![]() |
Beklenen kimdi bu saatlerde?
Nereden gelecekti? Kimin için gelecekti? Ya da niye hüzün bulutları sarmıştı etrafı? Vakit geçiyordu an ve an Ama gelen yoktu Yinede merak ettim Beklenen kimdi bu saatlerde? Bir ses duydum biryerlerde Oda galiba bir kuşun sesiydi Ama yinede merak ettim Beklenen kimdi bu saatlerde? Kaç haftadır bekliyorum Kollarını açıp boynuma atılacağın anı Yinede çok merak ediyorum Beklenen kim? Beklenen kim? Nihayet hissetmeye başladım Neyi soracaksınız |
KEŞKE
Benim sana yakın olabildiğim KADAR Sende yakın olabilsen bana KEŞKE Benim seni yanımda hissedebildiğim KADAR Sende hissedebilsen beni . KEŞKE Her yürüdüğünde gölgene biraz daha dikkatli baksanda görebilsen beni KEŞKE Her nefes alışları kendinin sanmasanda yanında olduğumu anlayabilsen. KEŞKE Yanağını okşayıp seni doya doya izlediğimde sende beni görüp bana bakabilsen KEŞKE Her gece resimlerime bakıp ağladığında Me |
NE KADAR ZORMUŞ
Alışmak ne kadar zormuş sensizliğe Ne zormuş sesini duymamak Gözlerine bakamamak Kokunu hissedememek MEĞER Ne kadar insanın zoruna gidiyormuş Sensiz bir yaşamı sürdürmeye çalışmak Ne kadar ağrına gidiyormuş insanın Resimlere aşık olmak Ne kadar buruk oluyormuş insanın içi Günler geçmek bilmediğinde VE Ne kadar acıyormuş insanın içi Ağladığında gözyaşlarını silecek birinin olmadığında Ne kadar küsmüşüm dünyaya Ne kadar arkamı çevirmişim insanlara VE Ne kadar |
Ben senin yokluğunda eğdim boynumu
Her yaz rengarenk çiçekler açardım Her bir yaprağımda umut,ışık,neşe vardı. Ben senin yokluğunda eğdim boynumu Ben senin yokluğunda kuruttum toprağımı Senin yokluğunda unuttum dünyamı Senin yokluğunda küstüm herkese Ben senin yokluğunda kin besledim kelebeklere,kuşlara Ben senin yokluğunda döktüm yapraklarımı Senin yokluğunda sarardı her tarafım Senin yokluğunda yapayalnız kaldım |
ask bahane oldu,sevginin yalan yüzünü sende gördüm sevmek günahmış
sende anladım, kalbim hıçkırıklara bölündü dün gece masallarda gördüm mutluğu sen olmadan ögrendim ya yaşamayı ama unutmayı ögrenemedim. bende sen sevgiydin ömürlük be birtanem.kalbimiz hep başkaydı sende simdi sensiz yaşayorum.bahaneler çok var sende kalbini istedim sende başka birsey degil. |
Neredesin???
Meğer ne doldurulmaz derinlikmiş yokluğun... Kaderde bu sensizlikte varmış... Sesini duymak varmış şarkılarda,bütün kitaplarda seni okumak varmış... Meğer ne dayanılmaz bir şeymiş yokluğun... Kağıtlara seni yazmak varmış,renk renk düşünmek varmış, Çiçek çiçek koklamak varmış... Artık hiç yazmasanda olur,hiç gelmesende... Meğer ne türlü bir ölümmüş yokluğun.... Bir daha NEREDESİN demeyeceğim... Bendesin artık... Dudaklarımın değdiği sigaramdasın... Uzaktasın ama yinede bu |
Geçme Dur!
O Kadar Güzelsin Ki Dedin Geçtin Durdun Bir Haber Vermeden Dörtnala Doludizgin Ey! Zaman Gürkan Kaya |
Nedir?
Onurlu Bir Komutanı Çok Sevdiği Kadını Desdemona'sından Böylesine Uzaklaştıran Ölümsüz Tutkusal Aşkını Şüphesel Katile Çeviren Elleriyle Okşadığı Boynunu Elleriyle Sonverdiren Yaşamına Gürkan Kaya |
Zaman
Tutmuş Elinden Zamanın Söz Vermiş Bundan Sonra Zaman Ayıracağına Zamana Zaman Zaman Gürkan Kaya |
Bu gönül çeşmesi kuruyup gider
Kendini ıssız bir çölde bulursun Yıllardır çektiğim bu çile yeter Maziye gömerim unutulursun! Albümde sararmış bir resim gibi Hüzünle yaşanmış bir mevsim gibi Adını yabancı bir isim gibi Kalbimden silerim unutulursun! Hayalin sis gibi dağılır gider Tanımam hiç seni olmaz olursun Aşkına bir gönül hayasıydı der Maziye gömerim unutulursun! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:06 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.