![]() |
bir gün bedensel özürlüler yüzme olimpiyat yarışlarına gidecekler.olimpiyat yarışlarına geldiklerinde sıraya koyulup yarış başlayacaktır. 4 tane özürlü vardır. birinin iki eli iki bacağı yok. ikincisinin bir eli bir ayağı vard. üçüncüsünün bir eli var. dördücünün ne eli nede bacağı vardır. neyse yarışma başlar birincisi atlar atlamaz, bırakır yarışmayı ikinicisi ortada bırakır yarışmayı üçüncüsü tam bitiririrken yorulur. dördüncüsüde tam giderken bitişe az kala kafayla birlikte denizin dibini boylar.ordaki yarışmacı sorar. yav yarışmayı bitiriyordun. nasıl oldu da denizin dibini boyladın adam sorar sorma abi kramp girdi der.
|
Türk ve Japon şirketleri arasında bir kürek yarışı düzenlenmesine karar verildi. Her iki takımda performanslarının en üst düzeyine varabilmek için uzun ve zorlu bir hazırlık döneminden geçti.Büyük gün geldi ve iki takımda kendini hazır hissediyordu..
Japonlar yarışı bir kilometre farkla kazandılar.... Yarış sonrası Türk takımı çok sarsılmıştı.Türk Şirket yönetimi yarışın açık farkla kaybedilmesinin nedeninin bulunmasına karar verdi.Yapılan araştırmalar,analizler ve uzun çalışmalar sonucu hata bulundu ve çözüm önerisi getirildi. Japonların takımında 8 kişi kürek çekiyor,1 kişi dümencilik yapıyordu. Türk Takımında ise 1 kişi kürek çekiyor,8 kişi dümeni kullanıyordu. 9 kişilik Türk takımı Japonlarla bir yarış yapmak üzere yeniden yapılandı. Yeni yapılanma şekli şöyleydi; 4 dümen müdürü, 3 bölgesel dümen müdürü, kürek çekmekle görevli kişinin performansından sorumlu bir Dümen yöneticisi, ve kürek çekme elemanı. İkinci yarışı Japonlar iki kilometre arayla kazandılar.Tepesi atan Türk şirketi yönetim kurulu Hemen harekete geçti;Yarışın kaybedilmesinden sorumlu tutulan kürekçi kovuldu ve müdürlere Sorunun çözümüne olan katkılarından dolayı ikramiye verildi. |
Fatih Terim bir gün İtalya'daki Trapattoni'ye gitmiş ve demiş ki:
- Bizimkilerde futbolcu sizinkilerde; siz niye bu kadar başarılısınız da biz değiliz? Trapattoni " Bak şimdi anlayacaksın" demiş ve Zidane'ı çağırmış, demiş ki - Bak Zidane. Babanın oğlu olup da senin kardeşin olmayan kişi kimdir? Zidane - Benim... demiş. Fatih Terim'in bu çok hoşuna gitmiş ve hemen Türkiye'ye gelip antrenmanda olan Hakan Şükür'ü çağırmış, demiş ki - Hakan babanın oğlu olup da kardeşin olmayan kişi kimdir? Hakan düşünmüş bulamamış ve hemen Ergün'ün yanına gitmiş.Soruyu Ergün'e sormuş. Ergün cevap olarak - Benim demiş. Hakan büyük sevinçle hocasına gelmiş. Hocam " Buldum buldum Ergün'müş." demiş. Fatih Terim de : - Ne Ergün'ü oğlum Zidane Zidane... demiş |
BJK li FB li ve GS li Afrikanın yasak bölümüne girmişler.bunu duyan kral onları askerlerine yakalatmış.Ve her birine 10 kırbaç cezası vermiş.AMA HERKESE BİR İSTEK HAKKI TANINMIŞ.Uyanık fenerli benim sırtıma yastık bağlayın demiş.Ama yastık paramparça olmuş ve fbli çok acı çekmiş.bunu gören gsli bana 2 yastık koyun demiş.ama 2 yastıkda fayda etmemiş.gs li de acı çekmiş.Sıra bjk liye gelmiş kral bu yıl ligde durumunuz kötü direktörlerden çok çektiniz bu yüzden sana 2 istek hakkı veriyorum demiş.BJK sırıtarak bana 40 kırbaç vurulsun demiş herkes şaşırmış kral 2 inci isteğin nedir diye sormuş bjk li demişki fenerliyi sırtıma bağlayın.
