![]() |
ölürsem birgün gençliyime doymadan bir mezar kazdırın
ağlamadan tabutumun rengi isterim kara ibret olsun sevipte ayrılanlara viyanım... |
Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir
gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır. |
aşkı senle yaşamaktı tek gayem
sevmekti ölürcesine tatmaktı en güzel duyguyu unutmaktı yanlızlığı ama haturlamamaktı acıyı boyun eğmemekti ayrılığa diz çökmemekti kadere ve umutsuzluğa |
dinmeyen sızım olacaksın içimde
en derinden acıtan bir sızı durmadan kanayan bir yara olacaksın yüreğimin tam ortasında ve susksunluğum olacaksın ölünceye kadar hiç konuşmamacasına ve birgün anlayacaksın seni nekadar sevdiğimi... |
aşkı senle yaşamaktı tek gayem
sevmekti ölürcesine tatmaktı en güzel duyguyu unutmaktı yanlızlığı ama haturlamamaktı acıyı boyun eğmemekti ayrılığa diz çökmemekti kadere ve umutsuzluğa... |
Sensiz olmuyor olmuyor
Sensiz hayatın tadı kalmıyor Meğer hayatın tadı senmişsin Seni seviyorum Senne dersen de ama Seni sevdiğimi unutma Sensizlik bana ölüm Sen iste canımı vereyim söz:ismail ARPAAT |
dün akşam dinledim sessizce
soğuk rüzgarın sesini uzaklardaydın çok uzaklarda anlatıyordu serin rüzgar seni bana düşünüyordum sessizce ürperiyordu içim sevmemeliydim seni bak artık sende gittin şimdi kime sığınırım kime sarılırım !!! |
ben bu sonbaharda yine yalnızım
yine ıslak gözlerim içimden haykırmak gelior gökyüzüne beni ıslatan yağmura,gözyaşlarıma olmuor sensiz akşamlar gün doğmak bilmior yaşayamam ben sensiz dön geri ne olur gitme!!!... |
Dostu yok *******in
******* çok uzun ******* bir ömür ömür dediğin bir tutam ümit ümidi yok yarınların tıpkı senin yokluğun gibi ve ben biraz daha sana hasret... Hasret bir ip boğazıma düğümlenmiş düğümler her tarafımda bütün yolllar kör düğüm ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında |
duman olsamda kaybolsam teninde,bir avuc toprak olup savrulsam
rüzgarlarinda,ucsuz bucaksiz kuyularda bir damla su olsan seni hisetmek seninle olmak icin ömrümü harcar ugruna karanliklari aydinlik bilir seni daima yüregimde yasatirim bitanem |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.