![]() |
kelimeler yetersiz kalır aşkımı anlatmaya gözlerime bakta anla nasıl
aşığım sana ellerimi sıkıca tut hiç bırakma çünkü nefes gibi muhtacım sana |
Gittin...
Gittin... Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acı |
unuttum diyorsun unutabilecekmisin?
ben senden bir parcayım atabilecekmisin? hadi kopar parmağını kıyabilecekmisin? ben senin kopardığın parmağından akacak kan değil geriye kalacak acıyım dayana bilecek misin_? |
Yine bir teselli istiyorum
Nedir dünyada insan olmanın tesellisi? Çocukken oyunlar, büyürken hayaller Şimdi ne olabilir? Şimdi, çöl yerine bir kıyıda olmak vardı Güneşin aydınlığı güne düşmemiş,buğulu bir grilikte Kendimin bile fark edemediği göz yaşlarım. Sonra bir el,omzumda sıcacık, Gözlerimi kapadım,içimde cennet kokusu bir daha hiç açmasam Karların en yükseğindeki dağ evinde,altı basamaklı merdivensiz kapının önünde olmak... Arkamda bir hayali yakamoz,dolunay gibi yüz dönmek ken |
günler geçmiyor artık
sen olmayınca yanımda gözlerim kapanıyor yalnızlıga ayrıldıgımız günden sonra ******* gülümsemiyor artık senden ayrıldıgımı anlarcasına güneş daha bir degişik doguyor sensiz olan her sabahta sensiz bu hava boguyor beni üzerime geliyor eşyalar yastıgımda küstü bana senin kokunu götürmüyorum ona kahrolup gidiyorum hergün eriyor bedenim sessizce gecenin karanlıgı çöküyor üstüme bitmiyor ******* bitmuyor bu acilar NİYE??? |
senınle ay'dayım,senınle yıldızlar'dayım,ama bılemedım,adını
koyamadım.istanbul aksamında bogazı turladım.yuzum yıne solgun, sesım yıne kısık,olmadı...dalgalar köpük köpük,ruzgar melodılı ıslak ve serın,uzakta herkes mutlu.ben yıne huzunlu,sesım yıne yorgun,olmadı...senınle ay'dayım senınle guneste'yım.ama bılemedım,adını koyamadım.bır baska olurdu feslegenın kokusu,kokladım koladım... yıne olmadı...terasta çekırdek cıtlatmak ne hostu,onu da denedım.oda bostu.senınle ay'dayım,senınle yıldızlar' |
Ne ağlayacak kadar cesurum,
Nede göklere çıkabilecek kadar masum ! Ne geçmişte yaptıklarımdan huzursuzum, Nede şuan yaşadıklarımdan ! Sırlar içinde bi dünya var Birde sen varsın içimde Ne seni kaybedecek kadar cesurum Nede kazanacak kadar güçlü !!!! |
aşk hkedenin olmalı,
yalanı, riyayı, nankörlüğü, iki yüzlülüğü, ruhta şeytana satabilecek herşeyi ipe çekmeli. herkes yalanda buluşuyorsa bir başına çekip dağlara çıkcak kadar yürekli olmalı. şu üç günlük hayatı efeler gibi dik, onurlu, alnı açık yaşamalı can denen emanet mücevheri günü geldiğinde değerinden düşürmeden sahibine teslim etmeli... |
Düştüm senin gönül tuzagına
İçinden çıkmam artık çok zor. Hem zor olanı sormuşlar topraga Bedenin niye okadar kuru diye? Gülümü çektiler kalbimden demiş. Okadar çokmu hasretsin ? Okadar çokmu ihtiyacın var? Gülüne demişler topraga. O olmadan nefes alamam yaşayamam Onun kokusudur beni hayata baglayan Gülümdür beni yaşatan demiş BEDENİ KURU TOPRAK |
cevherim sen anlamıms en
nehirlerde akan sular sen sevgimin anlamı sen unutmaki herşey sen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.