|
kemal ile hasan müthiş bir futbol meraklıları imişler.öyleki ahirette futbol olup olmadığını bile merak edermişler.bir gün hasan ölüm döşeğine düşmüş.kemalde baş sağlığına gitmiş.
kemal; -hasan allahiinşallah sana şifa verir iyileşirsin olduki ölürsen senden bir isteğim var.demiş hasan; -söyle ölen bir adam senin isteğine nasıl karşılık verirki.demiş kemal; -olurda ölürsen bana ahirette futbol olup olmadığını rüyama girip söylermisin.demiş hasan; -oğlum düşündüğün şeye bak tabiki haber veririm hem biliyorsun senin kadar bende merak ediyorum.demiş ve hasan sizlere ömür.gel zaman git zaman aradan altı ay geçmiş.hasan kemalin rüyasına girmiş ve havadisleri vermeye başlamış. hasan; -kardeşim burası harika bir yer.bu arada sana bir iyi birde kötü haberim var.önce hangisini söylüyeyim kemal; -önce iyiyi söyle o zaman hasan; -ahirette öyle bir futbol varki dünyadaki furbola beş basar kemal-; eee kötü hebr ne peki hasan; -haftaya santraforumuz sensin. |
galatasaray futbol takimi oyunculari ölmüs ve cennete girmisler.
hepsi de birbirinden yetenekli futbolcularmis.o günlerde cennetin bas meleginin cani sikiliyormus.seytana çagirip dedi ki; -ey seytan, cennetle cehennem arasinda bir futbol maçina var misin? seytan güldü: -bosuna yorulmayin, nasilsa ben kaznirim. cennet melegi sasirdi: -ama nasil olur? en iyi ve meshur futbolcular burada. seytan sinsice bakarak dedi ki; -ama fenerbahçe sayesinde bütün hakemler cehennemde benim emrimde! |
Adamın biri ölüp cennetin kapısına dayandığında, cennetin baş meleği durdurur onu.
-İçeri almadan önce sorularıma cevap vermelisin? Hayatın boyunca tam anlamıyla iyi bir iş yaptın mı, bakalım? Adamcağız uzun uzun düsünür, hafızasını zorlar, ama ne yazık ki yaptığı iyi bir şeyi hatırlayamaz. Melek tekrar sorar. -Peki, bari söyle, hiç cesaret gerektiren bir şey yaptın mı, hayatında? Adam hemen atılır gururla. -Yaptım, tabii! -Anlat bakalim, neymiş bu cesur iş? Adam anlatmaya baslar. -Ben futbol hakemiydim. Trabzon'da bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetiyordum. Maçin son dakikasinda Trabzon aleyhine penalti çaldim. -Vay canına, gerçekten cesurmussun sen, hadi geç bakalim! Cennetin kapıları açılır. Bizim hakem tam geçecekken, melek merak eder: -Ne zaman olmustu bu maç? -Asagi yukarı üç dakika oluyor biteli... |
Birgün adamin biri minibüsüyle kaza yapmis minibüsün fari kirilmis birden fardan cin cikmis ve dile benden ne dilersen demis adamda 4 seritli bir yol istemis. cin de bu cok zor baska bisey dile demis adamda fener sampiyon olsun demis bunun üzerine cin: yol kac seritli olsun demisdin?
