![]() |
Kalbİmİn DerİnlİĞİndekİ IŞiksin
Ellerİmle TutamadiĞim MutluluĞumsun RÜyalarimin Umudusun Esen RÜzgarin Korkususun Melek YÜzlÜm Sen Benİm Gururumsun |
Sanki Gözümde Dünya Sen
Gül bahçesi gibi gülüşün Gülüm; ya o bakışın Sanki gözümde dünya sen Hiç olmuş gerisi. Bana bir şeyler söyle İstersen ucunda ne olursa olsun Yeter ki hasret olmasın Gider alır gelirim. Ferudun Ergan Osmaniye 3.eylül.07-07:00 |
& Sessiz Ağlayışını &
Mümkün mü. Delikanlı yürüyüşünü, Aydınlık gülüşünü, Çok zamanda geçse aradan, Ben unutmam. 22 mayısta, biz ayrılırken, Unutamam; Dağ gibi, Kocaman gözlerinin, sessiz sessiz ağlayışını. saklarım; gözlerime, içeri, yüreğime... can evime... Ferudun Ergan Osmaniye 5-haz-07-17:25 |
Z evk alıyordu bu gönlüm seni tanımaktan
E n derin duygularla sana yaklaşmaktan Y anında olmasamda benliğine sarılmaktan N eden böylesine seviyordu seni gönül E llerine bile dokunamıyordu uzaktan P apatya falımdın benim hep seviyor çıkan |
aşk bir uçurumsa
düşenin ne günahı var sevilen vefasızsa sevenin ne günahı var buralar gönlüne darmı geldi benim gibi sevmesi zor mu geldi sevipte kaçmak karmı geldi? |
karşıma çıktın bir anda
beni benden aldın o anda ilk görüşte aşka inanmazdım bu zamanda ama seni görünce anladım senin sevgine öyle çok güvenip inandım ellerizmiz birleşince bakışlarımız aşka dönüşünce o an mutluluktan uçacaktım ama kandırdın beni zalim nasılda kandım sana hain şimdi perişan halim kalmadı artık peşinden koşacak mecaalim ama tebrik ederim seni iyi oynadın bu oyunu oyunda amacın mahvetmekse beni sen kazandın oyunun sonunu ama sanmaki madalyanın sahibisin |
Bİr Davetİye Geldİ
Mutluluk YazilmiŞ AÇip Okudum İÇİnde SevdİĞİmİn Adi Yaziliydi Hayirsizin BugÜnlerde DÜĞÜnÜ VarmiŞ Gİydİm Karalar Gİttİm DÜĞÜne İÇİm Kan AĞlayarak Vardim Yanina Tebrİk Ettİm Onu Sahte GÜlÜcÜkler Yanaklarimda Haykiramadim Suratina Nefretİmİ Arkami DÖnÜp Bİr Adim Attim YeŞİl GÖzlerİmden Bİr Damla YaŞ Akittim MeĞer Ne Kadar AciymiŞ GerÇeĞİ GÖrmek Yalandan Sevenlere KÖtÜ Bİ Örnek... |
nesin sen biliyormusun canımdan bir parça
kalbimin derinliyinde yaşayan bir varlık sanki seni koparıp atsam. ölücekmişim gibi. ölmekten degil. sensiz bambaşka bir dünyada yaşamaktan korktum hacer suveren Ş.URFA 11.10.2007 saat:01:40 |
SakladiĞim Şeylerİ,kaybettİĞİmde Anladim,
KonuŞmamanin Yok Olmak OlduĞunu, İÇİmdekİlerİn Benİ AvutmadiĞini, ÖlÜmÜ Bİle Beklemenİn Bu Kadar Uzun OlduĞunu, Ve Aslinda SaklandiĞimi Anladim, İnsanlarin Benİ GÖrmedİĞİnİ, Yollarin Bu Kadar Sesİz OllduĞunu, *******İn Karanlik VesoĞuk OlduĞunu, Ben Aslinda , Yildizlara BaktiĞimda Anladim, BÜtÜn Bunlarin GerÇek OlduĞunu... |
Sen kimsinki senin icin üzüleyim.
Sen kimsinki seni seveyim. Sen kimsinki seninle olayim... Sen bir hicsin koskoca bir HICC. Senin icin aglamaya degmezmis Senin icin üzülmeye degmezmis Senin icin göz yasi dökmeye degmezmis. Seni sevmek aptalikmis. Beni gercekten sevdin sanmistim,hic ayrilmayis sanmistim... Yanilmisim sen artik yoksun benim icinn. Sana en büyük cezayi verecegim SENI SONSUZDA DEK UNUTACAGIM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.