![]() |
-----alo
--evet buyrun ----alo cehenemmi?bir yer ayırtmak istiyorumda ----peki yerinizi ayarlıyor vede en kısa zamanda bekliyoruz... ----alo cehennemi? ---evt ---bir yer ayırtmısdım artık istemıyorum --neden? ----beni seven birini buldum ve onu seviyorum..... ---alo cehennemi? ----evet buyrun ---bir yer ayırtmak istiyorum ----peki bu sefer niye? ----artık onun sevgisini istemiyorum..çünkü o cehennemdende beter ---kabul edemeyiz.... --neden? ----siz zaten aşk ateşiyle yanmışsınız. |
Ben sana vurulmuşum
Ela gözlerine tutulmuşum Nadir açan kardelen çiçeğim İnan seni sen olduğun için seveceğim Bak gözüm görmez oldu hiçbir şeyi Ellerim tutmaz oldu başka bir eli Nasıl kavuşacağım sana bilemiyorum gönlümün güzeli Oturduğum yerde kalıyorum saatlerce Lanet olsun bu *******e Düşünüyorum ıssız karanlık yerlerde Umutsuzca seviyorum ben seni yinede Gözlerime bir baksan anlayacaksın sevdiğimi Unuttuğun aşkını hatırlayacaksın beni Mağrur olma güzelim bir gün yanlız kalır |
Adnını dağlara verdim,
Bulutlar dayansın diye. Sesimi sullara verdim, Toprağa anlatsın diye. Sevdamı bahara verdim, Her mevsim açsın diye. Kokunu ruzgara verdim, Dört yana savrulsun diye. |
Nasıl ki deniz bulanır kırmızıya
Gökyüzü çalar rengini maviden Öyle ki yıldızlar geceyi nasıl aydınlatırlarsa Bende seninle öyle aydınlanıyorum Hani bazen sorarız kendimize Hayatı nasıl yakalarız diye Artık sormuyorum kendime Ben zaten şanslıyım sen oldukça Maziye dalıp gittiğin an Eskilerle kendini avuttuğun an Yanında kimsenin olmadığını fark ettiğin an Aklına geldiğim oluyor mu hiç Oysa sorguladığın zaman hayatı Sen sevdiklerin için çırpındığında Aslında onların hiç bir |
sen bir çiçek degilsinki sonbahar geldiginde dal dal konacaksın sen
bir gül degilsinki gece olunca karanlıga karışacaksın sen bir şiir degilsinki son satırından sonra noktayla sonlansın sen nesin bilişyormusun? yaşadıkça seninle devam edip seninle biten nefesimsin sen ve biliyorsunki ben nefessiz yaşayamam |
hızlı yaşa genc öl derler ya,
ben yavaş yavaş doymak istiyorum sana, önce tenini tanımak, vucudunun her öğesini bilmek istiyorum..... saçlarını okşamak istiyorum, gözlerinde kaybolmak, dudaklarında hapsolmak, çılgınca sevişmek istiyorum..... haykırmak istiyorum SENİ SEVDİĞİMİ, saygı duysunlar istiyorum, yaşadıgımız tutkuya şapka cıkarsınlar istiyorum, yürüdüyümüz yollar şahitlik etsin istiyorum...... (birtanem seni sevdiğimi tüm dünya duysun;ben müge pasa yı ölümüne seviyorum,imkansı |
saat sabahın dördünü vuruyor bak,
gözlerimden sen akıyorsun, sözlerimden sen, düşüncelerimden yine sen ve hep sen..... bu kacıncı gece uykusuz, kaçıncı sabahım yorgun, gündüzlerim bitkin, aklım huzursuz..... içtiğim bir yudum suda, teneffüs ettiğim havada, bastığım toprakta, yağan yağmurda sen ve hep sen...... (imkansızım ben sen oldum artık,sende ben) SENİ SEVİYORUM PASAAAAA |
bütün yasaklara çizgi çizmek istiyorum,
baştan sona. seni benden ayıracak zamanı, durdurmak istiyorum işte. tek göz ne kadar görürse, tek ayak ne kadar yürürse, bende sensiz o kadar var olurum, yarım kalırım.. hadi düşünmeyelim kimseyi, bakmayalım kim ne der diye, emanet edelim aşkımızı birbirimize, ölsekte birlikte............... (seni seviyorum bitanem) |
gözlerim her yerde seni arasada,
kalbimdeki acı çekilmez olsada, bahar bitip çicekler solsada,gelen geçen seni sorsada, seni bekledim,bekliyorum vede bekliyeceyim.. biliyorum birgün geleceksin,bu özlem yakında sona erecek, gözlerimiz artık başka gülecek, ellerimiz sevgi ve mutlulukla birleşecek, dudaklarımız aynı kelimelere gülecek, seni sevdim,seviyorum vede seveceyim.... unut beni bekleme gelmeyeceyim demiştin, herşeyi bir anda silemezdin, biliyorum sen yanlızca benimdin, bak işte |
güneşi bahardan koparıp
tuz gibi serpiştirip yüreğime ayaklarına sermeye geldim seni sımsıkı sarıp yüreğime sokmaya geldim kuşlar ismini şakırken gül bahçelerine son nefesime kadar sana sahip olmaya geldim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.