![]() |
Her Şeyi Unutalım
Bitsin artık dargınlık, her şeyi unutalım Hayata biz gülerek yeniden başlayalım Aşkımızı haykırıp dünyayı çınlatalım Hayata biz gülerek yeniden başlayalım Sen gelince gönlümde fırtınalar dinecek Seninle mutluluklar her hücreme sinecek Melekler yeryüzüne bizim için inecek Hayata biz gülerek yeniden başlayalım Senden uzakta olmaz, yok şu hayatın tadı Aşk değil mi dünyanın yaratılış maksadı Uçur beni güzelim, ey gönlümün kanadı Hayata biz gülerek yeniden başlayalım Farz et tek suçlu benim, senden özür dilerim Beni çağırsan sana çiçeklerle gelirim Dünyada kıymetini en iyi ben bilirim Hayata biz gülerek yeniden başlayalım Hem ben aşkın uğruna her şeyi göze aldım Sensiz doğmadı güneş karanlıklarda kaldım Göster artık yüzünü inan ki çok bunaldım Hayata biz gülerek yeniden başlayalım |
Her Şeyim Sensin
Seninle gördü gözüm Seninle güldü yüzüm Öyle kıymetlendi ki İsmin ile her sözüm Senden sonra sensiz yaşayamam Sensizlik ağır yüktür Ben onu taşıyamam Gönlümün değişmez sultanı sensin Güzelliğini görmek için Melekler yeryüzüne insin Mutluluğun adısın Hayatımın tadısın Sesim, soluğum sensin Sen benim her şeyimsin Seninle gördü gözüm Seninle güldü yüzüm Öyle kıymetlendi ki İsmin ile her sözüm |
Her Şeyinle Sevdim
Gücünün yettiği kadar sars beni Ne olursa olsun sence nedeni Olur mu olmadan gülün dikeni Her şeyinle sevdim sevgilim seni Olacaksa neşem senden olmalı Dolacaksa çilem senle dolmalı Gönlüm huzurunu sende bulmalı Her şeyinle sevdim sevgilim seni Ne vermedim ki ben; bende ne kaldı Bir can var aşkından yaralar aldı Hasretle çıkacak gibi daraldı Her şeyinle sevdim sevgilim seni Bak bugünde güneş sensiz batıyor Giderken sulara hüzün katıyor Kalbim hep seninle çarpıp atıyor Her şeyinle sevdim sevgilim seni |
Hislerimde Yanılmam
Dilin git dese de Gönlün gitme diyor Hislerimde yanılmam Kalbin beni seviyor Beni sevmemiş olsaydın Beni bu kadar yakmazdın Beni sevmemiş olsaydın Yüzüme böyle bakmazdın Ben gözlerinden anlarım Beni sevmemiş olsaydın Beni mutluluklara Daldırmazdı gözlerin Ben sözlerinden anlarım Beni sevmemiş olsaydın Ruhumu şaha Kaldırmazdı sözlerin Dilin git dese de Gönlün gitme diyor Hislerimde yanılmam Kalbin beni seviyor |
Hor Görme Beni
Neden hor görüyorsun beni Ben de insanım senin gibi Sanır mısın bu dünya sana kalacak O büyülü gözlerin Bir gün toprakla dolacak Neden hor görüyorsun beni Ben de insanım senin gibi Kimler geldi geçti bu dünyadan Elbet sen de geçeceksin Bana burda ettiklerini Orda misli misli çekeceksin Neden hor görüyorsun beni Ben de insanım senin gibi Hangi zalimin yanına Kâr kalmış zulmü Unutayım deme ölümü. Bana verdiğin umutlarla Beni göklere çıkardın Sonra hiç sebep yokken Yerlere bıraktın Sen benimle oynadın. Neden hor görüyorsun beni Ben de insanım senin gibi Şimdi ben seni değil, Bana yaptıklarının Hesabını vermen için Mahşeri bekliyorum Kim haklı kim haksız Orda seçilecek Her bedene uygun Elbise biçilecek… |
Hoşça Kal
