![]() |
Uzun süredir ne sana yazabiliyorum ne de insanlığa
Uzun süredir ne sana merhaba diyebiliyorum ne de hayata İnsanları dinliyorum acıları onlarla bir daha yaşıyorum Sevdalarını yakıyorum ağlatıyorum Şiirlerimle hayatımla ... Ve bir sigara daha yakıp uzun uzun içime çekiyorum İçimi dolduruyorum gözyaşları yerine dumanlar Acı yerine nikotin ve içine biraz da öksürmeyi ekliyorum... Şiir yazamıyorum ama kelimelerimi içimde biriktiyorum Ne kadar zor olursa olsun hayatı yaşamaya çalışıyorum Hayata sevdayla yaşama umidi ile baglanıyorum Korkuyorum yalan değil dostlar Çok korkuyorum ... Ne param var nede huzurum Tabakamda sarılı sigaralarım İçimde derin bir hüzün var insalığa hayata anneme babama Ha bir de beni yakan bir aşk var Bir sevdiğim var Beni hayata bağlayan can var Gözleri var ışık gibi ... Elleri var pamuk gibi Sözleri var dua gibi ... Yalanım yok severim onu can gibi . Hayat zor gelde bunu sevdalıya sor ... Yollarım uzun yollarım soğuk Gözlerim ırak gözlerim sönük ... Ayaktayım ama nasıl Yanan bir orman gibi Büyüyorum ama nasıl Aglayan anam gibi .. Kaçayım kurtulayım diyorum buralardan Ama kaçacak bir yer yok gibi Nereye gitsen huzur sana kendini ödünç bile vermiyor Yine derin bir iç gecirip Allaha şükür diyorsun Bu sefer şehri ıslatan yagmur gibi Bu sefer de sen ıslanıyorsun kendi gözyaslarınla Kendi hıckırıklarınla ezanlara şahit oluyorsun ü Ölüm tadıyor heryer Ölmek istiyorsun Ama vazgecemiyorsun aşk'a aşık olmaktan Tarihime bakıyorum Ağlamakla başlayan hayat Ağlamakla devam etmiş Şimdi gülmeye çalışıyorum Şimdi bir gül gibi yeniden filizlenmek istiyorum bu hayata ! Yanmak Yandırmak İstemiyorum Nefes Alıp Sigaramdan Dumanlarla Göçmek İstiyorum Her nefesinde sigaramın kendime göçüyorum ... Kendime .... . |
hasret sevdalı garip hoyrat 1 rüzgardı nicedir hayatımda
yorgun 1 öykünün kaçıncı sayfasını maviye boyamıştı düşlerim elimde şarap rengi geçmişin izleri saatlerden zamanı sildim seni değil takvimlerden ilkbaharı yırttım sonbahara devam ne gelseydin ne de gitseydin demek elimde değil o en sevmediğim kelime varya keşke ömür mü sevdaya dar sevda mı ömre bahar bilemedim seni çekip gözlerimden yere atmak var var da son 1 keşke'ye kıyamazdım |
"İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki... "
|
Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum� Beyaz bir ışık arıyorsun bazen, görüyorsun.. Siyahın yoğunlu eritiyor ışığı yine kör oluyorsun..
Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben *******i hep seninle konuşuyorum uzun uzun.. Seni Seviyorum diye haykırıyorum. Dünya umurumda değil. Takmıyorum, düşünmüyorum hiçbir şeyi.. Sadece seni, sadece seni düşünüyorum ve ağlıyorum!!! Sırf senin yanında olamadığım için ağlıyorum.. Bırakıp gittiğin, tüm kapıları yüzüme kapadığın günden beri aylar geçti.. Aylar geçti ama içimdeki sevgin hiç bitmedi... Beni sevmediğini, önemsemediğini bilmeme rağmen büyüttüm sevgimi. Ama bu gece Vazgeçiyorum Senden.. Ben seninle olmak, seni yaşamak istiyordum.. Tek isteğim buydu.. Ama izin vermedin. Bilmiyorsun ki geç zamanlar vardır.. Ne yapsan affedilmeyecek, ne yapsan boş.. |
Bazen ne kadar genç olursanız olun yorgun ve yaşlı bakıyorsunuz ve tek bir söz kalıyor geriye Vazgeçmek...!
