![]() |
Sev Beni
Sev beni Sana ihtiyacım var Gecede Apansız gelişlerini özledim Bu gece gel Özledim çok Islak duygularınla gel Koşarak Ne olur Ahmet Salih Bak |
Sevdalı Uzaklıklar
Alıştım yokluğuna Pencerede akşam üzeri Gelmeyişine hiçbir zaman Rüyamda Ve Soğuyan çorbamdaki Buhar kadar uzaksın Sen gideli Uzaklığına sevdalandım Sevdalı uzaklardayken Sen Ahmet Salih Bak |
Sevdikçe Büyüyeceksin
Gitmeden önceki gündü İlk dokunuşun ellerime Nefes alamıyordum İşlevsiz ciğerlerimle Çok güzeldi Hissetmek sevilmeyi Acıyla ilk tanışmamdı İçimi kavuran acıyla Sahile vuran Deniz yıldızları gibiydim Senden önce Sevmeyi bilmiyordum Kelimeler Henüz cümle olmamıştı Galiba büyüyordum Seviyordum Sevdikçe büyüyordum Ahmet Salih Bak |
Sevdim
Kırlangıç ellerini Sevdim Serseri bakışlarını Martı seslerinde İrkilişini Gece yarıları Ben senin Susmalarını sevdim Sürgün aşklardan Kaçışını Yanan gözlerini Sevda ateşiyle Ben senin Bensiz Beni sevmeni Sevdim Uzak diyarlarda Ahmet Salih Bak |
Sevgililer günü
Bir güne sığarmı Ömürlük sevgi Hergün seviyorum seni. Kanadı kırık Kırlangıç yavrusu gibi Ahmet Salih Bak |
Seviyorum Seni
Memeye saldıran Bebek Oyuncağa sarılan Çocuk Acıdan kıvranırken Oltadan düşen İstavrit gibi Ahmet Salih Bak |
Sevmek Zor İştir
Acıları saklayacaksın Kendinden Uzun sancılı yola çıkarken Gece yarıları uyanacaksın Sıkıntılı çaresiz Kilometrelerce yürüyeceksin Deniz üsründe Dalğalara aldırmadan Yelkensiz gemiler geçecek İçinden Yeni bir güne Girerken Sevdan Ahmet Salih Bak |
Sevmelisin
Yağmur damlaları çarpıyor Pencereme Seslerindeydin sen Bana yakın ve bende Zarif sevecen Nedensiz çekingenliklerdeyken Sen Korkuyordun sevmeye Acıdan çekinerek Yaşamaya çalışmaktı Belki de Sevmeden Yaşamaya çalışmak Süzülen damlalar gibi Ürkek tedirgin Oysa sevmeliydin Acılara aldırmadan Umursamadan hiçbir şeyi Ölesiye sevmek Ahmet Salih Bak |
Sönen Umutlar
Küçükken Kayıp giden yıldızların Başıma düşeceğini sanırdım Nerden bilebilirdim Büyüyünce Kayıp giden Umutlarım olacağını Ahmet Salih Bak |
Suskun
Suskunluğundan Cümleler bekliyorum Rüzgarla bana gelen Öpülesi özlemleri taşıyan Cümleler. İçimi çürüten yakan cümleler Zehir zemberek cümleler Bekliyorum Ahmet Salih Bak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.