![]() |
Yenidenmi seveceksin
SEVME... ben seni artik sevemem. Gerimi döneceksin DÖNME... seni affedemem. Sen beni nasil biraktiysan Senide öyle BIRACAKLAR... |
Ayni sokakta oturuyorduk. Hergün bir kizla geliyordu eve.
Adi ESRARENGIZDI, herkes onun hakkinda farkli seyler söylerdi. Fakat kimse gerçegi bilmezdi kirli sakallari vardi. Yesil gözlü, kumraldi. Mahallenin kizlari hayrandi ona bense nefret ederdim. Hiç kimseyle konusmaz, sadece gelir geçerdi. Birgün onunla yolda karsilastik. Çok güzel bir yüzü vardi, bana gülümsedi. sasirdim ama yine de onu sevmiyordum. Fakat o çok farkliydi... Gece boyunca lambasi yanardi. Uyumak yerine |
Bedenimde bir can var avuc ici kadar,
O canda bir kalp var dünya kadar, o kalpte bir sevgi var sonsuza kadar, o sevgide bir sen varsin ÖLÜMÜNE KADAR |
beni unuttuğunu sanma sakın elbet bir yerlerde çıkacağım karşına o
zaman hiçbirşeyin hesabını veremiyceksin bana ve ben lanet edeceğim sana,tanıdığım o ana unutma kalpsiz insan bi kere ölür ama sen beni bin kere seni her gördüğümde...... |
Yumdum gözlerimi,
Yumulu göz kapaklarımın içindesin SEVDİCEĞİM... Yumulu göz kapaklarımın içinde şarkılar şimdi. Orada hiçbir şey yok, Senden önceme ait ve sana ait olmayan |
Çok Sebepsİz Yere Sordum Senİ
Dudaklarindan DÖkÜlen BİrkaÇ Buseyİ TebessÜmÜne Hayranim Şimartir Senİ O İlk Şarkimiz Gİbİ DÖnmez HİÇ Gerİ O İlk Animiz Gİbİ Solmaz GÜllerİ O Anim YiĞildim Kaldi Ellerİm BomboŞ Tutamaz Kİmselerİ Senİn Adin Ruhun Elemİn Yalniz Yazilidir Kalbİme Çikmaz HİÇ Bİr Yerİ |
bir yıldız olsam eğer!
neler yapmazdım ki? seni sevdiğimi söylerdim. asıl olan seni sevmem! bir yüzüme bak seviyor musun? SÖYLE! |
Kaçmaya çalıştığın gerçek,
Bir gün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinde okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine |
Dinle sevdiğim bu ayrılık saatidir
Dünya var olalı beri çirkin ve soğuk Ergeç içeceğimiz bir ilaç gibi Tadı dudaklarımızda acımsı, buruk Bu saatte gözyaşları, yeminler Boş bir tesellidir inandığımız Perde kapanıyor, film bitiyor işte O hiç bitmeyecek sandığımız Görüyorsun konuşacak bir şeyimiz kalmadı Sadece bakışlarımızda hüzün İşte ayrılık bu; hiç beklemediğimiz O ikiz kardeşi ölümün Anlıyorum bir daha görüşemeyeceğiz Bu son buluşmamızdır seninle Yeni bir haya |
Özlemek; sevmektir ilk once
Cunku sevmezsen ozlemessinki delicesine. Özlemek; aglamaktir Akan her gozyasinda anilari animsamaktir. Özlemek; uzaklara dalmaktir Cok uzaklara... Özlemek; umit etmektir Hayal etmek basarmanin yarisidir misali. Özlemek; saklamaktir Bazen yalnizligindan, bazen ise etrafindaki gereksiz kalabaliktan. Özlemek; haykirmaktir Sesin kisilircasina ozledim diye bagirmaktir. Özlemek; kizmaktir Bazen ozlemine neden olanlara, bazen ise kadere çaresizce. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.