![]() |
şimdi saat sensizliğin ertesi
yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun bu da benden sana ayrılığın hediyesi olsun soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun.. şimdi i |
Uzun bir günün sonu,yine yalnızım.Hatıralar tek teselli
hasretine,******* tek dost yalnızlığıma ve sen;tek çiçeksin bahçemde açan,tek gülsün yüreğimde solmayan... |
Hayallerim,yerle bir oldu birer birer.
Korkularim gercegim olmus farketmeden. Beni bu kente birakip yalniz giderken Sesim bogulmus sonkez yakarirken, sen oylece yuregimi sokup iderken Olum bedenimde yok olan hayalin oldu... Yoksun,yoksun,yoksun sevgilim... |
gezerken gördüm onu başkasıyla...
gördügüm o başkası yabancı olsa, beynimden vurulmuşa döndüm sanki o anda. aldatıldım en yakın arkadaşımla... sitemim sana diil yeni aşkına!!! degişmezdim onu başkasıyla. aşk'a diil gözyaşım arkadaşıma neden dünya yalanlarla doluyor inandıgım dostlarım sırtımdan vuruyor arkadaşım kardeşim yıllar yılı sırdaşım elbet bulurdun biri yok artık.. uykularım kaçıyor hep düşündügümde , güvenim kalmadı hiç aşka sevgiye.. gözlerim inanmadı gördüklerine BEN |
aşkım
diyeni diil, aşkından öleni sev yüzüne güleni diiil sensizlige aglayanı sev. giderken boynuna sarılıp, BENİ UNUTMA!!! diyeni diil sesizce arkandan bakanı _~*'^'*~_sev_~*'^'*~_ |
SeNdEn BaŞkA hİçBiR gÖzE
bAkMaDıM .... bİr YaBaNcInIn Elİnİ tUtMaDıM!!! sEvGiLiMsİn DiYe HeP hAyAlİnLe yAşAdIM, TeK SuÇuM sEnİ sEvMeKmİş UnuTmAdıM!!!! [email protected] (ekleyin) |
Sen Benİm Ezgİmdİn
Benİm MÜzİĞİmdİn Sen Benden Gİdİnce O Rİtİm Bozuldu Sen Benİm GÜlÜmdÜn Benİm ÇİÇeĞİmdİn Sen Benden Gİdİnce O GÜl Soldu Sen Benİm Canimdin Canimin İÇİydİn Sen Benden Gİdİnce O Can Yok Oldu |
Benİ
SensİzlİĞe Kat Cevap Verme Bana Artik Sensiz Sokaklar Çok SoĞuk YaŞamak Da BoŞ Artik Ben Ben DeĞİlİm Bu GÜn Saat 12de Ayriliyorum Beni TerkettİĞİn Sokaklardan Neden Cevap Vermİyorsun SesİzlİĞe GÖmÜlÜyorsun Allah Belami Versin Senin Gibİ Bir Dostu Kaybettİm Artik Bu Hayatta Ben Yokum Cİhan Yok Ben Bende DeĞİlİmne Olur Benİ Eskİ Bİr Dost Olarak Kabul Et Yayci Okulu 330 8b Cİhan Baydan Artik M Bu Ülkeyİ İsmİmİ DeĞİŞtİrec |
Gİderken DÖnÜp Bakmadin Ardina
Senİ Sevİyorum Dİya Haykirmak İstedİm Gİtme,kal,birakma Benİ Dİyecektİm Gururumu Yenemedİm Denedİm Sensİz Olamadim Sensİz Bİr ÖlÜ Gİbİ Yalniz Kaldim Bİr GÜn DÖnersİn Dİye Yollara Baktim DÖnmedİn İnsafsiz Yikilsin Tahtin Gİderken AĞlamayacaktim Öylede Yaptim Ama GÖnlÜme SÜzÜlen YaŞlara Engel Olamadim Belkİ DiŞardan Bellİ Olmadi AĞladiĞim Ama Kalbİmİn GÖzyaŞlarini Serbest Biraktim Aslinda Terketmİyordun Benİ Ama Anlayamadimda Bu Nedensİz GİdİŞİn |
sensiz kalmak benim ölümüm
senin olma hayali tek yaşama sebebim ya sen ya ölüm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.