![]() |
Gölgem
Çökmüşüm yerde yatan gölgeme Belki benden habersiz Beni öylesine sessizce beklemekte Ne bir sesi var nede düşü Beni bekler öylesine Yaşamadı ki benim yaşadıklarımı Hep bir karaltıydı sevda düşlerimde Yanımda duran bir garip yabancıydı Oysa bendim, o da ben di Her aşkı ben yaşardım o beklerdi Her acıyı ben duyardım o susardı Gölgem Suskunluğuna özlem duyarım ah bir bilsen Ne bir acı yaşamışın nede bir matem Gülmeyi bilmediğin gibi ağlamamışında Karaltılar sarmış benide rüyalarımıda Hala yanımdasın Gölgem Bir bırakmadın beni sen |
Gönül Bir Kapı
Gönül bir kapı Ne durduğu yer belliymiş Ne de zamanı Giren çıkamazmış Çıkan da kolay kolay bulamazmış Gönül bir kapı Etrafı güllerle kaplıymış Ne büyükmüş Ne küçükmüş Herkes giremezmiş Gönül bir kapı Ne eskiymiş Ne de yeniymiş Etrafı büyülerle kaplıymış Gören kör olurda göremezmiş Kimi zaman şimşekler çakarmış Kimi zaman güneşler açarmış Ama kapı hep oralardaymış Belki ıssız ormanlarda Belki azgın sularda Belki de sırlarda Gönül bir kapı Şarkılarla türkülerle açılırmış Etrafında ateş böcekleri gezermiş Ne gecesi varmış ne de gündüzü Bir anahtarı varmış O da kırmızı gülü Gönül kapısı öylesine de hoyratmış Kapandımı açılmazmış Bir tek sevdalılar bilirlermiş Gönül bir kapıymış Ölüm bile onu hayattan silemezmiş. |
Gönül Hanemde Bir Yalnızım
Gönül hanemde bir yalnızım Pencerelerim kırılmış Yırtık perdeler uçuşur üzerimde Her gece başlarım düşlerimi saymaya Bir bir akar gönül ırmağımdan Gözyaşlarıma karışır damlarlar Gönül hanemde bir yalnızım Odalarım karalar içinde Mum ışığına hasret hallerdeyim Sessizce puslu sabahları gözlerim Güneş doğmuyor hala Sinmişim bir köşe başına Titrerde hüzünlenirim Gönül hanemde bir yalnızım Kapım döşeğim kırık kalmış Gözlerim sevdalara dalmış Koynum bomboş Ne duyan var ne bilen Sevenlerim bile beni unutmuş Unutulanlar arasına karışmışım Gönül hanemde bir yalnızım Yüzyıllara denk uzaklarda kalmışım |
Gönül Yalnızlığı
Sırra kadem basan düşlerimdenmi sebep Her ağlayışta bir köşe bucak kaçmakmı dır bu Görülmesin gözlerimdeki rutubet Duyulmasın bendeki hıçkırık ilelebet Gönül yalnızlığı Ne anam ne babam bilir bu ağrıyı *******de saklarım ben bu şarkıyı Gönül yalnızlığı Sonsuz karanlıkta parıldayan varlığımın ışığı Sevgi arayan düşler sofasında bir yerlerdeyim Nasıl yapsamda çıkaramam bendeki acıyı Dağın dağa kavuşamadığı bir köşedeyim Adı başka sözü başka bu gönül yanlızlığı |
Göremez Olmuşuk
Deniz boğmuş bizi kurtulamamışık Vuran dalgalarla kaybolmuşuk Sevdamız derin denizlere kaybolurken Ben seni sen beni göremez olmuşuk Kor alevlerde korlaşarak yanmışık Sert rüzgarlarla savrulmuşuk Sevdamız dağılırken cihanın her köşesine Ben seni sen beni göremez olmuşuk Neyleyelim sevdamıza haram kalmışık Aramıza hoyrat dağları sokmuşuk Sevdan gönlümde hala yanar usulca Ben seni sen beni göremez olmuşuk |
Gözlerde Kayboldu Aşk
