![]() |
:Ölüme Mektup:
************************************************** ****** Biliyorum gidiyorsun ölüme o sessizliğe,o yaşama,o karanlığa, Yaşamın sensizliğine sessizliğine Biliyorum gidiyorsun ölüme,,, ************************************************** ****** Karşılık alamadığın bir sevda uğruna Sevdanı haykıramadığın bu Dünya'ya Sevilmeye,Sevişmeye,Üzülmeye,Ağlamaya Ağladıkça Mavilere Bölünmeye Biliyorum gidiyorsun ölüme,,, ************************************************** ****** |
Merhaba Gizemsiz.Net Sakin leri Ve Bu Siteye Ekledigim Şiir Vefat Eden
Dayıma Yazdıgım Şiirimi Sizlerle Paylaşmak İstedim... ************************************************** ********** Dayıma ; ************************************************** ********** Bilseydim sonunu; Severmiydim bukadar seni Bilmiyorum... ************************************************** ********** Bildigim basit bir ip oyunu; Bi okadarda garip... Bir de o eşsiz ıslık dudaklarında Saçı,sakalı,o emekçi yüregi |
Telefonun tuşlarına bastım Sevda yükledim Her yazdığım mesaja seni
ekledim Çekmeyen şebekeye sevginle besledim heyyyyyyyy bu mesajı okuyan seni çokkk özledimmm |
seni hep sensiz yaşadım yıllarca hep bi umudum vardı geleceğin güne
dair hayaller kurdum kendimi senin aşkınla vurdum farkında bile olmadığım bi yara açıldı yüreğimde canım yansada senin gidişin kadar değil.herneredeysen gel artık bitir bu ayrılığı. beni aşka pişman etme sensizlikten dağlanmış yüreğimi tekrar toprağa gömme... |
Bilemezsin ne kadar mutsuzum buralarda
ve ne kadar yanlızım bu karanlıkta hep,aynı karanlık uzaklara dalıyor gözlerim sonra,isyanla titreyen dudakların geliyor aklıma ve simsiyah,ıslak,acı çeken gözlerin... işte o zaman senin için,senin acılarını yansıtan çığlıklar atıyorum önümde uzanan mavi karanlığa gecenin hüznü çökmüş yağmur bulutlarına bırak gökyüzü ağlasın senin yerine,birde ben! sen acılara inat kurut gözlerinde biriken yaşları içini kavuran o acı intikam uğruna |
Hanİ İnsan AĞlamak İster
GÖzlerİnden YaŞ Gelmez Hanİ İnsn GÜlmek İster GÖzleİnden YaŞ Gelmez Hanİ İnsan Bİrİnİ Bekler O HİÇ Gelmez İŞte Ozaman Ölmek İstersİn Ecel Gelmez SevdİĞİm Y.a.s.İ.n |
Ben Bir Kere Sevdim
Asla Sevmek Yok Diyorsun Ben Canimi Verirdim Artik Kimse Yok Diyorsun Sen Öle Dedikce Yollarimi Kesiyorsun ################################# Icimde Bir Yara Var Kapanmaz Gayri Diyorsun Sevgimi Ask Mi Asla Yalan Inanmam Inanama Diyorsun Sen BÖle Dedikce Beni Yikiyorsun ################################ Kaderim Buymus Meyer Gizlide Olsa Severim Seni Seni Sevmek Herseye Deger Seb Gelmesen Deeyer Beklerim Seni ÖlÜmÜne Zor Olsada GÜnler Ama Genede Sen Yok Diyorsun |
MUTSUZLUK NEDIR BILIRMISN
BANA MUTSUZLUGU TARIF EDEBILIRMISN BELKI SENDE MUTSUZSUN BILIRSIN BILMEZ ISEN DUR SANA YARDIM EDEYIM GÖZLERIME IYI BAK ÖGRENIRSIN #################### MUTSUZLUK BELKI ILE BASLAYAN AMA SONU GELMEYEN YOL GIBIDIR YAZILAN AMA TÜKENMEYEN SIIR GIBIDIR KESKE DIYE DERINDEN CEKDIGIN AHH GIBIDIR HANI YÜREGINE SOL YANINA SAPLANAN HANCER GIBIDIR MUTSUZLUK BIRHASTANIN SON SÖZLERI GIBIDIR SEN MUSTSUZLUK NEDIR BILRIMISN GÖZLERIME IYI BAK SENDE ÖRENIRSIN not yazdigim tüm |
ICIMDE HASRETIN DOLUP TASDIKCA
GÖZLERIMDEN SEL GIBI YASLAR AKTIKCA O SENLI GÜNLERI HATIRLADIKCA SU CANI TASIMAK ZOR GELIR BANA ############################## HER GÜLÜSÜMDE GIZLI BIR HÜZÜN NEDEN BANA ETTIGIN BU ZÜLÜM BITMEDIMI DERTLI GÜNÜM UNUTMAK ZOR SENI HAYAL GÖZLÜM NOT yazfigim tüm siirler bana aitdir ltf kimse üzerine alinmasin simdiden tüm okurlara ve siri severlere tsk ederim gurbet_cicegi |
SUSKUNLUGUMLA ANLATMAK ISTEDIM
FERYADIM SUSKUNLUGUMDU ISYANIM SUSKUNLUGUMDU GÖZ YASIM SUSKUNLUGUMDU NE COK HATALARIM VARDI SUSKUNLUGUMDU PISMANLIGIM OYSAKI BAZEN SÖLE GECMISE BAKARDIM NE KADAR TEMIZ NE KADAR SAFMISIM YÜREGIMI YAKAN SUSKUNLUGUMDU VE SANIRIM BÖLEDE OLUCAK MAHSERE DEK SUSUKUNLUGUM KONUSACAK VE SUSKUNLUGUM BENIMLE YASAYACAK gurbet_cicegi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.