğu zaman.Ama o yemine bağl |
sevi göstereceksin
söylemek yetmez sevgi gözlerinde kalacak sözlerin yetmez sevgi herşeydir kalbe hapsedilmez seveceksin benim gibi ama yüreğin yetmez |
ben seninle cok iyi bir arkadasdim ama ozur dilerim seni sevidigim
icin ama sana asksigim seni seviyorum iste bana yardim et askim sen sizim sana bir gun degecek seni seviyorum diye ve ben ooo okuldan gitim ve sana soyle dim ama is is den gecmisti seni seviyorum iste |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.