![]() |
Baktığım yüzde seni görüyorum
Bir gölge gibi benim peşimdesin Nereye gitsem,sana yakalandım Vazgeçemediğim sevgilim misin? Kurtulamadığım,belalım mısın? (23.03.2006) Şahin Ertürk |
Belimi Zamlar Büktü
Ekmek bir lira olmuş Et,on sekiz bin kuruş Binilmez oldu,dolmuş Belimi zamlar büktü Şekerin tadı kaçtı Borcumuz bini aştı Kestirmez olduk saçı Belimi zamlar büktü Kiraya beş yüz gitti Maaş bir günde bitti Memurluk cana yetti Belimi zamlar büktü Elde yok,avuçta yok Borcum dağlar kadar çok Boş sözlere karnım tok Belimi zamlar büktü Alamaz oldum tüpü Durumum dünden kötü Dilden düşmez bu türkü Belimi zamlar büktü (24.01.2008) Şahin Ertürk |
Belki SEN
Belki sen, Bu kadar güzel değildin Belki sen, Sevmeyi bilmiyordun Belki sen, Şiirlere yazılmaya Layık değildin Belki sen, Bir noktaydın dünyada Değersizdin, Bir HİÇTİN? Belki sen, Belki sen,güzelim O kadar belki sen varki Daha fazla Yazdırtma bana? Amma, Ben var ya güzelim Ben var ya, Seni, Mecnun gözüyle görüyordum Kalp ten seviyordum Seni, Düşlerimde, Gözlerimde, Şiirlerimde, Büyütüyordum? Belki sen, Daha fazla Yazdırtma bana Belki SEN? ? ? ? ? ? (30.10.2007) Şahin Ertürk |
Ben Acıyı Seviyorum
Yıllar oldu beraberiz Tek vücutta yaşıyoruz Bensiz birgün geçiremez Ben acıyı seviyorum Hocam oldu,dersler verdi Mutluluğu çok özletti Bana aşkı o öğretti Ben acıyı seviyorum Birgün ondan ayrı düşsem Hemen arar bulur beni Kollarında sıkar beni Ben acıyı seviyorum Sıkı fıkı dostu hasret Güzel değil doğal afet Hiç etmedim ondan nefret Ben acıyı seviyorum Bazen çekilmez olsada Onla,bunla dolaşsada Başkasıyla aldatsada Ben acıyı seviyorum (28.08.2005) ACI olmasa bizler mutlluğun kımetini bilebilirmiydik? Mutluluktan LEZZET alabilirmiydik? İŞTE BU YÜZDEN ACIYI SEVİYORUM Şahin Ertürk |
Ben Aşkın Zırdelisiyim
Hangi akıllı adam Bunları yapar Yüzünü görmediği Sesini duymadığı Bir MUALLİMİ Kalbinin sahibi yapar Tabiki, Aşkı kirletmeyen Yüreği yaşlanmayan Duyguları pes etmeyen ADAM GİBİ seven YANİ,BEN...? Gülme bana MUALLİM Bakma Saçıma,başıma,yaşıma BEN SANA Aşık değilim BEN AŞKIN ZIRDELİSİYİM? (13.05.2007) Şahin Ertürk |
Ben Bir Hayal Tüccarıyım
Bazen MECNUN oluyorum Bazen ZÜHRE buluyorum Bazen ARZU seviyorum Ben bir hayal tüccarıyım Bazen DÜNYA zenginiyim YATLAR,KATLAR alıyorum Bazen SİMİT satıyorum Ben bir hayal tüccarıyım Bazen benim kadınımsın Bazen bitmez hasretimsin Olmaz düşler kuruyorum Ben bir hayal tüccarıyım Dün seninle beraberdik İSTANBULU geziyorduk MARTILARI yemliyorduk Ben bir hayal tüccarıyım Bin verip bir alamayan Kolay yoldan kazanmayan Çoğu zaman kazıklanan Ben bir HAYAL tüccarıyım (01.12.2006) Şahin Ertürk |
Ben Bir Yürek İşçisiyim