|
NE OLACAK BU GS'NİN HALİ:
Kadın arkadaşına kocasıyla cinsel hayatının monotonluğu ile ilgili dert yanmaktaydı. -Ah kardeş artık ne elliyo ne yokluyo, ayda yılda bi çok canı çektikçe yaklaşıyo. Varsa yoksa 24 saat futbol. -Ah şekerim bunu halletmek çok kolay, der arkadaşı ve devam eder; hangi takımlıydı senin kocan? -FEBERBAHCE'li. Ne olmuş ki? -Bak şimdi akşam eve gittiğinde kocan işten gelmeden GALATASARAY formasını giy bekle bakalım ne olacak. Ertesi gün kadın tekrar arkadaşına mutlu bir şekilde gelir ve anlatmaya başlar. -Ay şekerim verdiğin fikir için çok teşekkür ederim. Eve gittim GALATASARAY formasını giydim. Ardından kocam gelip beni o formanın içinde görünce vay efendim sen benim FEBERBAHCE'li olduğumu bilmiyomusun da bu formayı giyiyosun diyerek üstüme bi atladı sabaha kadar 5 postayı sayabildim gerisini hatırlamıyorum. -Ben sana dedim artık bol zevkli ******* dilerim, der arkadaşıda. Aradan günler haftalar geçer adam her akşam gelipte formayı karısının üstünde gördükçe dellenip sabaha kadar kadını posta manyağı yapar. Kadın gittikçe halsizleşmiştir. Tekrar arkadaşına gider ve anlatır. -Kardeş kocam boğa gibi oldu dur durak bilmiyo. Bak sana iğne iplik gibi kaldım her gece onlarca defa sevişmekten, der. Arkadaşı devam eder; -Şekerim o zaman bu akşam eve gidince kocan gelmeden FENERBAHCE formasını giyde bekle bakalım ne olacak. Kadın akşam eve gider ve FENERBAHCE formasını giyer ve bekler. Kocası eve geldiğinde birde bakar ki karısı FENERBAHCE formasını giymiş. Kendinden emin bir tavırla şöyle der; -Ya işte biz adamı böyle *ike *ike FENERLİ yaparız |
NE OLACAK BU GS'NİN HALİ:
Kadın arkadaşına kocasıyla cinsel hayatının monotonluğu ile ilgili dert yanmaktaydı. -Ah kardeş artık ne elliyo ne yokluyo, ayda yılda bi çok canı çektikçe yaklaşıyo. Varsa yoksa 24 saat futbol. -Ah şekerim bunu halletmek çok kolay, der arkadaşı ve devam eder; hangi takımlıydı senin kocan? -FEBERBAHCE'li. Ne olmuş ki? -Bak şimdi akşam eve gittiğinde kocan işten gelmeden GALATASARAY formasını giy bekle bakalım ne olacak. Ertesi gün kadın tekrar arkadaşına mutlu bir şekilde gelir ve anlatmaya başlar. -Ay şekerim verdiğin fikir için çok teşekkür ederim. Eve gittim GALATASARAY formasını giydim. Ardından kocam gelip beni o formanın içinde görünce vay efendim sen benim FEBERBAHCE'li olduğumu bilmiyomusun da bu formayı giyiyosun diyerek üstüme bi atladı sabaha kadar 5 postayı sayabildim gerisini hatırlamıyorum. -Ben sana dedim artık bol zevkli ******* dilerim, der arkadaşıda. Aradan günler haftalar geçer adam her akşam gelipte formayı karısının üstünde gördükçe dellenip sabaha kadar kadını posta manyağı yapar. Kadın gittikçe halsizleşmiştir. Tekrar arkadaşına gider ve anlatır. -Kardeş kocam boğa gibi oldu dur durak bilmiyo. Bak sana iğne iplik gibi kaldım her gece onlarca defa sevişmekten, der. Arkadaşı devam eder; -Şekerim o zaman bu akşam eve gidince kocan gelmeden FENERBAHCE formasını giyde bekle bakalım ne olacak. Kadın akşam eve gider ve FENERBAHCE formasını giyer ve bekler. Kocası eve geldiğinde birde bakar ki karısı FENERBAHCE formasını giymiş. Kendinden emin bir tavırla şöyle der; -Ya işte biz adamı böyle *ike *ike FENERLİ yaparız |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.