Ayrılma benden diye Sana çok yalvardım Yanıyorum senin için dedim Hiç oralı olmadın Kendine çok güveniyorsun Bir ömür peşinden koşamam senin Dünyada bir güzel sen mi varsın Bilmiyorum beni ne zaman anlarsın Sana inat olsun diye Gideceğim bana göz kırpan sevgiliye Umrumda değilsin artık Dönsen de deliye Bilmiyorum beni ne zaman anlarsın Bana dediğin gibi kendine iyi bak |
İçime Ateş Düştü
Allah bilir, bir daha ne zaman göreceğim Gitmeden, gözlerine kana kana bakayım Ardından, hüzün dolu bir hayat süreceğim İçime ateş düştü, yana yana bakayım Belki sen de ayrılmak istemiyorsun benden Söyleyemezsin bana, neyse gitmene neden Biliyorsun, vazgeçmem, bin defa ölsem senden İçime ateş düştü, yana yana bakayım Keşke mümkün olsaydı, gitme diyebilseydim Beni, sensizliğe terk etme diyebilseydim Ne edersen et, veda etme diyebilseydim İçime ateş düştü, yana yana bakayım Bu ayrılık kalbimde derin yara açıyor Umutlarım batıyor, senden önce kaçıyor Zaman kanatlanıyor, yanındayken uçuyor İçime ateş düştü, yana yana bakayım Silme, dindiremezsin gözümden akan yaşı Kaybettim senin için yaptığım her savaşı Gelmez artık baharlar, yaşayacağım kışı Feleğimi şaşırdım, ben ne yana bakayım? |
İlham Perisi
Sakın beni bırakıp gitme ilham perisi Sen benim çöle dönmüş gönlümde çiçek açtın En büyük gerçek sensin, yalan bence gerisi Sen benim çöle dönmüş gönlümde çiçek açtın Her söylediğin söze ben bir şiir yazarım Ayırmak için büyü yapsalar da bozarım Mecnun misali aşkın ile gezer tozarım Sen benim çöle dönmüş gönlümde çiçek açtın Nereye dönüp baksam hep seni görüyorum Aşkın ile yanıyor, kar gibi eriyorum Her gece düşlerimde sana gül veriyorum Sen benim çöle dönmüş gönlümde çiçek açtın Her şeyimsin sen benim, hayatımın tadısın Hem kuzey, hem güneysin, hem doğu, hem batısın Neşem, huzurum sensin, mutluluğun adısın Sen benim çöle dönmüş gönlümde çiçek açtın |
İnadım İnat
Biliyorsun beni inadım inat Aramam diyorsam aramam seni Bak! Sensiz de devam ediyor hayat Aramam diyorsam aramam seni Sözünde durmayan vefasız yarsın Dünyada bir güzel sanki sen varsın Zamanla her şeyi sen de anlarsın Aramam diyorsam aramam seni Senin niyetin yok mutlu olmaya İstemem gelme yar gönül almaya Unutma her çiçek mahkûm solmaya Aramam diyorsam aramam seni Mutluluğu kendi elinle ittin Tertemiz bir aşkı yakıp kül ettin Sen geleceğini dünde kaybettin Aramam diyorsam aramam seni |
İnsaf Et meleğim
Geleceğine dair senin bana sözün var Yağmura hasret toprak gibi seni beklerim Seninle görür gözüm, gözlerimde gözün var Yağmura hasret toprak gibi seni beklerim Ne zaman dua etsem gözümden yaşlar akar Hasretin alev alev sönmeden beni yakar Aşkından ümit kessem can bedenimden çıkar Yağmura hasret toprak gibi seni beklerim Öyle büyük nimetmiş sesini duymak bile Bahçeler bağlar döndü sen olmayınca çöle Dünyalar kadar benim sensiz çektiğim çile Yağmura hasret toprak gibi seni beklerim Uzadıkça uzuyor bitmek bilmiyor gece Melek kalplim insaf et bitsin artık işkence Gönlümde güller açar sen yüzüme gülünce Yağmura hasret toprak gibi seni beklerim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.