![]() |
Bır zamanlar sevdım senı
Benı zulumlerınle esır ettın Artık herseyım degıstı Eskısı gıbı dıyılım Basım yukarda Anlım acık Yasıyorum hayatla Ne kadar mutluyum Bır gorsen benı Gozlerım guluyor Yıldızım parlıyor Karma karısıklardan Senın zulmunden Acılarından kurtuldum Hasret kaldıgım sevgıyı buldum Bır gorsen benı Ne kadar mutluyum Yarınlardan umutluyum Hayatı baksa bakıyorum Mutlu gunlerle yasıyorum |
senden ayrılalı 1 gun oldu
sankı bır yıl gectı aradan benım yıldızımsın basımsın tacısın sen benım can damarımsın gunler gececek kader ıkımızı baglayacak bu acı hasret sona erecek bu baharda bulusacaz kac kıs kac bahar gececek sevgımız degısmıyecek super dıye dusmez dılımden adın resımlerını bakar avuturum kendımı dokuyorum gozyaslarımı senden baska kımse yok ıcımde sılemıyırom gozlerımden senınle gecırdıgım dakıkları anlamadım ne oldu bana ne olduda baglandım sana |
guller bu sabah
baska acıyor hasret kokusu sacıyor etrafına gunes baska doguyor ısıkları benı doguyor ıcımdekı sevgıyı yansıtıyor hasret ruzgarları esıyor ıcımde fırtınalar kopuyor hasretınle kalbım atıyor resmını bakıpta avunuyorum hasretlıgıne bagırma tas basıyorum sen bır sehırde ben baska sehırde genclıgımın baharında hasretlıgını cekıyorum gokyuzune yazsın bulutlar senı ne kadar özledıgımı yıldızlar gelsın fısıldasın kulagına senı ne kadar cok özledıgımı |
Özlemini Aşamıyorum
Yüreğim dalıyor uzarlara Güllerin açmadığı, Güneşlerin doğmadığı yerlerde Sebebini arıyor Sebepsizce Sıkıntıların ortasında yapayalnız, Sıkılıyor Ne konuşuyor benimle Ne de şikayet ediyor Yine o yalnızlık Aynı tanıdık hüzün Sensizken bir an bile Gülmüyor yüzüm Gönlüm esir düştü Özlemini aşmaya yetmiyor gücüm |
Gİdİyorsun Ya...
Kara Bulutlari KatmiŞ Ardina Acilari YÜklenmİŞ Sirtina DÖrt Nala Gelİyor YanlizliĞim. Gİdİyorsun Ya.. Nekadarda Mutlu çaresİzlİkler YÜreĞİmİn Gergefİnden Cimbizlarla çekİyor NakiŞ NakiŞ Umutlari Gİdİyorsun Ya... Renklerİnİ Sİlİyor Tuvalİm Karasi Bana *******İn Cefasi Bana Elde Kalan Tek Resİm GÖzlerİnİ SeyredeceĞİm Gİdİyorsun Ya... Gİyotİne Gİdİyor PaylaŞmalarim BugÜnÜmde, Yarinlarimda Gİdİyor Gİdİyor DÜŞmÜŞ PeŞİne Umutlarim Gİdİyorsun... Dalgalar |
Değişir rüzgarın yönü
Solar ansızın yapraklar; Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar; Gülüşü bir yabancının çalmıştır senden sevdiğini; İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yaşanan tek başına Aşk iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır ******* boyu gülüşmelerden; Binlerce yıl uzaklardadır Binlerce kez dokunduğun ten; Yazabileceğin şiirler çoktan yazılıp bitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. |
Bedenimde sensizliğin İzler
Yüreğimde terk edişinin burukluğu Ve aklımda hasretin Hadi nemrut dağı Hadi cendere koprusu Seslenin ona çağırın onu Görsün nasıl çaresiz olduğumu Hadi anlat Adiyaman anlatki sevsin artık beni Üzmesin artik Anlat Adıyaman ona hergece nasıl içip içip sarhoş oldugumu Onsuzluğun 0-24 nobetini tutuğumu ve onsuz asla yaşayamayacağımı ne olur anlat Anlat ki sevsin beni Üzmesin Artk |
İki üç gece kuşu ötüşürken derinde,
Hayaletler uçuştu bu yangın yerlerinde. Gölge gibi yokluğa karıştı yanık evler Bacalar gökyüzüne uzanan iri devler Gibi yumruklarını karanlıklara sıktı... Gece ümitsizsizlerin kalbinden karanlıktı. Bir silâhın alevi yırttı bu karanlığı, Görüldü bir vücudun yerinde sallandığı... Uzakta kaybolurken hızlı koşan adımlar, Kucakladı kanlı bir vücudu kaldırımlar... Bir kurşunla yerlere yıkılan bir serseri Kazıyor tekmeliyor ayaklarıyla yeri. |
gidersen,bahar asla gelmeyecek bu kente,hiç kesilmeyecek yağmur....hep
gri bulutlar,hep soğuk rüzgar...yarını meçhul bir hayat,umutsuz günler....biliyorum aşka dair herşeyde seninle beraber gidecek..kimse yerini tutamayacak,kimse sen gibi bakmayacak...hiçbir şey avutmayacak beni...kuruyacak denizlerim,balıklarım ölecek... gidersen,ben asla eski ben olmayacağım..hayat devam eder elbette,yaşamak denirse buna yaşayacağım.. bir yanım eksik,kalbim kırık,tarifsiz bir keder,hepsi birbirinin aynı ol |
kahverengı gozlerınle baktın
soluk olan gozlerıme can getırdın gozbebeklerın ıcınde kayboldum derın bır soluk alarak senı kendımı dusundum alevlenıyordu yuregımızde ask atesı sonmeyecek ebedıye sevgın herseyın baska guzel bır anda onca acılarım dındı gozlerıme bır ısık sactı benı dunyaya getıren sevgın sımdı aglıyorum ama mutluyum sevgınle dopdoluyum mutlulugu buldum senınle gulen gozlerınde sevgım saklı bılıyorum artık senın askını mutlugumuz belkı bır anı yureklerımız s |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.