![]() |
Geçen gün senin yanında aklıma ölümüm geldi
Sensizlik bir mızrak gibi saplandı kalbime O son anı hatırladım, o seni koyup gidişimi İlk defa bu kadar üzüldüm dünyaya geldiğime Ölüm! kaçınılmaz sonuç o soğuk kelime Bir gün ucuz bir ...... gibi koynuma girecek Yüzümde gezinecek pis ve iğrenç elleri Korkudan büyümüş gözlerimde hayaller can verecek Biliyorum üzüleceksin, ama bir gerçek Bir yerde sevişmek gibi, bir yerde yaşamak kadar Ne hazin sıcaklığımızın bizi terketmesi Ve yü |
bir kabus gibi çöküyor üstüme
gece olunca, sensizlik yüreğimi sıkıştırır nefessiz kalır ciğerim, bir de senin hasretin var katlanılması güç olan, yine de yaşıyorum; ne yaşadığımı bilmeden. evet sensizlik çekilmiyor ne sigaram beni avutur, ne de elimde kalan resmin beni teselli eder. işte sensizliği böyle yaşıyorum sevginden vazgeçmeden kahrını çekiyorum... |
Benim olsun andığın bütün beddua
Son nefeste adını anmazsam eğer Uzak olsun benden yana en küçük dua Sevgini kalbime yazmazsam eğer Yıllar yılı hayalini taşıdım durdum Özleyince gözlerini rüyalarda bulurdum Ben seninle bir ömür mutlu olurdum Mutluluğum hasretinde gizliymiş meğer Hasretini ummazdım son güne kadar Bu aşk bitti elveda diyene kadar Benden ayrı bir tanem nereye kadar Yaşayamam yüreğimden gidersen eğer YORGUN ŞAİR tükenmez hasretin derdin |
Aglama dayanamam üzülme yapamam
Sabır gerek bu hisler inan gercek Loş işiklarda seninle bir ömür gececek Insanlar bizi görüp imrenecek Sevdamız dilden dile düşecek Eyer var sabır icinde bekle beni Razıyım senin olmaya seninle kalmaya Kıymaz sanbana sonunda mutluluk var anla Aşk desem inanma sevgi bu duydugum sana Ne olur güven bana beni sensiz koyma |
Ş emsiyenin altında,yürürdük bu yollarda E llerim uzanırdı ipeksi
yüzüne Y ıldızları seyrededik saatlere M asumca SeNi sEvİyOrUM derdin hep A rtık aşk bana gökyüzü kadar uzak anladımki sende gökyüzünde parlayan bir yıldızmışsın.... |
N il nehri kadar büyük yüreginin,
İ çinde olmayı istedim. L oş ışıkların altında A ya bakarken Y anımda olmanı isterdim... ''romantik serseri'' |
EzeLim sendin,
ahirim sen oL.. Ebedim sendin, gönLümde ki mabedim oL.. O mabet açıLsın, ibadete iLahim sen oL.. HerşeyinLe sadece BENİM OL!! |
serseri aşık bu çocuk
hemde sana serseri güzelim o güzel dudakların beni sana aşık etti güzelim o güzel yanakların öpücuge alıştırdı beni sen sin beni güzelleştiren keşke sınıftada yan yana otursak aşkım seni koklamaya öpmeye doyamam çünkü o kadar tatlısınki seni öpenin dahada öpesi gelir benim gibi sen beni güzelleştirdi şimdide sıra ben da S E N A M |
Bir gariplik içimde yanlızlık karanlık gibi
yine uykusuz her gece sensizlik belki hatırlarda dönersin diye kim bilir belki ucurum kenarında ölümü bekleyen bir aşık gibi karanlık *******imi örtmen için hatırlarda dönersin diye Gözlerim gene ıslak gene göz yaşları pencere kenarında bekleyerek seni belki dönerde hatırlarsın diye yanlızım gene yapa yanlız bir kartanesi olup suda eriyip yok olmak BELKİ HATIRLARDA DÖNERSİN DİYE Hayatın karanlık *******inde yapa yanlız ucurum k |
Şair Bensem Şiirim Sensin Deli Bensem Zincirim Sensin Sarhoş Ben
Şarabım Sensin Aşık Bensem Aşkım Sensin Ben Hala Yaşiyorsam SEBEBİM SENSİN |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.