Aslında yazdan bir akşam üstüydü o gün Ben sana gelirken üşümemden anlamalıydım Sen gelirken buz esiyordu ruhundan sanki Gözler yalan söylemez derler di Gözlerinde kaybettim aşkımı O kar kaplı bakışınla çözdüm ayrılığı Yavaş yavaş kapanırken buz gözlerin Gözlerinde kaybettim aşkımı Sonra saçlar perde misali indi üzerlerine Zamanında okşadığım saçlardı bakışlarımızı ilk bitiren Başın öne eğilirken yalnızlık dikiliverdi önüme Beni yakan Gözlerinde kaybetmekti aşkımı o an |
Gözlerimdeki Yaşları Terden Farzet
O günler unutulmazdı Yani hatırlanmayacak zamanlardan değildiler Belki üzgünüz Ve hüzünlüyüz İşte o sebepten Gözlerimdeki yaşlarıda terden farzet Ağlamadın ki de Hatta sevmedin, hoşlanmaydı diye kendini avut Sıyrıl git bu güz rüzgarlarından yapraklar gibi İster savrul başka gönüllere İster kaybol gölgeler gibi hayallere Yeter ki sen üzülme Gözlerimdeki yaşları terden farzet Ağlamak bu değildi de Gönlün ferahlarcasına Hayatın refahlarcasına git benden güzel sevgilere Kaldır benden hatıra anları Kaldırda koy hatırlanmayacak zamanlar sandığına Vur onbinlerce kilit üstüne Vur ki yine girmesinler gönlüne Gözlerimdeki yaşları sen terden farzet Ağlamadın de Hatta sevmedim diye anlat beni yüreğine Ben hazırım olmamana Ne gece ne gündüz hatırlamamaya İşte sen beni öyle farzet Ve çekip gidercesine bir anda git |
Güle Güle
Güle güle demeden gitti Oysa aslında gülmeyi de bilmezdi Ardından ben bakakalırken Karanlıklardaki gölge misali eridi Güle güle deme Gülmeyi unutmuşum Ardına bakma Bakarsam seni unutamam |
Güleç Yüzlü Çocuk
Eskilerde hatıraymış öncelerden kalan Aşkların olmadığı gölgelerin içinden geçen Bir güleç yüzlü çocuk varmış Her gece dilek tutarmış gökyüzüne bakarken Pekde gülümsermiş hayata usulca İçinden kopan fırtınaları unuturcasına Hüznü kardeş gibi ellerinden tutarmış Giderlermiş kendi hayallerine,umutlarına Bir güleç yüzlü çocukmuş Gönlü sevgilerle doluymuş Aşka tutsak sevdalara tutsakmış Bir güleç yüzlü çocukmuş Dalarken hülyalara sessizce Tebessüm edermiş gökyüzüne Oysaki Ne yaşlar akmış gözlerinden Ne fırtınalar kopmuş minik yüreğinden Bir güleç çocukmuş görünsede Gölgelerinde sakladığı hüzünler yanarmış içinde Sessiz ağıtlar yakarmış gönlünde Cepleri hüzünlerle dolu Bir güleç çocukmuş işte Tozu dumana katan rüzgarlarla karışırmış Gidermiş bilinmezliğe Saklı kalan mutluluğu ararmış Bir güleç yüzlü çocukmuş içimde Ve her aynaya bakışımda gülümsermiş bana sessizce |
Gümüş Yıllar
Herşey güzelliklerle başlar İlk bakışlar ilk dokunuşlar Mevsimler vız gelir o zamanlar Gönülden eserde geçer gümüş yıllar Tatlı sözler biriktirilir dillerde Ve savruluverir hayallerle birlikte Saçların arasından dalgalanırlar Gönülden eserde geçer gümüş yıllar Kimi şarkı sözü kadar tatlılar Kimi bebek kadar masumlar Kimi ise zamansız acı anılar Gönülden eserde geçer gümüş yıllar Bizleri yaşatanlardır aşklar Çoğunda yaşanan gönülsüz ayrılıklar Ellerimize kalan tek gerçekler Gönülden esipte geçmiş gümüş yıllar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.