Korkma, seni artık sevmiyorum.... |
GİTME
Sabah ayazı dokunur Gül yaprağına Bu ayrılıkta bana dokunur, gitme Sevgi bağına Baykuşları tünetme Allah’ını seversen gitme En büyük aşk imkansız olanmış En büyük aşk, yalanmış derim gidersen…gitme Sabah ayazı dokunur gül yaprağına Bu yüzden dağları sis kaplar Ve bu yüzden çiçekler büyümez Açmaz tomurcuklar Bak yalvarıyorum gitme Allah’ını sever sen gitme Beni buralarda perişan etme Alışamam gidişine Teninin kokusu u özlerim Yüreğim bir kurşun gibi ağırlaşır Şarkılar yaralar Şiirler öldürür beni gitme Beklemek ölümden ötedir Bilmezsin sen gitme İstersen çay koymayı unut, kızmam Gözlerinde içerim kahvemi Yakma sobayı,sinemde ısıtırım seni Daha önce ricada bulunmadım kimseye Ama sana yalvarıyorum gitme Yüreğim ökseye tutulmuş Çırpınan yaralı bir kuş Ben saksıda kuruyan çiçek Gidersen bu can ölecek gitme Allah’ını seversen gitme |
Tozlu Kafes Merhaba vefasızım Göçmen kuşların dünyasından Hoş geldin tozlu kafesime. Geleceğini bilseydim Etrafa saçılmış düş kırıklarımı toplardım Kusura bakma Dağınık tümcelerle karşıladım seni. Dikkat et! Düş kırıklarım ayağına batmasın Terliklerimi sana vereyim Ben alıştım bu acılara Sen dayanamazsın. Mâzur gör kekeleyen sözlerimi Dedim ya, Tümcelerim düş kırıklarım, Ortalık darmadağınık… Neden geldiğini bilmiyorum Ama gözlerin yetiyor anlamaya Ve anladığım kadarıyla Bıraktığın beni istiyorsun. Keşke bulabilseydin Keşke kalabilseydim öylece. Şimdi söyleyecek söz bulamıyorum Nerden başlasam bilmiyorum Oysa bildiğini sanıyordum… Haberin yok mu? Yokluğunla evlendim!.. |
ayakÜstÜ YaŞanmiŞ ÖlÜmsÜz AŞk Hİkayelerİ
Her Durakta ÖlÜmsÜz Bİr AŞk EdİneceĞİm Bİr BakiŞtan Bİr DuruŞtan ÇaĞriŞimin Sonsuz Hizindan Unutulmaz Bİr Sevgİlİ Daha BirakacaĞim Ardimda Belkİ De YaŞanabİlecek En Uzun SerÜvenİ Terk EdeceĞİm Daha OtobÜsÜn İlk BasamaĞinda Kİm Bİlebİlİr Kİ? Sonrayi, Sonrasini Kİm Bİlebİlİr? Gİzlİ Gİzlİ Veda EdeceĞİm Ona, GÖrmeyecek Ve Bu Duyguyla BurkulmuŞ YÜreĞİm OtobÜs Camina BaĞrinda Kanli Bİr Ok İle Bİr AŞk Levhasi Çİzecek, Ah Mİn-el Bu Da Ötekİler Gİbİ Kendİsİnİ Ölesİye SevdİĞİmİ Bİlmeden YaŞayip Gİdecek... |
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,
kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım.. Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış, Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım.. Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.. Bir insani herhangi biri kırabilir, ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş Çok acıttığında anladım.. Fakat,hak edermis sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiginde anladım.. Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet, Yüreğini elime koyduğunda anladım.. ''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak, Sana ''git'' dediğimde anladım.. Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek, Git dediklerinde gittiğimde anladım.. Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.. Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım.. Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.. Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım.. Sevgi emekmiş, Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş. |
Olmaz Mı
Yön yön sarılmışım ne yana baksam; Sarılan olur da saran olmaz mı? Kim bu yüzü çizen sanatkâr ressam; Geçip de aynaya, soran olmaz mı? Bir parçacığım ben, bütüne hasret; Zaman döne dursun, o güne hasret; Ruhumsa zamanın üstüne hasret; Ebediyet boyu bir an... Olmaz mı? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.