![]() |
Asfalta dikilmiş bir ağacım ben
Boynumu nereye eğsem, kopuyorum Nedensiz bir inatla alnımı güneşe dayıyorum dallarım kırılıyorlar gövdem yıpranıyor Saldığım köklerim her defasında daha soğuk daha ölü mekanlara saplanıyorlar Arada umutlanıyorum Karşıda bir yalnızlıkta aksime bakıyorum Bakışıyoruz uzun uzun Belki bir gün bir deprem toprağı sallar, asfaltı yırtar Ve biz yan yana boylu boyunca uzanırız _________________ |
onu kimselere degisemezdim
onu hep benimle sanıyordum kader gelipte sillesini vurana kadardı hersey öyle bir celme attıki bana bir daha sevmemeye yemin etti bu deli gönlüm kader utansın unutamadım seni tatlı cadım..... |
kavuşmak ölümse hasretin zulüm. elbet kavuşuruz bekle be gülüm.tek
sana aittir kanayan şu gönlüm.ben yolumu çoktan seçtim,ya sen yada ölüm |
yine yagmurlar yagıyor kaderimin üstüne
yine sensiz sabahlar oluyor yine o mahur pencerenin önünde ve yine diyorsun beni unut diye yine söylüyorum ben seni sevdim seni nasıl unutayım tatlı cadım....... |
DaĞ YÜreklİ Sevdam Dİyorum Sana
DaĞlar Asİlerİ Barindirir DaĞlar UÇsuz Bucaksizdir Sevgİm Kadar DaĞlar Huzurdur Senİn Gİbİ DaĞlar Mutluluktur, DaĞlar Hayattir, DaĞ YÜreklİ Sevdam Benİm... |
denizler kadar ıssız
rüzgarlar kadar serin ateşler kadar sıcak kuşlar kadar özgür ************************ düşler kadar temiz rüyalar kadar güzel ÇÜNKÜ*; SEBEBİM SEN |
Bİr GÜl, Bİr Dİken Ve Kirmizi
GÜl Sevgİyİ, Dİken Aciyi, Kirmizi İse AŞki Anlatir Oysa GerÇek AŞk Kirmizi GÜlÜn Dİkenlerİnde Kalbe AÇtiĞi Yarada, VerdİĞİ Sizi Da Saklidir |
eLLerin yanıda yar diyemedim,
seni seven kaLbim var diyemedim, yutkundum, yutkundum hep içime çektim, geLde şu gönlümü sar diyemedim... |
Bazen Yenİ Duygular Vardir Tertemİz
KİrlenmemİŞ İnanir Susar Kalirsin Onlara İŞte Tamam Dersİn Ama Oda Aslinda Tamam Bİ AŞk Degİldİr Geldİgİ Gİbİ Gİder Öle Bakakalirsin Ardindan Neydİ Ne Oldu Dİye:(( |
gene düşündüm seni bu gece ismini her aklıma getirdigimde hele o
gözlerin varya sanki bir ok gibi saplanıyor kalbimederin bir nefes cekiyorum tekrar o,nefesi bıraktıgımda sanki senin ismini haykırıyorum ansızın bir sızı cöküyor yüregime gene aşk acısı gene gönül yarası sabahın olmasını bekliyorum ama bir türlü hain ******* güneşin dogmasına izin vermiyor uyumak istiyorum belki seni unuturum diye ama seni rüyalarımda görüyorum kan ter içinde kalkıyorum ismin hiç kulaklarımdan gitmiyor hep seni sa |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.