Acıları paylaşanım Yalnızlıkla konuşanım Kalemimle dertleşenim Ben bir yürek işçisiyim Otuz yıldır çalışanım ALIN TERİM,Şiirlerim Yatlar,katlar alamadım Ben bir yürek işçisiyim Kimselerle dalaşmadım Pisliklere bulaşmadım Hep kendime çalışmadım Ben bir yürek işçisiyim Mazileri deşmiyorum Aşka tam gaz,beşliyorum Sevgiliyi besliyorum Ben bir yürek işçisiyim Yapay şeyler kullanmadım Fason şeyler üretmedim Gözü,gönlü kandırmadım Ben bir yürek işçisiyim Komplekslere kapılmadım Başım önde dolaşmadım Kabarmadım,utanmadım BEN BİR YÜREK İŞÇİSİYİM (24.02.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Ben Böyle Severim
Bana, Ulaşılması mümkün olmayan Güneş kadar uzaksın Seni görmeden Ellerini tutmadan Saçlarını okşamadan Dudağından öpmeden Dokunmatik değil Mecnun,Ferhat gibi değil ÇŞahin gibi Adam gibi sevdim. Ben, Sevdim mi, İşte böyle severim Cilasız,boyasız,riyasız Katkısız,tertemiz Beni, Ondan,bundan Farkılı,özel kılan Allah aşkına, Doğruyu söyle? Bunlar değilmi? Ben,Sevdim mii İŞTE BÖYLE SEVERİM (06.11.2007) Şahin Ertürk |
Ben Hasretin Şairiyim
Sevgiye nöbet tutuyorum Aşka mezar kazmıyorum Riya sokmuyorum kalbime Hasretinle,bazen PİŞİYORUM Bazen DONUYORUM Belki,komik bulacaksın Belki,dalga geçeceksin amma Bazen de, HASRETİNLE EVLENİYORUM Sana kaç hasret şiiri yazdım İnan sayısını bile unuttum HASRETİNLE PİŞİYORUM HASRETİNLE DONUYORUM HASRETİNLE EVLENDİM HASRETİN KOYNUNDAYIM HASRET HALA SEVGİLİMİZ Sana yazdığım,hasret şiirlerinden Yalnzıca birkaçı? Evet haklısın,SANA HARRAN ovasını Yatlar,Katlar alamadım Erolar,Dolarlar veremedim Veremedim de MAVİLİM Kalbimi,kalemimi bağışladım Yetmedi bunlar seni doyurmaya Yetmedi MAVİLİM? Oysa ben,bana verdiğin İlhamla yazdığım HASRET ŞİİRLERİYLE ACILARIN ŞAİRİ NÖBETÇİ ŞAİR YORGUN ŞAİR MODASI GEÇMİŞ ŞAİR HASRETİN ŞAİRİ Ünvanlarıyla Günler,aylar değil Yıllardır avunuyorum Avunuyorum MAVİLİM İnan bana avunuyorum (16.10.2006) Şahin Ertürk |
Ben Kadın Olsaydım
Dolduruşa geliyorsunuz İşletiliyor,kandırılıyorsunuz Ben kadın olsaydım Kanmazdım bu yalanlara Podyumlara çıkmazdım Güzellik yarışmalarını Boykot ederdim...? Erkeklerin oyuncağı Kuklası olmazdım...? Ben kadın olsaydım Bir aksesur gibi Bir eşya gibi Reklamlarda kullanılmazdım? Otomobil reklamlarında Cinsellik Televizyon reklamlarında Cinsellik Dondurma reklamlarında Cinsellik Nerede kadın dernekleri Nerede Kadın hakları savunucuları Kadınlar Bir süs eşyasımıdır? Defilelerde Kadınlardan çok erkek Güzellik yarışmalarında JÜRİ dahil,hep erkek Zannetmeyin Yarışma yapılıyor Zannetmeyin Sanat yapılıyor Kadınlarla oynanıyor Gururuyla oynanıyor Onuruyla oynanıyor Ben kadın olsaydım Gelmezdim bu oyunlara Düşmezdim bu tuzaklara Düşmezdim,düşmezdim NOT: Tabiki sözümüz tüm kadınlar için değil Kadın derneklerine duyurulur. (24.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.