![]() |
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
SENSİZLİK ÇOK ACI @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Sensizlik öğle acı veriyor ki bana Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatı |
Hasretteyim Ben
. Çöl çiçeği gibi hasretteyim ben Kasıp kavurdu bu hasret beni Çabuk çekildin yolumdan Sen yarım bıraktın bu hikayeyi . Yağmur kuşları gibi Gelip geçtin buradan Duymadan acımı,haykırışımı Benimsin sanmıştım Uçtun avuçlarımdan Silmedin gözümde(n) akan yaşımı.. |
Sevgiliye Uzaktır Uykusuz Cümleler
menekşelerin rengı aktıgı zaman yanaklarına goreceksınbeni koklayıp bakışlarıma, içine çekeceksin soluklarımda sesimi, üzümlerin suyu döndürecek başını hafif hafif yaklaşışını koynundayken yar öpecek zarif zarif adım adım yaklaşacak oyunların gölgesini sezersin gülümsersin tilkinin kurnazlığında gümüş bir renge bürünürsün rengi, renkleri, yararsın tablolardaki resimler ağlar herbirinin dişlerinin arasından kan sızar kanı alır yoğ |
Sevdiğin kadardır ömrün
gülebildiğin kadar mutlusun üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin sakın bitti sanma her şeyi sevdiğin kadar sevilirsin Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın işte budur hayat işte budur yaşamak ve her şeyi öğrendiğin kadar öğrenirsin bunu da öğren; sevdiğin kadar sevilirsin_!!! |
Mutlu ol
Senden bana kalan tek hatıra gülüşünmüş Sende hatıra oldun gülüşün gibi bende Hatıraların kalbimde kalbim ise Sende gezerken şu fani dünyada Bendeki seni sendeki kalbimi Bulmaya çalışırken cekip gidişin Hemde bir hiç uğruna Ne bensiz nede kalbimsiz yaşayamazsın Sen giderken ben yaşlı gözlerle seni seyrediyordum sevdiğim senden habersiz ağlayan gözlerimi senden saklayarak haykırdım sensiz kaldığım güne sevdiğim sonuçta sen gittin beni yalnız bıraktın |
çocuklugumdan kalmadır eski bir yara gibi.
çünkü saatlerce göge bakamam artık. bir saat işliyor içimde, biraz daha yabancı oluyorum kendim için biraz daha unutkan. ama uçurtmayı vurmasınlar... yagmur yagıyor. bugulu pencereden bakıyorum gökyüzüne. yoksa yalan mıydı? o tahta kızak, bütün yeryüzünü dolaştıgımız o süpürgeden atlar evden kaçışlarımız... ya o çocuklugumun lekesiz düşleri? hani gökkuşagıyla, bulutların üstüne tırmanıp; o koca devin misketlerini çalacaktık seninle. hay |
DÜŞLERİMDE KALDI SEVDAM
Gökyüzü zifiri karanlıkken,pembe bir dünyada elele bu sevdanın içindeydik senle... Ve birlikte sonsuz olmaktı temennimiz. Çocuksu düşlerimiz vardı,sadece ikimizin olduğu... Zamanda uzun,yaşamda kısa olan bu aşkta; En güzel sevinçleri,en güzel anıları paylaştık,sevdaya dair çok şey öğrendik. Sevmeyi,gülmeyi ve terk etmeyi öğrettin bana,yaşamın sevince anlam taşıdığını gösterdin... Sevdim seni ! Can verip yollara düşecek kadar, Kimsenin gücü yetmeyeceği |
Senin gözlerinin içine bakarak LİSELİ
Sana söylenmesin istediğin iki kelime Seni SEVİYORUM demek ise BAK!!lisesi aşk acıda ister sevilmelte sen seveniin ihanete sivelenin kahbece terkedensin LİSELİİİİİİMMMMM |
Birgün anlarsın hayal kurmayı
Beklemeyi ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kaldıysa yırtar atarsın O zaman Bir çiçek büyür kalbinde kendiliğinden Seni sevdiğimi bir gün anlarsın |
Ya zamanından çok erken gelirim
Dünyaya geldiğim gibi Ya zamanından çok geç Seni bu yaşta sevdiğim gibi Mutluluğa hep geç kalırım Hep erken giderim mutsuzluğa Ya herşey bitmiştir çok tan Ya hiçbirşey başlamamış Öyle bir zamanına geldimki yaşamanın Ölüme erken sevgiye geç Yine gecıkmişim bğışla sevgilim Sevgiye on kala ölüme beş _____________________Aziz Nesin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.